سلام
یه چند جا شنیدم الان قیمت ها یه خورده مناسب شدن , میخواستم قیمت های جدید رو برام بزارین , الان نسبت به کپی خور و -- شدن و کلا راحتی و بی دردسری کدوم مدل بهتره؟
سلام
یه چند جا شنیدم الان قیمت ها یه خورده مناسب شدن , میخواستم قیمت های جدید رو برام بزارین , الان نسبت به کپی خور و -- شدن و کلا راحتی و بی دردسری کدوم مدل بهتره؟
کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟![]()
یه سوال
من میتونم بازیهای XBOX رو دانلود کنم و بدون رایت کردن بازی کنم؟ یعنی مسقیم بریزمش توی هارد XBOX?
به نسبت 2 ماه پیش بله بهتر شده ولی چندروزی هست دوباره داره میکشه بالا من 3 روز پیش اسلیم 4 گیگ 350 تومان خریدم کینکت هم 210 بود دیروز اسلیم شد 360 تومان. الان شما اگه کنسول نو میخوای بخری اسلیم کپی خورشده بگیر .. کپی خورش به نسبت فت کمی دیرتر میاد ولی تمامی درایوهای کپیخور شدش باهم میاد آپدیتشون و مشکلی هم ندارن.
دوست عزیز بهتره سئوالت رو برای خرید اینجا مطرح کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا میشه باید جی تک کنی (نمیدونم چیه اصلا)
ولی PS3 میشه EBOOT هاشم که ریخته![]()
دوستان گلم من بالاخره این Battlefield 3 رو دانلود کردم ( 16 گیگ )
بابل همه میترسیدن بیارن.
به هر حال الان میخوام رایتشون کنم ظاهراً باید اول یک رایتر liteon گیر بیارم و فیرم ویر های C4eva رو بریزم توش تا بتونه اون 1 گیگ اضافه رو هم رایت کنه. اگه اون فیرم ویر رو بریزم اون رایتر میتونه مثل قبل تو ویندور کار کنه و DVD و CD معمولی رایت کنه؟ یا حتماً باید برگرده به فیرم ویر اصلیش؟ ( اخه میخوام رایتر پسر خالمو قرض بگیرم)
Last edited by sony_W810i; 10-11-2011 at 08:06.
سوال :
XBOX با هارد 4 گیگ به چه درد می خوره، وقتی که هر کدوم از بازیهاش بیشتر از 4 گیگ حجم دارن!!!
به درد ذخیره آبدیت ها وsaveها میخوره
ممنون s.j-rez جان، حالا گرفتم
به نظرم باید همون XBOX 250 gig رو بخرم
می خوام بازی دانلود کنم و بریزم روی هارد XBOX و بازی کنم، این کار آسونیه؟ یا خیلی پیچیده؟
میتونی یه هارد مخصوص بخری
که اونم اگه Xbox 250 GB بخری که هارد روش باشه خیلی بهتره
راه بعدی میتونی بازیارو رو فلش یا هارد اکسترنال هم نصب کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)