تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 282 از 1635 اولاول ... 1822322722782792802812822832842852862923323827821282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکل سنسور؟؟من یه مساله خیلی خیلی ساده و بدیهی رو گفتم شما هی میخواهید ضدش رو ثابت کنید، نمیتونید دست به این کارا میزنید و مشکل میخونیدش و فونت رو قرمز و بولد میکنید و طعنه و کنایه..
    اهمیتی نداره هر کسی میتونه خودش قضاوت کنه.

بحث نمیتونید نیست.بنده فرصت ندارم براتون کامل توضیح بدم به همین قرمز کردن مطلب بسنده می کنم.
    کار اصلی من یه چیز دیگه اس.فرصت کنم اینجا به مردم کمک می کنم.مردم نخوان منم دیگه نمیام.واقعا کشته مرده اینجا و علاف بیکار نیستم که وقتم رو تلف کنم روی بحث های بیهوده.این که افزایش ایزو روی کیفیت عکس افت منفی می ذاره،یه بحث بدیهی هستش.باور نمی کنین میتونین امتحان کنین شما که خودتون دوربین دارین.میتونین از اهل فن هم بپرسین.میتونین مقالات رو مطالعه کنین.اگه انگلیسی بلد هستین،من مقاله کاملش رو که 12 صفحه از یه کتاب 450 صفحه ای هستش رو میدم بهتون بخونینش.
    لطفا اشتباهتون رو گردن بگیرین و بحث بیهوده توی تاپیک راه نندازین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

وای خدای من..چی بگم آخه!
    خوب چند جا توی پست گفتم که اصلا ملاک کیفیت عکس نیست و من بحثم یه چیزه دیگس..شما حتی پستای منو نخوندید که بخواید قضاوت کنید و فقط یه نگاه سرسری کردید.اکیدا بهتون توصیه میکنم همین الان دوباره این چند تا پست منو بخونید ببینید من چی نوشتم و شما چی برداشت کردید!

برداشت شما اینه که من میخوام بگم افزایش ایزو نویز در خروجی ایجاد نمیکنه در صورتی که این مساله رو حتی کسی که فقط با ایزوی دوربین یکبار کار کرده باشه میتونه بفهمه که نویز بالا میره با افزایش ایزو! رسما با این پستتون تجربه 8 ساله من تو عکاسی بردید زیرسوال! در صورتی که مورد بحث من یه مساله دیگس!

دوستمون prowler متوجه شدن منظور من چی بوده و قطعا بخاطر این مساله است که پست هارو میخونند و به نگاه کردن سرسری اکتفا نمیکنن!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

برای خرید دوربین کمک لازم دارم
    یه دوربین برای کار در مغازه عکاسی می خواهم چی پیشنهاد می کنید
    قیمتش تا 500 نهایت 600 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض لرزش گیر

سلام دوستان
    بیایید کمی راجع به آپشن های مهم دوربین صحبت کنیم ...

نظر شما در مورد استفاده از آپشن is یا لرزش گیر چیست؟؟ همانطور که می دانید در دوربین های نیمه حرفه ای این آپشن خود شامل چند زیرآپشن می شود ...
    اصولا به نظر شما چه مواقعی باید از is استفاده کرد؟؟ آیا همیشه باید روشن باشد؟؟ در چه حالاتی چه زیرآپشنی باید داشته باشد؟
    من تصور می کنم این مورد خیلی به کار دوستان خواهد آمد، بنابراین بهتر است روی این مسائل کمی بیشتر بحث کنیم.

با احترام
    کاویان

5. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میدونم اینجا جاش نیست ولی خب بنظرم بهترین جاست
    دوستم میخواد یه دوربین هندی کم هارددیسکی بخره بودجه شم تا 1 میلیونه(هرچی کمتر بهتر)
    hd هم باشه دیگه!
    برای مصارف خانگی هم میخواد
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

sony 350 canon 450d

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    بیایید کمی راجع به آپشن های مهم دوربین صحبت کنیم ...

نظر شما در مورد استفاده از آپشن is یا لرزش گیر چیست؟؟ همانطور که می دانید در دوربین های نیمه حرفه ای این آپشن خود شامل چند زیرآپشن می شود ...
    اصولا به نظر شما چه مواقعی باید از is استفاده کرد؟؟ آیا همیشه باید روشن باشد؟؟ در چه حالاتی چه زیرآپشنی باید داشته باشد؟
    من تصور می کنم این مورد خیلی به کار دوستان خواهد آمد، بنابراین بهتر است روی این مسائل کمی بیشتر بحث کنیم.

با احترام
    کاویان
    سلام
    من تا حدودی در مورده این موضوع مطالعه کردم.یکی از موارد عکاسی به روش پانینگ است که اگه اشتباه نکنم باید لرزش گیره در حالت افقی غیره فعال باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنظرم با این هزینه دوربینه مناسب برای آتلیه نمیشه تهیه کرد. باید بیشتر هزینه کنید.نوعه دوربین ملاک نیست. بیشتر لنزه مناسب برای این کار مطرحه که خوب نیاز به تحقیق و همچنین داشتن بودجه کافی است.
    Last edited by unforgiven2009; 05-05-2009 at 09:48.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میدونم اینجا جاش نیست ولی خب بنظرم بهترین جاست
    دوستم میخواد یه دوربین هندی کم هارددیسکی بخره بودجه شم تا 1 میلیونه(هرچی کمتر بهتر)
    hd هم باشه دیگه!
    برای مصارف خانگی هم میخواد
    ممنون
    برو حالشو ببر sony sr 10
    ویدیو:
    فرمت های قابل پشتیبانی: HD:MPEG4 AVC/H.264 SD:MPEG2 فرمت ضبط: HD:MPEG4 AVC/H.264 SD:MPEG2 سیگنال ویدیو: PAL
    وزن و ابعاد:
    ابعاد: 81x76x129mm وزن: 560گرم
    سخت افزار:
    تنظیمات دستی: ندارد فلاش داخلی: دارد نمایشگر LCD: نمایشگر لمسی 2.7 اینچ از نوع Clear Photo LCD Plus (211K pixel)i نوع لنز: کارل زایس Vario-Sonnar *T درپوش محافظ لنز: دارد - اتوماتیک اسلات مموری استیک: Memory stick pro Duo میکروفن: میکروفن داخلی 5.1 کاناله با قابلیت زوم کنندگی کلید زوم و شروع/پایان روی نمایشگر: دارد ویو فایندر: دارد- واید رنگی 123K Pixels
    مشخصات عمومی:
    سنسور تصویر بردای: 1/5 اینچ از نوع ClearVid CMOS با تکنولوژی Exmor پیکسل (گراس): 2360K پردازنده: پردازشگر تصویر BIONZ مدت زمان ضبط و پخش:
    High Definition: FH = 4 hours 50 min. HQ = 9 hours and 40 min. SP = 11 hours and 50 min. LP = 15 hours and 10 min. Standard Definition: HQ = 9 hours and 40 min. SP = 14 hours and 30 min. LP = 27 hours and 40 min. When using 8GB Memory Stick PRO Duo™ Media (sold separately): High Definition: FH = up to 55 min., HQ = up to 115 min. SP = up to 140 min., LP = up to 180 min. Standard Definition: HQ = up to 115 min., SP = up to 170 min., LP = up to 5 hours 25 min.
    مدیای ضبط: 40 گیگابایت هارد دیسک داخلی همچنین مموری استیک پیکسل ثابت واقعی: 1990K Pixels (4:3), 1490K Pixels (16:9)i رزولوشن عکس : 4 مگاپیکسل پیکسل ویدیوی واقعی: 1120K Pixels (4:3), 1490K Pixels (16:9)i رزولوشن ویدیو: 1920x1080
    منبع تغذیه:
    نوع باطری: InfoLITHIUM® with AccuPower™ Meter System (NP-FH60)i مصرف باطری: 4.5وات نیاز برق: 7.2V (battery pack); 8.4V (AC Adaptor)i
    امکانات ویدیویی:
    Photo TV HD: دارد
    صدا برداری:
    فرمت صدابرداری: دالبی دیجیتال 5.1 کاناله میکروفن: میکروفن داخلی زوم کننده فرمت ضبط صدا: دالبی دیجیتال 5.1 کاناله

تسهیلات:
    کفشک هوشمند: دارد-Active Interface Shoe سیستم ضبط دوگانه: دارد تکنولوژی تشخیص صورت: دارد -هم روی فیلم و هم روی عکس سازگاری با کارت حافظه: Memory Stick PRO Duo™ Media حداکثر ظرفیت حافظه سازگار: تا 8 گیگابایت تست شده و با اطمینان قابل استفاده است حداقل نور لازم برای فیلمبرداری: 8lux (Auto Slow Shutter ON, 1/30 Shutter Speed)i شروع به کار سریع: دارد سیستم لرزشگیر دست: لرزشگیراپتیکال بسیار قوی فرمت عکس: JPEG تنظیم سفیدی(WHITE BALANCE): 5lux (Auto Slow Shutter ON, 1/30 Shutter Speed )i
    تسهیلات بیشتر:
    سازگاری با براویاBravia Sync : دارد افکتهای تصویری دیجیتال: افکت فیلم های قدیمی کلید رایت مستقیم DVD: دارد Dynamic Range Optimizer: دارد کلید کارکرد آسان: دارد face index: دارد افکت fader: دارد-سیاه / سفید منوی فهرست وار: دارد فلاش برای عکاسی: دارد قابلیت فیلمبرداری در نور کم: دارد-با تکنولوژی مادون قرمز پشتیبانی از منوی چند زبانه(از جمله فارسی): دارد قابلیت گرفتن عکس از روی فیلم: دارد قابلیت اتصال به مستقیم به پرینتر: دارد افکتهای عکاسی: Sepia, Monotone, Pastel ریموت کنترل: دارد (RMT-835) قابلیت تشخیص صحنه:
    Auto, Twilight, Twilight Portrait, Candle, Sunrise & Sunset, Fireworks, Landscape, Portrait (Soft Portrait), Spotlight, Beach, Snow
    حالت نمایش اسلایدی عکسها: دارد لرزشگیر دست: دارد -لرزشگیر اپتیکال دست اتصال USB به کامپیوتر: دارد تکنولوژی x.v.Color: دارد
    لنز:
    معادل 35 میلیمتری: 40-600mm(16:9),49-735mm(4:3)i دیافراگم: F1.8-2.6 زوم دیجیتال: 180x نوردهی: دارد - لمسی قطر -----: 30 میلیمتر فاصله کانونی: 3.1-46.5mm فوکوس: دستی/تمام رنج اتوماتیک نوع لنز: کارل زایس Vario Sonnar *T اپتیکال زوم: 15x حالت شاتر تصاعدی: دارد رزولوشن عکس: 4 مگاپیکسل سرعت شاتر: Auto, 1/30 - 1/250 (Scene Selection Mode)i
    نمایشگر LCD:
    نمایشگر LCD: نمایشگر 2.7 اینچی لمسی از نوع Clear Photo LCD Plus ویوفایندر: ندارد
    ورودی/خروجی:
    کفشک هوشمند: دارد خروجی صدا / تصویر آنالوگ: دارد از طریق ترمینال ریموت A/V ترمینال ریموت صدا /تصویر: Video/S Video/Audio/Component Out/Remote خروجی کامپوننت صدا/تصویر: دارد از طریق ترمینال ریموت A/V خروجی صدا و تصویر دیجیتال: HDMI اتصال خروجی HDMI: دارد MINI خروجی S-Video: از طریق ترمینال A/V با جعبه نیست پورت USB: دارد / USB پر سرعت
    نرم افزار:
    سیستم عامل سازگار:
    Microsoft® Windows® 2000 Professional, XP Home, XP Professional, Windows Vista
    نرم افزار همراه:
    Picture Motion Browser Ver.3.0.00

لوازم داخل جعبه:

• ادابتور برق AC مدل AC-L200
    • باطری قابل شارژ مدل NP-FH60
    • کنترل از راه دور مدل RMT-835
    • کابل ویدیو کامپوننت
    • کابل AV
    • کابل USB
    • نرم افزار کاربردی Picture Motion Browser
    • نرم افزار Enjoy HandyCam DVD
    • دفترچه های راهنما

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

sony sr11 هم 10 مگاپیکسله 950000 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •