من تا حالا با n93 زوم نکردم !! از لحاظ باتری هم اطلاع درستی ندارم ولی الان به سایت gsm رفتم دیدم نوشته از لحاظ stand by گوشی n95 دوام کمتری دارد ولی از لحاظ مکالمه n95 خیلی از n93 بهتره !3 ساعت تفاوت !
من تا حالا با n93 زوم نکردم !! از لحاظ باتری هم اطلاع درستی ندارم ولی الان به سایت gsm رفتم دیدم نوشته از لحاظ stand by گوشی n95 دوام کمتری دارد ولی از لحاظ مکالمه n95 خیلی از n93 بهتره !3 ساعت تفاوت !
gsm.ir
هم شده واسه ما سايت
از جي اس ام فقط مي شه به عنوان يه سايت كه مي توني عكس گوشي رو ببيني و مدلش رو بفهمي استفاده كرد
جاهاي ديگش نرو بيشترش ضايع بازي هستن مخصوصا قيمت هاش
Last edited by ehsssssan; 25-03-2008 at 01:46. دليل: بفهمي رو ببيني نوشته بودم
کاملا تایید میشه.زمان استند بای ان 95 : 220 ساعت و زمان استند بای ان 93 : 280 ساعت!
البته این اعداد و ارقام در سیستم مخابراتی ایران تغییرات محسوسی می کنند.
منظورم از gsm ،
gsmarena بود
درسته ان93 گوشی خوبیه و زوم اپتیکال داره...وای هنگام زوم صدای زوم اپتیگ در فیلم برداری ضبط میشه که خیلی حاله ادمو میگره...
طوری که برای پولی که واسش پرداخت کردی حیفت میاد که هیچ.بقیش رو هم حتما تجربه کردید![]()
سلام
من چند تا سوال دارم
1- من شنیدم با این گوشی می شه بدون هیچ هزینه ای و به صورت ماهواره ای به اینترنت وصل شد آیا درسته؟
2-آیا این گوشی بدون سیم کارت همه کار می کنه یا فقط آهنگ پخش می کنه
3- آیا می شه رو این گوشی به عنوان یک دوربین دیجیتال حساب کرد؟
ممنون
در مورد سوال 1=نه...فقط باید سیم کارت روی گوشی باشه تا به اینترنت متصل شوید...(ایرانسل و یا هر سیم کارتی که این امکان رو داره)...هزینه هم داره...
در مورد سوال 2=این گوشی بدونه سیم کارت کار میکنه...و تمام امکانات رو می تونونی استفاده کنی...ولی تماس نمی تونی بگیری...ولی شماره های 3رقمی رو می تونی بدونه سیم کارت تماس بگیری...مثل 119...
در مورد شماره ی 3=حدود 70 درصد میتونی روش حساب کنی به عنوان دوربین دیجیتال...ولی هیچ کمرا فونی یک دوربین دیجیتال نمیشه...
در این مورد مطمئنی؟؟نه...فقط باید سیم کارت روی گوشی باشه تا به اینترنت متصل شوید...(ایرانسل و یا هر سیم کارتی که این امکان رو داره)...هزینه هم داره...
آخه یکی از دوستای من با اطمینان می گفت که این گوشی می شه بدون هیچ هزینه ای و به صورت ماهواره ای به اینترنت وصل شد
نظرتون چیه؟؟
من تا اونجایی که شنیدم و دیدم...باید سیم کارت باشه تا به نت متصل شوید...
حتما منظوره دوستتون جی پی اس هست...
جی پی اس اصلا ربطی به نت نداره...
از طریق ماهواره متصل میشه...بدون نیاز به سیم کارت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)