آره پشتیبانی میکنه . فرقش توی سرعت هست که +4g تا 300 مگابیت سرعت قابل دریافته . البته با ایرانسل تا 150-160 فعلا میتونی بگیری
آره پشتیبانی میکنه . فرقش توی سرعت هست که +4g تا 300 مگابیت سرعت قابل دریافته . البته با ایرانسل تا 150-160 فعلا میتونی بگیری
ممنون من توی کاتالوگ ها و بررسی ها و همچنین خود گوشی دیدم که نوشته ساپورت می کنه اما سایت ایرانسل زده پشتیبانی نمی کنه ممکنه توی خارج و اینجا سیستم ارتباطیشون فرق داشته باشه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
پس اگه سایت ایرانسل میگه حتما نمیکنه . در مورد یه سری گوشی آیفون هم همینطوره با وجود قابلیت پلاس ولی از پلاس ایرانسل پشتیبانی نمیکنه
ممنون فقط می خواستم بدونم چه قدر فرق استفاده از پلاس و استفاده نکردن ازشه؟
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
روی حالت پلاس درصورت که پهنای باند کافی باشه و شرایط سیگنالی هم عالی باشه تا 300 مگابیت سرعت میتونی بگیری که برای ایرانسل فعلا سقفش 150-160 مگابیت هست. در حالت فورجی معمولی هم سقف سرعتی که با ایرانسل میتونی بگیری 70- 75 هست .
دوستان خوب چرا اینقدر به تست سرعتای دوست خوبمون که متأسفانه من هم سر یه موضوع دیگه با ایشون یه مقداری مشاجره داشتم که البته خیلی سریع هم ناراحت شدم و مدیر محترم هم پستها رو پاک کردن وقائله ختم شد حساس شدید ایشون هم مطمئنا حق داره مطلب بذاره تست بذاره حالا یکم این دفعات تست گذاشتناش زیاد هست ولی به شخصه من که مشکلی نمیبینم حالا واسه مخفی کردن ای پی وسایر مسائلش شاید دلیل خاصی داره که ما نمیدونیم من یه بار دیگه هم این مطلب رو عرض کرده بودم داشتن پهنای باند بالا هنر یوزر نیست هنر اپراتوره (اصلا فرض بر اینکه هنر باشه)والا تو همین تاپیک بالا تر هم گذاشتن هیچ حساسیتی هم نبوده خیلی هم لذت بخشه که تو ایران عزیرمون بعد از سالیان زیاده دایال اپ و ۲۵۶کیلو حالا داشتن چند ده مگی هم عمومیت پیدا کرده
لطفا بیاید این جدلها رو دیگه ادامه ندیم همه ازادن نظر بدن مطلب بذارن ازهمه ممنون
تست با IDM ایرانسل - تهران - همین الان (البته مودمم چندان خوب عمل نمیکنه باید مودم خود ایرانسل رو بگیرم)
![]()
دوستان مگه ایرانسل سرویس نامحدود شبانه داره ؟ اگه داره کد یا لینکشو بدید ببینیم چه جوریاس ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز کسی ازینکه تست های متعدد سرعت میذارید ناراحت نیست. اتفاقا خیلی هم خوبه چون بقیه متوجه میشن که ایرانسل تا این حد سرعت رو میتونه بده ولی باید این همه پست به یه دردی هم بخوره و مخفی کاری شما و پاک کردن پست های دوستانه که باعث اینهمه بازخورد بد به شما شده (البته بعید میدونم براتون اهمیتی داشته باشه)
خود من دوبار پست محترمانه زدم که تو کدوم منطقه هستید یا از چه دستگاه یا مودمی استفاده میکنید که این سرعتو میگیرید که یه چیزی به معلوماتم اضافه شه ولی هیچوقت جواب ندادید حداقل میتونستید جواب بدید که نمیتونید بگید نه اینکه به مشاجره کشیده بشه و پست طرف مشاجره پاک بشه.
مطممئن باشید اگه نام دستگاه یا منطقه رو بگید یا یه تست با IDM بذارید هیچ اتفاقی نمیفته اگه هم میفته بگید بقیه اعضا هم دلیلشو بدونن.
Last edited by fashist_v; 09-03-2017 at 08:05.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)