این فایل s310.arc رو اگه آپلود کنید ممنون میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل s310.arc رو اگه آپلود کنید ممنون میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 22-09-2009 at 15:18.
من تمومش کردم.واقعا بازی عالی هستش.
برو مرکز کامپیوتر ولیعصر می دونی کجاست دیگه ؟![]()
از تکین هم نگیر همه دی وی دی هاش معیوبه !
کلا شرکتی نگیر ! از این ها که خود مغازه رایت می کنن بگیر که خراب هم باشه طرف نمی تونه بگه ماله شرکته فلان !
من دیشب کلشو گشتم این Fear 2 : reborn رو پیدا نکردم !
یا می گفتن تموم کردیم
یا 2 (نسخه 3 دی وی دی ) رو جلوم می ذاشتن !
این Boysteam چیه قضیش همه تهران هست !
هر جا میری از این شرکت هست مثل مافیا شده !![]()
با سلام
نسخه ای از بازی رو که من خریدم در مرحله 3-2 از بازی میاد بیرون و ارور میده . مثل اینکه ایراد از فایل s109.acr هست . اگه یکی از دوستانی که امکانش رو دارن فایل رو آپلد کنند خیلی ممنون میشم .
من اون هرکول رو بعد تصادف کامیون از عقبش ماد بیرون چیکار کنم هرجوری میکنم نمیمیره؟
سلام
دوستان این قسمت آخر که تو اون کوه مذاب باید فرار کنیم بعد از هل دادن سنگ تو ماده مذاب باید چکار کرد.؟ اگر باید پرید؟ که برای من علامت پرش نمیاد. باید چکار کنم؟
با تشکر...
من اویل 5 را نصب کردم
وقتی لانچر را اجرا میکنم و ران میکنم یک صفحه سیاه باز میشود و این پیغام را میدهد
re5dx9.exe-fatal application
و متن پیغام
e_fail:xliveinitialize(&xii)
سخت افزارم هم ایرادی ندارد
و 2 تا دیویدی بدون فایل کرک ودارای پوشه tool ,و کلی برنامه برای نصب که همه را نصب کردم
windows xp sp3 را دارم
آخه این شرکت یک داستان هایی داره که ... بماندهر جا میری از این شرکت هست مثل مافیا شده
بازی هارو سریعتر از همه جا عرضه می کنه . من هم به جز موارد محدودی مشکلی باهاش نداشتم شاید چون طرف آشناست
از طرف عامل نفوذی Boysteam در انجمن
آقا من دارم آتیش میگیرم . 1 ساعت بازی کردم اومدم بیرون الان که میرم میبینم که نوشته new game ( سیو ها رو پاک کرده )
من اونجام که یه دختره رو میخواد نجات بده ولی بعد از این که بقلش میکنه زامبی میشه و ( کلش هم چنگ دار میشه ) اگه کسی الان اونجاست تو رو خدا سیوش رو برام بفرسته ...
شما برنامه Xlive رو نصب کن مشکلت حله.
کسی کمکمون نمیکنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)