فکر کنم شهر های یزد و اهواز
مطمئنی آقا؟
.................................................. ...
راستی در مورد انتخاب رشته به نظر من مهمترین چیز علاقه است
شما اگه تو شریف هم درس بخونی و به رشتت علاقه نداشته ای بازنده ای به نظر من
رشته مورد علاقه من عمرانه و مطمئنا اول رشته رو مد نظر قرار ميدم.راستی در مورد انتخاب رشته به نظر من مهمترین چیز علاقه است
شما اگه تو شریف هم درس بخونی و به رشتت علاقه نداشته ای بازنده ای به نظر من
حالا جواب سوالم رو نگرفتم؟ ميشه بگيد بعد از شهر هاي بزرگ بهترين دانشگاه مال كدو شهره؟
بستگی به محل سکونت داره!
ولی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین یک گزینه بسیار خوبه!
مخصوصا برای کسانی که خونشون غرب تهرانه!
سلام
من که نمیدونم.
اما یه نصیحت. هنگام انتخاب رشته 100 تا رشته میتونی انتخاب کنی. حتماً دانشگاههایی چون شریف، امیرکبیر، تهران، صنعتی اصفهان و ... رو همون اول بنویس. شاید اوضاع یه طوری شد که رتبههای بهتر از تو اصلاً این رشتهها رو نزدند. فوقش 10 تا انتخاب رو از دست میدی ولی بعدش غضه نمیخوری که رتبه بدتر از من رفت شریف اونم عمران ولی من نرفتم!![]()
سلام بروبچ
یه سوال:ایا می ارزه آدم رشته درجه یک شهرستان خودشو بذاره بره شریف مثلا نفت بخونه؟
تنها چیزی که میارزه، اینه که شما رشته مورد علاقهتون رو انتخاب کنید و توی هر دانشگاهی که از نظرتون خوبه، درس بخونید.
در ضمن الان ممکنه شما به بعضی از رشتهها علاقه داشته باشید و بعد از دانشگاه متوجه بشید که علاقه شما اون رشته نبوده. پس بهتره از همین الان در مورد رشتهها تحقیق کنید و ببینید آیا رشته مورد نظر با علایق و استعدادهای شما سازگار هست یا نه؟
مثلاً یکی مثل من که علاقه شدیدی به کامپیوتر داره، رشتههایی چون مهندسی کامپیوتر (گرایشهای نرمافزار و سختافزار) و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات رو پیش رو داره. اما طبق تحقیقات من، علوم کامپیوتر چیزی نیست که من میخوام و اگه بدون مطالعه دست به انتخاب رشته میزدم، حتماً یکی از رشتهها علوم کامپیوتر شریف بود که حتماً قبول میشدم. و پس از رفتن و حداکثر 1 ترم درس خوندن متوجه میشدم که این رشته اونی نیست که من به دنبالش هستم.
خلاصه کلام: بدون تحقیق و در نظر گرفتن علاقهمندیها و استعدادهای خود انتخاب رشته نکنید و اگر از مشاور برای انتخاب رشته استفاده میکنید تنها برای انتخاب اولویت دانشگاهها در انتخاب رشته باشد.
نه اصلا نمی ارزه
کاشان خوبه بعدم یزد
بقیه را نمیدونم
ولی کاشان خیلی خوبه
از دست کنکور که راحت شدیم
بسه دیگه!! تو این تاپیک انقدر پست ندید!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)