ایول چارلی جان منکه همین الان لباس اصلی رئالمو از بین چند تا پارچه نفیس که نگهداریش میکردم باز کردم و روی میز گذاشتم که فردا برای هر کاری برم بیرون جلوی دستم باشه و اول میرم خونه یه دوستم که دو اتیشه طرفدار بارسا است ...........
ایول چارلی جان منکه همین الان لباس اصلی رئالمو از بین چند تا پارچه نفیس که نگهداریش میکردم باز کردم و روی میز گذاشتم که فردا برای هر کاری برم بیرون جلوی دستم باشه و اول میرم خونه یه دوستم که دو اتیشه طرفدار بارسا است ...........
بابا من داشتم بازی رو نگاه می کردم...
وقتی اون افسوس بازیکنا رو دیدم حالم ناجور گرفته شد تلویزیون رو خواموش کردم اومدم این جا ...
اقا یه توجهی به تعداد کاربران بندازین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی مگه من کسرا رو گیرش نیارم تو این موقع و تو این شب به این بزرگی رفته لالا .................خودتون بگید چکار کنم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اند جان جشن همین الان است و اگه کباب داری بیییییییییییییییییییییییی ییییار باهم بخوریم...
اي بابا
مسخره بازي درنياريد ديگه
راستي راستي اين گزارشگره راست گفت قهرمان چهارشنبه است؟
واي واي واي ببين كي اينجا
سمي جونم سلام خوبي
حال كردي داداش
تبريك ميگم بهت
به به! جمع همه جمع هست كه!
منم تبريك ميگم!
خدا اين هيگوياين رو برامون نگه دارهعجب گل تيميسي زدا!!!
روبن هم نشون داد كه ارزش پولي كه براش داديم رو داره! ضربه سرش خيلي تميز بود!
بيچاره هاينزه! همه داشتن از خوشحالي گريه مي كردن، اون از درد گريه مي كرد
اين كاناوارو هم شورش رو در آورده ها!
راستي شانس آورديم سر اون پنالتي هاينزه اخراج نشد
كسي تعويض ساويلا به تورس رو ديد؟!!!!
به قول شاعر در نا امیدی بسی امید است -------- مثل اینکه بازی آخر پارسال یادتون رفته تا دقیقه 60 یه 70 1-1 بودیم بعد بچه ها یه کاری کردن اشک تو چشای حممون جمع شد--------------------
اه ببخشی کسری جون تازه اومدی ندیدمت............
راستی بچها عزیز گل میگم حال نظر شما درباره شوستر چیه بندازیمش بیرون یا نه؟(نزن فیشر جان نزن منظور شما که نیستی شما که کالدرون هستی بابا )
بعد از گل هیگواین......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)