تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 581 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. من میخوام یه نرم افزار کاربردی خوب برای پارتیشن بندی و در هنگام بوت شدن سیستم معرفی کنم و لینک دانلودشو بزارم . تو انجمن هم جستجو کردم اونی که میخوام معرفی کنم جایی تاپیکش وجود نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو قسمت معرفی نرم افزار های کاربردی نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم . چیکار باید کنم پس کجا ایجاد کنم که کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه؟؟
    ممنون
    فکر کنم به مدیرای انجمنش یا کاربرای فعالش میگفتی بهتر بود...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

djgباید چیکار کنم اخطارم پاک بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ALI-17; 05-07-2011 at 14:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه خطایی کردم
    اخطار ها: 0/1 (2)

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

-----------------
    Last edited by Sayam; 15-08-2011 at 18:07.

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام لطفا راهنماییم کنید... اگه کسی بهم درخواست دوستی بده باید چجوری قبول کنم؟؟؟؟؟
    سلام .
    توی منوی اطلاع رسانیتون نوشته : درخواست اضافه شدن به لیست دوستان . اگه روی اون کلیک کنید به لیست دوستانتون میرین و از اونجا میتونید درخواست دوستی بدین ، درخواست دوستی رو قبول / رد کنید یا لیست دوستانتون رو ویرایش کنید .

برای قبول کردن درخواست دوستی ، توی همون صفحه ، گزینه ی قبول درخواست رو تیک بزنید .

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام. دوتا سوال :
    1کنار اسم بعضی از کاربران عناوینی مثل کاربرفعال، ناظر انجمن و..... نوشته میشه، اینا چجوری این کار رو میکنند و چی اختیارات بیشتری دارند، لطفا دقیقا توضیح بدین
    2 وقتی وارد پروفایل میشیم تو قسمت ویرایش اختیارات یه جایی نوشته حالت مخفی اگه تیکشو بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1کنار اسم بعضی از کاربران عناوینی مثل کاربرفعال، ناظر انجمن و..... نوشته میشه، اینا چجوری این کار رو میکنند و چی اختیارات بیشتری دارند، لطفا دقیقا توضیح بدین
    سلام ، پاسخ شما با توجه به تعریف قوانین انجمن :

گروه های کاربری :

ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .

سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .

مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .

همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند .

کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .

2 وقتی وارد پروفایل میشیم تو قسمت ویرایش اختیارات یه جایی نوشته حالت مخفی اگه تیکشو بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
    یعنی به صورت مخفی Invisible وارد انجمن میشید ، اسمتون در لیست کاربران آنلاین و در پروفایلها ثبت نمیشه .

پی نوشت : شاید مزایای دیگه ای هم داره که بسیاری از دوستان این حالت رو ترجیح میدن

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

مثل کاربرفعال، ناظر انجمن
    کـاربـر فعـال : اگـر کاربران در یکــ بخش فعالیت ، قابـل توجـه و مفیدی داشتـه باشند بـه عنوان کاربرفعـال اون بخش درمیاند .
    پ.ن : هیـچ برتری نسبت بـه کاربران ندارند .
    ناظـر : همیشـه گفت همون همکـارند بـا یک تفاوت هایی . . . ایشالا توضیح هاش درمیـاد ، مطالعـه میشـه .

ممنون و موفق باشید .

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کـاربـر فعـال : اگـر کاربران در یکــ بخش فعالیت ، قابـل توجـه و مفیدی داشتـه باشند بـه عنوان کاربرفعـال اون بخش درمیاند .
    پ.ن : هیـچ برتری نسبت بـه کاربران ندارند .
    ناظـر : همیشـه گفت همون همکـارند بـا یک تفاوت هایی . . . ایشالا توضیح هاش درمیـاد ، مطالعـه میشـه .

ممنون و موفق باشید .
    چرا پیغام خصوصیاشون بیشتر میشه
    برای من
    شما داراي 986 پيغام ذخيره شده از مجموع حداکثر 3,000 میباشید!

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا اینجا از راهنماییهای خوب همتون ممنونم.... یه سوال دیگه هم برام پیش اومد...... تو قسمت تنظیمات کاربر، در مورد لیست سیاه توضیح بدین.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •