تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 356 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه vanhelcing_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گاز چون خشک هست و مثل بنزین روغنی نیست بابای سر سیلندر رو در میاره...هر سال یه بار باید موتور باز بشه.تازه چون قدرت کمی هم داره باعث میشه موتورتون تو دراز مدت ضعیف بشه و حسابی بیوفتین تو دردسر.
    درسته ولی اگه با ماشین به سبک پیر مرد ها کار کنی هیچیش نمیشه(منظورمو که میفهمید یعنی رعایت حال ماشینرو بکنیم)
    ماشین ما سمند دوگانه سوز هست بعد از سه سال گه cng روشه هیچیش نشده بود که یه روز ماشین افتا د دست من یه تیک آف خفن کشیدم داغون شد یعنی خیلی عجیب هم خراب شد یکی از پیسون ها سرش صاف شده بود بقیش سالم بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در اخر از دوستان ميخوام بيان به اين فروم دوستمون سهيل جان سر بزنن ببينن چه كرده اونجا!!!

موفق باشيد دوستان.
    اقا منت گذاشتی اومدی .

در مورد اون دوست هم که در مورد سیستم پرسیده بود حقیقتش من که تو نخ سیستم اصلا نیستم . نظری هم نمیتونم بدم ولی امر جان میتونه راهنمایی کنه _actros)

در آغاز فعالیت CHALENGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    zire sayeye hagh

پيش فرض

سلام به دوستان.من تازه واردم.به هر حال امید وارم به دردتون بخورم.راجع به تقویت موتور همه نوع ماشین .
    سیستم تعلیق.چیپ تیونینگ.هدرز.میل سوپاپ ریس.کیت مکش.دیسک و لنت اسپرت.اگزوز و ...........
    بچه هایی که Roa دارن واسه شتاب میتونم کمکتون کنم.
    باید بگم که من chargere68 رو از همه بیشتر دوست دارم.یوزر من chalengere و به خاطر معنیش به dodge challenger ارتباطی نداره.تازه من غث L کم گذاشتم
    سپاس
    Last edited by CHALENGER; 24-09-2007 at 03:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته ولی اگه با ماشین به سبک پیر مرد ها کار کنی هیچیش نمیشه
    حرف شما درسته اما نگو چيزي نميشه بگو كمتر اسيب ميبينه!!!

راستي اگه زياد از گاز استفاده كردين و ميگي ماشين هنوز سرحال هست يه تست بزن ببين ميتونه با بنزين دنده 2 روي دور موتور 5000 سرعتش رو به 80 و با دنده 3 دور موتور 7000 سرعت رو به 120 برسونه يا نه؟؟؟؟

يه تست بزن نتيجه رو بگو.

اقا منت گذاشتی اومدی .
    وظيفه بود.
    Last edited by solo_88; 24-09-2007 at 10:23.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    zire sayeye hagh

پيش فرض

در جواب دوستان باید بگم اکتان گاز پایینه و احتراقش مثل بنزین نیست و از طرفی بخاطر کمپرس کمتری که داره تاثیرات مخربی روی سر سیلندر و تاج پیستون اعمال میکنه.و چوت خشک هم هست زود تر رینگ ساییده و موتور به روغن سوزی می افته.تازه با این رینگا ممکنه سیلندر بوش بخوره.
    توصیه میشه اگه هر روز از گاز استفاده میکنید سعی کنید 20 مین هم از بنزین استفاده کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جناب چلنجر خوش اومدین . من هم به چلنجر علاقه شدیدی داشتم !!! اما از وقتی سهمیه بندی شد بیشتر به ماتیز علاقه پیدا کردم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توصیه میشه اگه هر روز از گاز استفاده میکنید سعی کنید 20 مین هم از بنزین استفاده کنید.
    باز هم موترو آسیب میبینه . شاید زمانی که قراره از عمر مفید کم شه زیاد تر بشه اما در نهایت پس از یه سیر صعودی با شیب کم دیگه تاثیرش به صورت یکنواخت و بدون تاثیر در میاد و از یه جایی به بعد اگه همش با بنزین استفاده شه باز هم پیامد های استفاده از گاز به وضوح به چشم میاد ....

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    zire sayeye hagh

پيش فرض

باز هم موترو آسیب میبینه . شاید زمانی که قراره از عمر مفید کم شه زیاد تر بشه اما در نهایت پس از یه سیر صعودی با شیب کم دیگه تاثیرش به صورت یکنواخت و بدون تاثیر در میاد و از یه جایی به بعد اگه همش با بنزین استفاده شه باز هم پیامد های استفاده از گاز به وضوح به چشم میاد ....
    ایران هم باید مثل یه سری از کشور ها موتوری رو طراحی میکرد که سوخت اولش گاز باشه.و دوم بنزین.
    چکار میشه کرد من که با ***** هوا و شمع های خوب و لاستیکای پر باد سعی کردم مصرفو پایین بیارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ایران هم باید مثل یه سری از کشور ها موتوری رو طراحی میکرد که سوخت اولش گاز باشه.و دوم بنزین.
    چکار میشه کرد من که با ***** هوا و شمع های خوب و لاستیکای پر باد سعی کردم مصرفو پایین بیارم

شاید تولید انبوه الکل به جای بنزین مفید تر و کم خرج تر در میومد ... ضمن اینکه علاوه بر اینکه تکنولوژی الکل رو داریم سوخت بسیار ایده ال تری نسبت به بنزین حساب میشه .... البته برای ماشین نه برای خوردن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •