تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2819 از 4428 اولاول ... 1819231927192769280928152816281728182819282028212822282328292869291933193819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,181 به 28,190 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه شما یه 256 2 گیگ یا 512 2 گیگ بگیر ببین سرعت روزانه وشبانه ات چطوره بعد اقدام به خرید و تمدید 2 مگ بکن...اصلا شاید نویز خطت باعث شد پهنای باند رو مجبوری رو 4 مگ ببندن.
    فعلا خداروشکر سیاست محدودکردن شبانه تو شرکت پارس برای سرویس های حجمی نیست
    خط من 6 مگ رو شاپورت میکنه ولی 9 مگ رو نمیددونم ؟!؟!

خب شما فکر میکنی 512 پارس انلاین ب چه سرعتی دانلود کنه ؟

من خودم یه سرویس محلی دارم با 370 شبا دانلود میکنه البته 6 ساعت دانلود رایگان داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشید من یه سوالی داشتم

من میخواستم سرویس POL-2048-3G رو بخرم

اولین بار از پارس انلاین

سرعت شبانش به طور میانگین روی چند میشه ؟

فقط برای دانلود شبانه میخوام برای روزانه از یه مودم و سرویس شرکت دیگه استفاده می کنم واسه همون پینگ و تایم اوت برام مهم نیست

فقط حجم دانلود برام مهمه

مثلا تو یه شب 12 گیگ دانلود میشه کرد با این سرویس تو 5 ساعت ؟

سوال مهم بعدیم اینه پارس آنلاین اگر شبانه یکسره دانلود کنیم سرویس رو لیمیت میکنه ؟

من خودم یه سرویس محلی دارم با 370 شبا دانلود میکنه البته 6 ساعت دانلود رایگان داره
    اگه مشکلی نداشته باشی (مرکز مخابراتیتون شلوغ نباشه و خطت بکشه) و به قول بعضی از دوستان شانس بیاری، احتمالاً با سرویس 2مگ محدود پارس‌آنلاین بتونی شبی حداقل 10 گیگ بگیری. من همین سرویس 2مگ رو تو تهران دارم، بعضی شبا تا 14 گیگ هم دانلود داشتم. البته متوسطش حدود شبی 10 گیگ می‌شه. خط من حدود 7.5 مگ می‌کشه. 9مگ بستن اما به علت فاصله تا مرکز مخابراتی بیشتر از این نمی‌کشه خط من.

2 ماهه دارم این سرویس رو. تا حالا محدود نشدم. البته بعضی شبا مشکل داشتم اما تعداد این جور شبا کم بوده، و بعداً معلومم شده که مشکل از اینترنت کشور یا مشکل سروریه که من ازش دانلود می‌کردم.

به هر حال، توصیه دوستمون l30l30y هم خوبه. اولش یه سرعت پایین بگیر (حداقل 256) بعد از 1 ماه تست کردن، اگه مشکلی نداشتی و راضی بودی ارتقا بده. البته بعضی از دوستان با همین 256 محدود هم در همین حد دانلود دارن. شاید اصلاً نیازی به ارتقا نداشته باشی.

3. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما بهتره یه تحقیق محلی از دوستان یاآشناهای که تو منطقه مخابراتی شما هستن بکنی تا ببینی که راضی هستن یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان کسی توی مرکز مخابرات ایت الله کاشانی در خواست داده سرعتش خوبه اونجا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوساله که از اینترنت پارس انلاین استفاده میکنم اوایل 256داشتم سرعت خوب بود الان 512دارم سرعت چندماه که خیلی پایینه زیاد قطع میشه سرعت دانلود روز15تا30گاهی اوقات از دایال اپ هم کمتر باپشتیبانی هم که تماس میگیرم کاری انجام نمیدن امروز قصد داشتم که درخواست قطع اینترنت بدم ولی سرعت زیاد شد گاهی اوقات به 350 میرسه ولی تا100هم میرسه میخواستم بدونم به نظر شما این مشکل حل شده یا برم تقاضای قطع بدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی توی مرکز مخابرات ایت الله کاشانی در خواست داده سرعتش خوبه اونجا ؟
    من از 2 ماه پیش تو این مرکز سرویس 2مگ محدود گرفتم. اکثر اوقات خوب بوده. فقط مشکل این مرکز این که معمولاً پورت خالی گیر نمی‌آد و باید تو صف انتظار بمونی.

سرعت تو ساعت‌های عادی تا 900 کیلوبایت در ثانیه می‌رسه، در ساعت‌های رایگان هم از 400 کیلوبایت شروع می‌شه (ساعت 2 و 3 بامداد)، تا 800 کیلوبایت (ساعت 6 بامداد) افزایش پیدا می‌کنه.

پینگش هم خیلی بهتر از پینگ آسیاتکه که من قبلاً ازش سرویس داشتم: داخلی زیر 100، خارجی بین 250 تا 300 به طور متوسط.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوساله که از اینترنت پارس انلاین استفاده میکنم اوایل 256داشتم سرعت خوب بود الان 512دارم سرعت چندماه که خیلی پایینه زیاد قطع میشه سرعت دانلود روز15تا30گاهی اوقات از دایال اپ هم کمتر باپشتیبانی هم که تماس میگیرم کاری انجام نمیدن امروز قصد داشتم که درخواست قطع اینترنت بدم ولی سرعت زیاد شد گاهی اوقات به 350 میرسه ولی تا100هم میرسه میخواستم بدونم به نظر شما این مشکل حل شده یا برم تقاضای قطع بدم.
    قبل از هر جوابی، سرویست محدوده یا نامحدود؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من الان 3 روز دیگه از قراردادم میونده و 128 نامحدود دارم محدودم شدم سرعت افتضاح شده و نویز شدید دارم،الان میتونم با زنگ بزنم بگم این 3 روز رو قطع کن تا دوباره تمدید کنم که وضعیتشم مث قبل بشه؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

شما بهتره یه تحقیق محلی از دوستان یاآشناهای که تو منطقه مخابراتی شما هستن بکنی تا ببینی که راضی هستن یا نه؟
    فرشید اول و آخر سر و کارت با منه
    پارس کمبود سرعت نداره تو مرکز شهریار برو بگیر: دی
    خیلی وقتا که دوستان تک کانکشن بدی دارن مال من توپ توپه

11. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها من الان 3 روز دیگه از قراردادم میونده و 128 نامحدود دارم محدودم شدم سرعت افتضاح شده و نویز شدید دارم،الان میتونم با زنگ بزنم بگم این 3 روز رو قطع کن تا دوباره تمدید کنم که وضعیتشم مث قبل بشه؟
    شما قرارداد کل ت داره تموم میشه یا دوره یک ماهت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •