ميشه يكم در مورد اينكه وقتي برون فكني ميكني چي ميشه و چي ميبيني؟
آره آره خیلی
اينو جدي پرسيدم پس جدي جواب بده
آره آره خیلی
ببین اصولا وجود خود انسان ، چند تا کالبد داره .
یکیش کالبد جسمیه ، یکیش کالبد اختریه ، یکیش کالبد خود روحه و همین طور میره جلو که تعدادشم نسبتا زیاده .
تو برون فکنی ، یکی یا چند تا از این کالبدا میاد بیرون .
حالا بستگی داره طرف حرفه ای باشه یا نه ... اگه تازه کار باشه ، فقط همون کالبد اختریش میاد بیرون که حالا بعدا توضیح میدم
چی می بینه . ولی اگه حرفه ای باشه ، هم کالبد روحش رو میاره و هم کالبد اختری و هر چند تا که بخواد !
البته اگه یه وقت سعی کنه همه ی کالبداشو بیاره بیرون ، فکر نمیکنم دیگه بتونه برشون گردونه اون همه کالبدو
ولی بعضی از عرفا هسن ( نه کسایی که دارک استریت بهشون میگه عارف ! ) که کلهم اجمعین میان از بدنشون بیرون
و یه جاهایی میرن که کار هیچ خری نیس . اصولا کار اونا جدا از برون فکنی و امثالشه و اصطلاحا بهش میگن تجرد روح
که البته برون فکنی به زبون ما میشه ، ولی خیلی حرفه ای تر و پیچیده تر که با تمرین و از این حرفا هم به دس نمیارن ...
حالا این که طرف میاد بیرون ، چی میبینه ، اون بازم بستگی داره که دور و برش چی باشه !
اصولا وقتی میای بیرون ، نباید بترسی که چیزی بشنوی و یا ببینی که وحشتناک باشه ، چون چاره ای نداری و می بینیشون .
دلیلشم اینه که چشمت ، چشم جسمت نیس ، گوشت گوش جسمت نیس ، و الا آخر . بلکه همشون برای روحته ؛ روحم که
دیگه در دیدن خیلی چیزا محدودیت نداره .
پس دیدن جن و فرشته و شنیدم صداشونو هزار تا چیز دیگه مثل انرژی های موجود در هوا و ... چیز عادی ای در برون فکنی ایه .
یکی دو هفته قبل وزارت دفاع ( دقیق نمی دونم کدوم کشور ولی فکر کنم فرانسه بود ) پرونده های سری مرتبط با بشقاب پرنده ها را به طور عجیبی زودتر از زمان موعود در اختیار عموم قرار داد و به صراحت مسئله بشقاب پرنده را حقیقی اعلام کرددایره ی تجربیات قابل اعتنا و قابل استناد در محدوده ی متافیزیک بسیار محدود است . بسیاری از تجربیات و پدیده هایی که از دیدگاه ما ممکن است متافیزیکی شناخته شود ، یا انواعی از کارکردهای غدد داخلی است ، یا اختلالاتی در مکانیسم عملکرد حافظه ، یا علل فیزیکی ناشناخته دارد ( به یاد بیاورید مشاهده ی بشقاب پرنده ها را همین اواخر در خوزستان که مشخص شد هواپیماهای بدون سرنشین جاسوسی بوده است )
بعد از این جریان دیگه کسی نمی تونه مدعی بشه بشقاب پرنده وجود نداره
اگه توی ایران مسائل فوق طبیعی رواج پیدا کنن ممکنه تناقضاتی در ذهن عموم پدید بیاد ما به یک زندگی تکراری عادت کردیم و همه تفکرات و عقایدمون بر اساس همین زندگی شکل گرفتن هرگونه تغییر ناگهانی در این موارد می تونه صدماتی جدی به بار بیاره برای همین هم هست که روی این مسائل به سرعت سرپوش گذاشته میشه وگرنه با وجود سازمان هایی نظیر ufo در امریکا دیگه نیازی به پنهان پوشی این مسادل نیست
Last edited by darkstreet; 06-06-2008 at 16:29.
البته به همین سادگی ها هم نمیشه باور کردبعد از این جریان دیگه کسی نمی تونه مدعی بشه بشقاب پرنده وجود نداره![]()
چون آمریکا هواپیمایی ساخته که عین بشقاب پرندس![]()
یعنی هدف ظامریکا از این کار چی بووووده؟؟؟ حالا اگه بی خیال هدف آمریکا شیم چی می مونه؟؟؟؟
هیچی بی خیال اصلا چرا اکثریت فکر میکنن سفینه های فضایی باید یه چیز تو مایه های بشقاب پرنده باشه؟؟؟
ای بابا اینا بعد این همه مدت هنووووز چیز جدیدی یاد نگرفتن؟؟؟
خیلی عجیبه فکر میکنم هنووووز اجازه ی دخالت تو کار زمین رو ندارن وگرنه چه دلیلی داره بیان تو کار ما سرک بکشن برن؟؟؟
حالا اینم بیخیال
بچه ها بیاین با برووون فکنی بریم محل زندگیه اونا واقعا هیجان انگیزه و مهمتر اینکه حداقل چیزی که میبینیم رو باور میکنیم
بازم بی خیال این
درمورد ارواح متعالی که تو سایر سیاره ها زندگی میکنن کسی چیزی میدونه؟؟؟
امکانش هس اینا مربووووط به اونا باشن؟؟؟
از بالا برای نجات بشر یا کمک و راهنمایی میتونن بیان اما از انسان به اونا وارد نمیشه
حالا اینم بیخیال
اون قسمت عانل ناشناخته که همه داستاناش واقعیه رو دیده بودین که یه موجود فضایی رو سازمانهای آمریکاییپیدا کرده بون و داشتن روش تحقیق میکردن؟؟؟
یعنی واقعا جالب بوووود
اینم بی خیالش جدیدا کی برون فکنی کرده؟؟؟؟
اینو الان دیدم
ببین بابا بی خیال رو باید بگم آخه تو میخوای با یه چت و یه تاپیک کارای تله کینزی رو یاد بگیری؟؟؟
من بهت پیشنهاد میکنم اگه واقعا تواناییشو در خودت میبینی بری سایت ارواح عضو شی همه چیزم داره
اینجا بیشتر جنبه ی بحث و پرسیدن سوالای الکیه
آفرین پسر خووووب
winter+girl جان اسم سايت ارواح رو نيار دوست عزيزم
يه عده كلاهبردار و سودجو هستن اونجا تا كساني كه بخوان اموزش مفيد بدن...
شاد باشي
يا حق (:
Last edited by ya30n; 07-06-2008 at 22:36.
اینو الان دیدم
ببین بابا بی خیال رو باید بگم آخه تو میخوای با یه چت و یه تاپیک کارای تله کینزی رو یاد بگیری؟؟؟
من بهت پیشنهاد میکنم اگه واقعا تواناییشو در خودت میبینی بری سایت ارواح عضو شی همه چیزم داره
اینجا بیشتر جنبه ی بحث و پرسیدن سوالای الکیه
آفرین پسر خووووب
ببخشید ولی تله کینزی همچین کار شق القمری نیس ...
در ضمن ، من هم همیشه این جا گفتم که به این آموزشای این تاپیک و آموزشایی که تو اینترنت میزنن نباید عمل کرد
چیزی که باید عمل کرد ، باید یه آموزش معتبر و خصوصا گرون باشه . وقتی یه چیز ارزش مندی رو میفروشن ، مسلاما
گرونه .
من هم برای تله کینزی و هزار تا کار دیگه ، معتبر ترین آموزشا رو جمع کردم .
هیچ وقتم از این آموزشای چرت توی اینترنت استفاده نکردم چون همش من دراوردیه .
سایت ارواحم فقط چند تا آدم حسابی داره ... به قول آقا یاسین کلاهبردار هم داره و چند تا مدیر بی جنبه که حالم
ازشون بهم میخوره .
در همون سايت ما بحثي رو باز كرديم و ديديم كه توان ارائه ي دليل و كاربرد منطق موجود نبود و .....
من از وقتی اومدم تو این سایت یه احساس بدی نسبت به دو نفر پیدا کردم : abram50 و اون یارو ...... نیکودر همون سايت ما بحثي رو باز كرديم و ديديم كه توان ارائه ي دليل و كاربرد منطق موجود نبود و .....![]()
حالم از جفتشون بهم میخوره ... دو تا آدم بی جنبه ی غیر منطقی ....![]()
![]()
Last edited by Hoaxes; 08-06-2008 at 18:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)