تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2819 از 4751 اولاول ... 1819231927192769280928152816281728182819282028212822282328292869291933193819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,181 به 28,190 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

قربونت چرا ناراحت می شی
    امتحان کردم که می گم تاثیری نداره
    اگه می بینی با چندتا دانلود سرعت بیشتر میشه اون مشکل از سروره که مثلا از 20 بالا تر نمی ده
    اما چون شاتل شیر فلکتو تا 60 باز گذاشته می تونی 3 تا دانلود 20 کیلو بایتی داشته باشی
    مشکل ما اینه که شیر فلکمونو کامل بستن
    گفتم سرعت بین اونا تقسیم می شه و بیشتر نمی شه
    اگه می بینی یکی سرعتش بالا تره یکی نه اون از خود شاتله نه از تعداد کانکشنش

نه دوست عزیز، من ناراحت نشدم فقط جواب شما رو دادم و گفته های خودمو تکمیل کردم.

یا شما منظور منو درست متوجه نشدی یا اشتباه میکنی. اولا منظور شما رو از "چند تا فایل" یا "چند تا دانلود" متوجه نمیشم. یا اینکه" یکی سرعتش بالا تره یکی نه"...
    من نمیبینم جایی از گفته هام حرفی از چند تا فایل یا چند تا دانلود زده باشم. منظور من فقط 1 فایه نه چند تا فایل. فقط 1 دانلوده نه چند تا دانلود...
    البته من یادم رفت بگم، در این عملکرد، وقتی سرورهایی چند کانکشنه رو پشتیبانی میکنن که قابلیت ریزیوم داشته باشن، مثل سایت اپرا یا فایرفاکس. وگرنه اون فایل رو فقط با 1 کانکشن دانلود میکنه، مثل سایت رپیدشیر...

من از سایت رپیدباز دانلود میکنم همیشه، آیا این سایت سرورش مشکل داره؟ اگر اینطوره چرا روزا مشکلی نداره و فقط شبا مشکل داره؟
    قبلنا وقتی شبا سرعت پایین بود و وقتی با پشتیبانی تماس میگرفتیم، میگفتن که از سایت اپرا دانلود بذارید. وقتی دانلود میذاشتیم با حداکثر سرعت دانلود میشد، این شگرد اون زمان جواب میداد. ولی الان حدود یک هفته ست که کلا محدود شدم، حالا نمیدونم رو حساب دانلود همیشگی منو کاملا محدود کردن یا اینکه کلا همه اینطور محدود شدن.

من تو کامنت قبلی گفتم که ممکنه این شگرد کارساز بشه، ولی نگفتم برای همه کار میکنه، از جمله خودم که دیگه برام کار نمیکنه، البته فعلا.
    دوستان میتونن امتحان کنن، اگر شانسشون بگه که کار میکنه، اگرم نه که هیچی، مثل خود من. باید فقط منتظر بمونیم یا اینکه شرکت رو عوض کنیم...

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزیز، من ناراحت نشدم فقط جواب شما رو دادم و گفته های خودمو تکمیل کردم.

یا شما منظور منو درست متوجه نشدی یا اشتباه میکنی. اولا منظور شما رو از "چند تا فایل" یا "چند تا دانلود" متوجه نمیشم. یا اینکه" یکی سرعتش بالا تره یکی نه"...
    من نمیبینم جایی از گفته هام حرفی از چند تا فایل یا چند تا دانلود زده باشم. منظور من فقط 1 فایه نه چند تا فایل. فقط 1 دانلوده نه چند تا دانلود...
    البته من یادم رفت بگم، در این عملکرد، وقتی سرورهایی چند کانکشنه رو پشتیبانی میکنن که قابلیت ریزیوم داشته باشن، مثل سایت اپرا یا فایرفاکس. وگرنه اون فایل رو فقط با 1 کانکشن دانلود میکنه، مثل سایت رپیدشیر...

من از سایت رپیدباز دانلود میکنم همیشه، آیا این سایت سرورش مشکل داره؟ اگر اینطوره چرا روزا مشکلی نداره و فقط شبا مشکل داره؟
    قبلنا وقتی شبا سرعت پایین بود و وقتی با پشتیبانی تماس میگرفتیم، میگفتن که از سایت اپرا دانلود بذارید. وقتی دانلود میذاشتیم با حداکثر سرعت دانلود میشد، این شگرد اون زمان جواب میداد. ولی الان حدود یک هفته ست که کلا محدود شدم، حالا نمیدونم رو حساب دانلود همیشگی منو کاملا محدود کردن یا اینکه کلا همه اینطور محدود شدن.

من تو کامنت قبلی گفتم که ممکنه این شگرد کارساز بشه، ولی نگفتم برای همه کار میکنه، از جمله خودم که دیگه برام کار نمیکنه، البته فعلا.
    دوستان میتونن امتحان کنن، اگر شانسشون بگه که کار میکنه، اگرم نه که هیچی، مثل خود من. باید فقط منتظر بمونیم یا اینکه شرکت رو عوض کنیم...
    می گم که الان هر افت سرعتی هست از خود شاتله و با هیچ ترفندی بالا نمی ره
    من که اصلا به رفتن فکر نمی کنم و می گم باید بمونیم و حقمونو به هر شکلی که شده بگیریم
    خسته شدم از بس که به شعورمون توهین شد
    یعنی چی که اینا همش بگن برو از اپرا و موزیلا دانلود کن در حالی که خودشون سرعت مارو آوردن پایین؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من این خبر تو یکی از سایتها که دوستمون تو همین تایپیک معرفی کرده بود دیدم

گفتم بزارم اینجا بی ارتباط با شاتل نیست چون ایران هم داره با جهان رقابت میکنه

با اینترنت یک گیگابیتی چه کار می‌شود کرد؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود فیلم در 12 ثانیه
    دوست عزیز چنین چیزی واسه PC های خانگی و حتی یه ذره خفن امکان نداره .
    سرعت انتقال داده ها تو سخت افزار نمی تونه به این حد برسه .
    خودتون از یه درایو 700 مگ فیلم بریزین یه درایو دیگه ببینین 5 ثانیه ای میره ؟؟! چطوری می خواین این سیم های ارتباطی معمولی مخصوصا خط تلفن ! بتونه چنین انتقال داده ای داشته باشه .
    اینترنت یا سرعت +9 گیگا بیت هم ژاپن هست ولی اینا چیزای معمولی تو دست هر کس نیست.
    Last edited by mhv_kntu; 29-12-2010 at 03:32.

4. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یعنی چی سرعتتو بستن؟
    دیشب پشتیبانی منو تهدید کرد که فیلترت می کنم منم گفتم یه کاری نکن بیام یه کتک درست و حسابی بزنمت
    یعنی بجای سرعت 200-250 کیلو بایت سرعتم شده 16-30 کیلو بایت

پشتیبانی بسیار حرفه ایشون هم بعد از اینکه از اپرا دانلود تست براش می زارم و بعد از اینکه 5-10 دقیقه پشت خط نگهم می دارد تازه می گوید شما چون زیاد مصرف کردید شیر شدید!!!!!!!! ای پشتیبانی !! ای سرعت عمل !!!!

تهدید هم نکرده بودند که دیگه می کنند.

سرويستون چي بود؟
    روز چند كيلو دانلود ميكنيد؟شب چي؟
    سرویس Eco2048 روز 200-250 کیلو بایت شب 16-31 کیلو بایت

6. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

برا من فعلا با اینکه سرعت کمه اما راضیم ... 128 محدود دارم - روز با سرعت 57 میشه دانلود کرد و شب هم حدود 25 که کمه اما دیگه همینه چه میشه کرد بد تر نشه ... ما نخواستیم . شبی هم اخرش بشه 700 مگ گرفت

8. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام دوستان.
    اين خبر رو حتما بخونيد.
    مربوط ميشه به اختلال 1هفته اي اينترنت تو كشور-و كاهش پهناي باند كاربران.و خون كاربر رو توي شيشه كردن

کد:

داره خودمونی میشه yeg86naz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Sun City

7

برا من فعلا با اینکه سرعت کمه اما راضیم ... 128 محدود دارم - روز با سرعت 57 میشه دانلود کرد و شب هم حدود 25 که کمه اما دیگه همینه چه میشه کرد بد تر نشه ... ما نخواستیم . شبی هم اخرش بشه 700 مگ گرفت
    به این میگی 128 محدود
    سه ماهه از شاتل سرویس دارم (eco128) فقط یه بار چند ساعت اونم روز سرعتم رفت بالا 50
    کلا از 16 بالاتر نمیره به زور شبی 300مگ دان کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    اين خبر رو حتما بخونيد.
    مربوط ميشه به اختلال 1هفته اي اينترنت تو كشور-و كاهش پهناي باند كاربران.و خون كاربر رو توي شيشه كردن

کد:
    متأسفانه یا خوشبختانه این مشکل شامل مشترکین شاتل نمی شود.

شاتل پهنای باندش را مستقیماً از شرکت زیر ساخت می خرد و در حال حاضر هم مشکلی با پهنای باند ندارد.

12. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز چنین چیزی واسه PC های خانگی و حتی یه ذره خفن امکان نداره .
    سرعت انتقال داده ها تو سخت افزار نمی تونه به این حد برسه .
    خودتون از یه درایو 700 مگ فیلم بریزین یه درایو دیگه ببینین 5 ثانیه ای میره ؟؟! چطوری می خواین این سیم های ارتباطی معمولی مخصوصا خط تلفن ! بتونه چنین انتقال داده ای داشته باشه .
    اینترنت یا سرعت +9 گیگا بیت هم ژاپن هست ولی اینا چیزای معمولی تو دست هر کس نیست.
    ببخشید ولی 1 گیگابیت واسه کاربرهای خونگی هم جواب میده 1 Gbps رو با فیبر نوری میارند تا درب منزل اونجا یک مدیا کانورتور میگذارند و با کابل Cat6 مستقیم وصل میشه به پور 1 Gpbs کارت شبکه main board شما مطمئن باش تا سال 2012 بیشتر کاربرهای کره جنوبی از هارهای ssd استفاده می کنند که سرعت write شون حداقل 150 مگابایت بر ثانیه هست. همین الان هم سرعت هاردهای سری بلک وسترن حدود 80 مگابایت بر ثانیه هست.

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینجا می توانید مراحل نصب و راه اندازی یک سرویس فیبر نوری با سرعت 64 مگا بیت ( 8 مگا بایت )را در ژاپن ملاحظه بفرمایید.

کد:
    نظم و دقت پرسنل فنی و همچنین مجهز به تجهیزاتی که فقط بعضی شرکتهای خاص در ایران آنرا دارند خیلی جالب است.

جالب است بدانید که مشتری قصد راه اندازی هاستینگ در منزل را دارد که صرفه جویی اش می شود :

-Save 12,000 USD per year that some of the dedicated hosting costs.

16. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •