تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 641 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

برادر من P1 داره. آپدیت هم کرده، ولی خیلی رستارت میشه.
    جهت اطلاع گفتم که فکر نکنین P1 خیلی توپه! اونم واسه خودش مشکلاتی داره.
    مزیتش نسبت به P990 فقط اینا باید باشه:
    1- دوربین قوی تر
    2- مموری بیشتر
    3- وزن و اندازه کمتر
    قبل از اپدیت چطور بود؟چند گرفت؟بدون گارانتی یا با گارانتی؟

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض سلام

بالاخره تموم شد
    نزدیک سه هفته طول کشید تا همه صفحه ها رو خوندممن خیلی وقته که p990 خریدم.از گوشیمم خیلی راضی ام.آپدیتش هم کردم.
    درسته که من عضو جدیدم ولی چون همه صفحات رو خوندم به یک حرفه ای مبدل شدم و اگه بزرگترها اجازه بدن منم جواب سوالات بقیه رو بدم.
    راستی چندتا سوال و مشکل داشتم که تو هیچ پستی نبود:
    1- گوشیم در حالت phone mode وصل نمیشه (با اینکه PCsuit نصب کردم)
    2- وقتی با transfer mode وصل میشم آیکون همه نرم افزارهایی که نصب کردم برمیگرده توی tools
    3- وقتی یه فایل jar یا sis با بلوتوث میگیریم چه جوری میشه تو مموری ذخیره کرد؟(آخه فقط گزینه install و cancel داره)

با تشکر از همه دوستان قدیم و جدید که کلی از نظراتشون استفاده بردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

قبل از اپدیت چطور بود؟چند گرفت؟بدون گارانتی یا با گارانتی؟
    چون روو گوشی من تجربه داشتیم، همون شبش آپدیت کردیم، نمیدونم قبلش چطور بود.
    فکر کنم حدود 500تومان گرفت. بدون گارانتی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بالاخره تموم شد
    نزدیک سه هفته طول کشید تا همه صفحه ها رو خوندممن خیلی وقته که p990 خریدم.از گوشیمم خیلی راضی ام.آپدیتش هم کردم.
    درسته که من عضو جدیدم ولی چون همه صفحات رو خوندم به یک حرفه ای مبدل شدم و اگه بزرگترها اجازه بدن منم جواب سوالات بقیه رو بدم.
    راستی چندتا سوال و مشکل داشتم که تو هیچ پستی نبود:
    1- گوشیم در حالت phone mode وصل نمیشه (با اینکه PCsuit نصب کردم)
    2- وقتی با transfer mode وصل میشم آیکون همه نرم افزارهایی که نصب کردم برمیگرده توی tools
    3- وقتی یه فایل jar یا sis با بلوتوث میگیریم چه جوری میشه تو مموری ذخیره کرد؟(آخه فقط گزینه install و cancel داره)

با تشکر از همه دوستان قدیم و جدید که کلی از نظراتشون استفاده بردم.
    واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!
    1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟

2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools . من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.

3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

نقل قول : واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!
    1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟

2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools . من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.

3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.

کابلم که سالمه اگه نبود تو همون حالت transfer mode هم وصل نمیشد ولی آیکون کابل تو گوشیم تو حالت phone mode نمیاد و گوشی هم شارژ نمیشه
    در مورد سوال سوم منظورم این بود که فایل نصب نشدش رو تو مموری ذخیره کنم که اگه بعدا کسی خواست بهش بدم
    با تشکر

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

راستی بروبچی که آپدیت کردین. کلا 7-8 ساعت طول کشید ( با برنامه سونی اریکسون Update_Service) یا بدون دانلود این برنامه 7-8 ساعت طول کشیده؟؟

من الان 52 دقیقه دارم دانلود میکنم و 23 درصد از این برنامه رو دانلود کردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کابلم که سالمه اگه نبود تو همون حالت transfer mode هم وصل نمیشد ولی آیکون کابل تو گوشیم تو حالت phone mode نمیاد و گوشی هم شارژ نمیشه
    در مورد سوال سوم منظورم این بود که فایل نصب نشدش رو تو مموری ذخیره کنم که اگه بعدا کسی خواست بهش بدم
    با تشکر
    عجیبه! مطمئنی همه رو درست انجام میدی؟ با فلیپ باز انجام بده. چون با فیلیپ بسته دکمه های select و done داره ممکنه اشتباه کنی.
    واسه شارژ هم که پایین همون پنجره یه گزینه داره، allow USB charging. باید تیک داشته باشه.

واسه مورد سوم من راهی سراغ ندارم، مگر اینکه توو همون قسمت message اون فایلو بریزی توو یه پوشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با تشکر

2800 تاپست رو خوندی؟؟؟ کتابای درسیت رو هم اینجوری میخونی؟؟؟؟

با پایه که وصلش نمیکنی؟؟

منظورم همون پایه استند هست. چون با اون هم همین اتفاقا میفته
    Last edited by Farshadd; 22-10-2007 at 12:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

راستی بروبچی که آپدیت کردین. کلا 7-8 ساعت طول کشید ( با برنامه سونی اریکسون Update_Service) یا بدون دانلود این برنامه 7-8 ساعت طول کشیده؟؟

من الان 52 دقیقه دارم دانلود میکنم و 23 درصد از این برنامه رو دانلود کردم.
    کسی جواب مارو نداد. با این تفاوت که الان 1 ساعت و 22 دقیقه رفته و 43 درصد برنامه Update_Service رو دانلود کردم.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اول از همه پیوستنتون رو به جمع p990 دار ها تبریک میگم
    دوم اینکه به نظرم p1 با این قیمت (510,000) الان خریدنش اصلا نمی ارزه و اگر یه مقایسه کنی میبینی از جهاتی p990 بهتره و در رابطه با w960 باید بگم دقیقا نمیدونم اومده یا نه بعضی سایت ها که هنوز میگن نیومده ولی اگه اومده باشه قیمت کذایی داره
    پس نگران نباش و اگر اونا رو دوست داری ، P990 واسه 1 سال برات قابل تحمله و بعد 1 سال که قیمت ها اومد پایین اون موقع برو بخر(البته اگه بتونی دل از p990 بکنی)

بازم اگه سوالی بود در خدمتم
    اینجوری نگو یهو دیدی عاشقش شدما... منم که دل نازک...
    ممنون. خیالم راحت شد. آخه میگفتن پ1 420 تومن!!!!

قبلا یادما تاپیک810 خیلی شلوغ بود و 990 خاک میخورد. حالا برعکس شده

آقا دیگه 990 نخرین چون من خریدم. یهو دیدی خیلی خز شداا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •