تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 616 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آيا در حين تحصيل ميشه براي كسر خدمت جبهه پدر اقدام كرد؟
    كسي نميدونه؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آيا در حين تحصيل ميشه براي كسر خدمت جبهه پدر اقدام كرد؟
    خیر ، برای مدارک حضور در جبهه میتونید اقدام کنید ولی برای کسری گرفتن ، باید مشمول باشید

.

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

آقا اين نظام وظيفه پدر منو در آورده ديگه نميدونم چي درسته چي غلطه. ميخوام سرمو بكوبم به ديوار. حرف نظام وظيفه تهرانو انجام ميدم بهم يه برگه هم ميدن ميگن مشكلت حله بعد دو ماه يه برگه مياد ميگن حل نيست ديوونه شدم به خدا !!!!!!!!!

-------
    آقا من قبل از ثبت نام دانشگاه دفترچه فرستاده بودم برگه اعزام به خدمت بدون مهر غيبت اومده بود برام با اون برگه رفتم دانشگاه ثبت نام كردم البته اون برگه رو دانشگاه گفت بدم به نظام وظيفه و از نظام وظيفه تاييديه بگيرم كه اين كار رو كردم و دانشگاه ثبت نام كردم. الان كه به تاريخ 18 اذر ( تاريخ اعزام به خدمتي كه روي برگه اعزام به خدمتم بود ) نزديك ميشيم يه كاغذ اومده در خونمون توش يه تاريخ نوشته كه مثلا اون موقع بياين ببينين كجا افتادين و چيكارا بايد بكنين. الان من چي كار بايد بكنم ؟ يعني برگه اعزام به خدمت منو لغو نكردن كه اين برگه جديد واسم اومده ؟؟؟ نميشه كه لغو نكرده باشن چون من از نظام وظيفه يه تاييديه گرفتم كه ميتونم دانشگاه ثبت نام كنم. مشكل كجاست ؟؟؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين دارم ديوونه ميشم از دست اين نظام وظيفه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا اين نظام وظيفه پدر منو در آورده ديگه نميدونم چي درسته چي غلطه. ميخوام سرمو بكوبم به ديوار. حرف نظام وظيفه تهرانو انجام ميدم بهم يه برگه هم ميدن ميگن مشكلت حله بعد دو ماه يه برگه مياد ميگن حل نيست ديوونه شدم به خدا !!!!!!!!!

-------
    آقا من قبل از ثبت نام دانشگاه دفترچه فرستاده بودم برگه اعزام به خدمت بدون مهر غيبت اومده بود برام با اون برگه رفتم دانشگاه ثبت نام كردم البته اون برگه رو دانشگاه گفت بدم به نظام وظيفه و از نظام وظيفه تاييديه بگيرم كه اين كار رو كردم و دانشگاه ثبت نام كردم. الان كه به تاريخ 18 اذر ( تاريخ اعزام به خدمتي كه روي برگه اعزام به خدمتم بود ) نزديك ميشيم يه كاغذ اومده در خونمون توش يه تاريخ نوشته كه مثلا اون موقع بياين ببينين كجا افتادين و چيكارا بايد بكنين. الان من چي كار بايد بكنم ؟ يعني برگه اعزام به خدمت منو لغو نكردن كه اين برگه جديد واسم اومده ؟؟؟ نميشه كه لغو نكرده باشن چون من از نظام وظيفه يه تاييديه گرفتم كه ميتونم دانشگاه ثبت نام كنم. مشكل كجاست ؟؟؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين دارم ديوونه ميشم از دست اين نظام وظيفه !
    سلام دوست عزیز
    به دفتر نظام وظیفه توی دانشگاه خودتون مراجعه کنید و ببینید که آیا اسم شما در لیست ارسالی به سازمان وظیفه ارسال شده است؟ اگر این کار را نکرده باشند خودشان می توانند درست کنند و مشکلی نیست.
    البته می تونه دلایل زیادی داشته باشه. ولی این یکی از دلایلش هست.
    امیدوارم که مشکلتان حل شود

6. 2 کاربر از Kourosh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

-------
    منم دوره کاردانی همین مشکل رو داشتم حتی نظام وظیفه تهران هم رفتم چند باری هم رفتم نظام وظیفه اصفهان هر بار هم بهم میگفتند موردی نداره درست میشه.
    آخرش هم موقع فارغ‌التحصیلی رفتم نظام وظیفه گفتم من دارم فارغ‌التحصیل میشم هنوز نامه معافیت تحصیلی من برای دانشگاه ارسال نشده.همونجا برام برگه معافیت تحصیلی رو صادر کرد و بهم داد.

8. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فقط جهت اطلاع عمومی
    کد 272 اموزشی نیرو انتظامی مرودشت هست

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

قانونی که میشد قبل از 4 ترم یا 2 سال تحصیل در صورت قبولی در رشته یا دانشگاه بهتر میشه تغییر رشته داد هنوز هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

قانونی که میشد قبل از 4 ترم یا 2 سال تحصیل در صورت قبولی در رشته یا دانشگاه بهتر میشه تغییر رشته داد هنوز هست؟
    سلام
    بله این قانون هستش.البته 4 ترم یا دو سالی که گفتین مربوط به مقطع کارشناسی میشه
    Last edited by ehsaaaan; 25-11-2010 at 00:21.

13. این کاربر از ehsaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

بعنی اگه الان در رشته کارشناسی مشغول به تحصیل باشم میتونم سال بعد کنکور بدم و اگر از رشته یا دانشگاه بهتر قبول شدم تغییر رشته بدم؟(مهر امسال ثبت نام کردم)

و این 2 ترمی که تا کنکور سال بعد باید سپری کنم از کل سنوات تحصیلی کم میشه؟

15. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من دانشجوری ترم یک هستم.
    می خواستم دو هفته از کشور خارج شم البته سفر من زیارتی یا علمی نیست.
    می خواستم ببینم امکان داره این کار رو بکنم؟
    باید وثیقه بذارم؟
    کلا شرایطش چجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •