چه جوری میشه توی اکسل کاری کرد که وقتی روی یک خانه کلیک میکنی یک لیست کشویی باز شه و بعد یک عددی رو انتخاب کنی...؟ممنون..
چه جوری میشه توی اکسل کاری کرد که وقتی روی یک خانه کلیک میکنی یک لیست کشویی باز شه و بعد یک عددی رو انتخاب کنی...؟ممنون..
دوستان
میشه لطف کنید بگید که در اکسل چه جوری میشه تاریخ خورشیدی را نمایش داد و البته چیزی شبیه دستور Now ساعت را هم در جلوی خودش نشان بدهد. یک چیزی مثل زیر:
28 مرداد 1390 - 2:19
حالا هم خود تاریخ شمسی را نشان بدهد برایم خوب هستش.
ممنون
سلام به دوستان عزیز
من میخوام توی اکسل توی یکی شیت کد و نام و قیمت کالا رو وارد کنمبه اینصورت که توییک سطر توی ستون اول کد کالا ستون بعد نام کالا و در ستون بعد قیمت کالا
خوب بعد هم میخوام یه جدول درست کنم توی یک شیت دیگه که توی یک ستونش که کد کالا رو وارد میکنی بصورت اتوماتیک نام و قیمت کالا جلوش پر بشه
دوستان اگر امکان پذیر هست لطف کنید بگید چطور میشه انجامش داد در ضمن از اکسس نمیخوام استفاده کنم
با تشکر
سلام به دوستان عزیز
من میخوام توی اکسل توی یکی شیت کد و نام و قیمت کالا رو وارد کنم به اینصورت که توی یک سطر توی ستون اولش کد کالا ستون بعد نام کالا و در ستون بعد قیمت کالا
خوب بعد هم میخوام یه جدول درست کنم توی یک شیت دیگه که توی یک ستونش که کد کالا رو وارد میکنی بصورت اتوماتیک نام و قیمت کالا جلوش پر بشه یعنی از اطلاعات همون شیتی که قبلا ساختیم استفاده کنه
دوستان اگر امکان پذیر هست لطف کنید بگید چطور میشه انجامش داد در ضمن از اکسس نمیخوام استفاده کنم چون تا حالا باهاش کار نکردم
با تشکر
![]()
ابتدا مقادیری که میخواهید در لیست نشان داده شود را در یک ستون از بالا به پایین تایپ می کنید (مثلا دیپلم-لیسانس-فوق لیسانس و...)
خونه ای که میخواهید در اون لیست باکس رو درست کنید انتخاب می کنید واز منوی Dataگزینه Data validationرو انتخاب میکنید
از سربرگSettingمقدار Allowرا list می گذارید در قسمت Sourceخانه هایی را درگ کنید
وبعد OK
من فقط همین یه راهو میدونم:
که با نرم افزار انجام میشه(نرم افزارو دانلود کنید تا تاریخ شمسی رو هم داشته باشید یا میتونید باهمین نرم افزار عدد رو میتونیم به حروف تبدیل کنیم)
میتونید اینجا دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن عکسی نمی بینم![]()
سلام.من چندتانموداراکسل دارم می خوام روی نموداراحرف انگلیسی بذارم وبرای محورهااسم انتخاب کنم.اگه ممکنه راهنماییم کنید.سپاس
باید از فرموی ولکاپ استفاده کنی این و ببین بدردت میخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اکسل یک لیست دارم 1000 تا اسم داره
می خوام اسم های تکراری رو برام مشخص کنه و بشماره
توی کاندیشن فرمت یک چیزایی هست اما برام نمی شماره
با COUNTIF میشه شمرد؛ حالت کلی اینه:
مثلا شمردن تعداد تکرار مقدار سلول A1 در ستون A:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سوالي داشتم كه اگر پاسخ بدين ممنون ميشوم:
چگونه ميتوانيم راست كليك كردن را براي برخي از سلولها محدود كرد، به نحوي كه سلول قابل كپي كردن نباشد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)