سلام
با چه گوشی ؟
چه سرعتی ؟
میشه یک شات از 4g+ بزاری
ممنون
سلام
با چه گوشی ؟
چه سرعتی ؟
میشه یک شات از 4g+ بزاری
ممنون
از شما بعید بود . رنج آی پی توی سرعت تاثیر داره که من نخوام کسی بفهمه ؟ تا حالا کسی توی تست هایی که گذاشته آی پی رو مخفی نکرده که حالا حذف آی پی من برات سوال شده ؟ من این سرعتو مگه از ایرانسل دزدیدم که بترسم ایرانسل شناساییم کنه .
الان 4 روز گذشته هیچ شارژی به حسابم منتقل نشده
توی عمرم دزدی از این واضح تر ندیده بودم![]()
بلع درسته مسخره هست و اینکه اثبات نشدس ولی ب ما ها ثابت شده ک رنج ها سرعت های خاصی دارن
بعد این ایپی ک شما از ایرانسل میگیری پابلیک هست ن تنها شما این ای پی رو دریافت میکنی بلکه کسایی دیگ هم دریافت میکنن خیالت تخت هیچ اتفاق خاصی نمیافته
دوم شما چرا همش از speedtest تست میذاری با اینترنت دانلود منیجری یا Testmy.net چیزی تست نمیذاری؟
البته قصد جسارت ندارم و برام مهم نیست ک چ سرعتی داری ولی برنامه ای هستش که هر سرعتی بخوای میتونی تنطیم کنی speed test بهت بده
اون برنامه کودکانه که استفادش به کار من نمیاد . از testmy.net هم گذاشتم . یه گشتی بزنی پیدا میکنی .اون عکس از سرعت سنج اسپید تست هم واسه امثال شماها گذاشتم که اینقدر تقلب دیدین توی زندگی که از یه تست سرعت هم توقع دارین فیک باشه ( اگه نگی فوتوشاپه). شما خودت تست 95 مگ اسپید تست میذاری ما میذاریم به حساب اینکه از همون برنامه های بچه گانه استفاده نکردی . به هرحال اینجا دادگاه نیست که کسی بخواد خودشو اثبات کنه ولی متاسفانه اینقدر کمبودهای جامعه زیاده که خیلی ها به یه تست سرعت ساده هم حسادت میکنن و شروع میکنن به عقده گشایی.
برگشته به حسابت
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نه متاسفانه برنگشته الان موجودی گرفتم
عزیز من شما تستی ک میذاری خب از PC هست PC فرق داره تا با اون ۹۵ مگ اندروید
هنوز نسخه ای من ندیدم ک بتونه فیک اسپید تست واسه اندروید بسازه
دوم صحبت از بچگانه یا سایز بندی نبود
اینجا ایرانه حرف اول دروغ و شعار میزنه
خیلیم جالبه روزو شب فیکس سرعتتون ۶۹ هست ن بالا ن پایین حتی تو پیک شدن و سیل و طوفان گرون شدن مرغ و گوشت و ....
درسته اینجا دادگاه نیست و کسی ن محکوم میشه ن نونو ابش قطع میشه اینجا جمع شدن همه در مورد ی شرکت بحث بررسی شه شفاف سازی شه همه بدونن شرکت ایرانسل چند چنده
منم سرعت شمارو دارم چ کم چ بیش پس حسادتی در کار نیس منم میتونم بیام هرشب ساعت ۴ بیام خودمو پاره کنم سرعت ۷۰ مگابیتی بذارم و باید حق بدم پشت سرم حرف هایی در بیاد
در هر حال من از شما معذرت میخوام ک باعث ناراحتیتون شدم
این تستی که گذاشتی با همون برنامست ؟ من که میگم تست واقعیه چون کمبود ندارم که بخوام خودمو با اینکه فکر کنم طرفم با spoofer سرعت فیک میذاره آروم کنم .
از اینکه اومدی پستی رو ریپلای کردی که طرف صحبتم نبودی معلومه که کاملا خالی از عقده و حسادتی . این تستی هم که گذاشتی همون حدود ساعت 3-4 هست که به قول خودت داشتی خودتو پاره میکردی . به هرحال هرکسی توی هر محیطی که باشه شبیه آدمای همون محیط میشه . یکی که کل زندگیش به تقلب و دروغ و شارلاتانی گذشته هر آدم جدیدی هم کهببینه فکر میکنه همینطوره.
اینم میذارم فکر کنم حال نداشتی بری ببین قبل اینکه بپستی رو ریپلای کنی که مخاطب مستقیم من کسی دیگه بوده . خودمم برات قضیه اش رو حل میکنم که این تست هم فوتوشاپه نمیخواد به قول خودت خودتو پاره کنی تا بفهمی جریانش چیه .
اینجا آدمای عقده ای تری هم بودن که حتی فحش دادن من ناراحت نشدم تو که حرف بدی نزدی ادیسون شدی خواستی یه کشفی کنی در حد فهم و درک خودت .
اینجوری که تو داری پیش میری تمام تست ها میتونه فیک باشه . حتی اسکرین شات از idm هم میتونه فیک باشه. فقط طرف باید فیلم بگیره یا پاشی بری خونش مطمئن شی که با تست فیک نمیخواد عقده های کسی رو قلقلک بده .
کسی می دونه اکسپریا ایکس از نسل 4.5 پشتیبانی می کنه یا نه؟ واینکه اصلا فرق 4 با 4.5 چه قدره
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)