تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2818 از 3347 اولاول ... 181823182718276828082814281528162817281828192820282128222828286829183318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,171 به 28,180 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که بسته شبانه میگیرین ، معمولا سرعتشون چقدره ؟
    من که با 4g+ وصل بودم سرعتش یک سوم سرعت روز بود .

سلام

با چه گوشی ؟
    چه سرعتی ؟

میشه یک شات از 4g+ بزاری

ممنون

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نمی دونم پوشوندن ای پی دیگه چه معنایی داره
    یعنی حاضر نیستی دیگران رنج ای پی شما رو هم بفهمن شاید می ترسی ایرانسل شناساییت کنه، حق داری
    از شما بعید بود . رنج آی پی توی سرعت تاثیر داره که من نخوام کسی بفهمه ؟ تا حالا کسی توی تست هایی که گذاشته آی پی رو مخفی نکرده که حالا حذف آی پی من برات سوال شده ؟ من این سرعتو مگه از ایرانسل دزدیدم که بترسم ایرانسل شناساییم کنه .

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با برنامه ایرانسل من سیم کارتو شارژ کردم پول هم از حساب کم شد. الان یک ساعت گذشته سیم کارتم شارژ نشده چرا
    الان 4 روز گذشته هیچ شارژی به حسابم منتقل نشده
    توی عمرم دزدی از این واضح تر ندیده بودم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

از شما بعید بود . رنج آی پی توی سرعت تاثیر داره که من نخوام کسی بفهمه ؟ تا حالا کسی توی تست هایی که گذاشته آی پی رو مخفی نکرده که حالا حذف آی پی من برات سوال شده ؟ من این سرعتو مگه از ایرانسل دزدیدم که بترسم ایرانسل شناساییم کنه .
    بلع درسته مسخره هست و اینکه اثبات نشدس ولی ب ما ها ثابت شده ک رنج ها سرعت های خاصی دارن
    بعد این ایپی ک شما از ایرانسل میگیری پابلیک هست ن تنها شما این ای پی رو دریافت میکنی بلکه کسایی دیگ هم دریافت میکنن خیالت تخت هیچ اتفاق خاصی نمیافته
    دوم شما چرا همش از speedtest تست میذاری با اینترنت دانلود منیجری یا Testmy.net چیزی تست نمیذاری؟
    البته قصد جسارت ندارم و برام مهم نیست ک چ سرعتی داری ولی برنامه ای هستش که هر سرعتی بخوای میتونی تنطیم کنی speed test بهت بده

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

البته قصد جسارت ندارم و برام مهم نیست ک چ سرعتی داری ولی برنامه ای هستش که هر سرعتی بخوای میتونی تنطیم کنی speed test بهت بده
    اون برنامه کودکانه که استفادش به کار من نمیاد . از testmy.net هم گذاشتم . یه گشتی بزنی پیدا میکنی .اون عکس از سرعت سنج اسپید تست هم واسه امثال شماها گذاشتم که اینقدر تقلب دیدین توی زندگی که از یه تست سرعت هم توقع دارین فیک باشه ( اگه نگی فوتوشاپه). شما خودت تست 95 مگ اسپید تست میذاری ما میذاریم به حساب اینکه از همون برنامه های بچه گانه استفاده نکردی . به هرحال اینجا دادگاه نیست که کسی بخواد خودشو اثبات کنه ولی متاسفانه اینقدر کمبودهای جامعه زیاده که خیلی ها به یه تست سرعت ساده هم حسادت میکنن و شروع میکنن به عقده گشایی.

7. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

الان 4 روز گذشته هیچ شارژی به حسابم منتقل نشده
    توی عمرم دزدی از این واضح تر ندیده بودم
    برگشته به حسابت

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برگشته به حسابت

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    نه متاسفانه برنگشته الان موجودی گرفتم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اون برنامه کودکانه که استفادش به کار من نمیاد . از testmy.net هم گذاشتم . یه گشتی بزنی پیدا میکنی .اون عکس از سرعت سنج اسپید تست هم واسه امثال شماها گذاشتم که اینقدر تقلب دیدین توی زندگی که از یه تست سرعت هم توقع دارین فیک باشه ( اگه نگی فوتوشاپه). شما خودت تست 95 مگ اسپید تست میذاری ما میذاریم به حساب اینکه از همون برنامه های بچه گانه استفاده نکردی . به هرحال اینجا دادگاه نیست که کسی بخواد خودشو اثبات کنه ولی متاسفانه اینقدر کمبودهای جامعه زیاده که خیلی ها به یه تست سرعت ساده هم حسادت میکنن و شروع میکنن به عقده گشایی.
    عزیز من شما تستی ک میذاری خب از PC هست PC فرق داره تا با اون ۹۵ مگ اندروید
    هنوز نسخه ای من ندیدم ک بتونه فیک اسپید تست واسه اندروید بسازه
    دوم صحبت از بچگانه یا سایز بندی نبود
    اینجا ایرانه حرف اول دروغ و شعار میزنه
    خیلیم جالبه روزو شب فیکس سرعتتون ۶۹ هست ن بالا ن پایین حتی تو پیک شدن و سیل و طوفان گرون شدن مرغ و گوشت و ....
    درسته اینجا دادگاه نیست و کسی ن محکوم میشه ن نونو ابش قطع میشه اینجا جمع شدن همه در مورد ی شرکت بحث بررسی شه شفاف سازی شه همه بدونن شرکت ایرانسل چند چنده
    منم سرعت شمارو دارم چ کم چ بیش پس حسادتی در کار نیس منم میتونم بیام هرشب ساعت ۴ بیام خودمو پاره کنم سرعت ۷۰ مگابیتی بذارم و باید حق بدم پشت سرم حرف هایی در بیاد
    در هر حال من از شما معذرت میخوام ک باعث ناراحتیتون شدم

11. 4 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

حالت پلاس تست از طریق اتصال کابل به گوشی s7
    عزیز من شما تستی ک میذاری خب از PC هست PC فرق داره تا با اون ۹۵ مگ اندروید
    هنوز نسخه ای من ندیدم ک بتونه فیک اسپید تست واسه اندروید بسازه
    دوم صحبت از بچگانه یا سایز بندی نبود
    اینجا ایرانه حرف اول دروغ و شعار میزنه
    خیلیم جالبه روزو شب فیکس سرعتتون ۶۹ هست ن بالا ن پایین حتی تو پیک شدن و سیل و طوفان گرون شدن مرغ و گوشت و ....
    درسته اینجا دادگاه نیست و کسی ن محکوم میشه ن نونو ابش قطع میشه اینجا جمع شدن همه در مورد ی شرکت بحث بررسی شه شفاف سازی شه همه بدونن شرکت ایرانسل چند چنده
    منم سرعت شمارو دارم چ کم چ بیش پس حسادتی در کار نیس منم میتونم بیام هرشب ساعت ۴ بیام خودمو پاره کنم سرعت ۷۰ مگابیتی بذارم و باید حق بدم پشت سرم حرف هایی در بیاد
    در هر حال من از شما معذرت میخوام ک باعث ناراحتیتون شدم
    این تستی که گذاشتی با همون برنامست ؟ من که میگم تست واقعیه چون کمبود ندارم که بخوام خودمو با اینکه فکر کنم طرفم با spoofer سرعت فیک میذاره آروم کنم .
    از اینکه اومدی پستی رو ریپلای کردی که طرف صحبتم نبودی معلومه که کاملا خالی از عقده و حسادتی . این تستی هم که گذاشتی همون حدود ساعت 3-4 هست که به قول خودت داشتی خودتو پاره میکردی . به هرحال هرکسی توی هر محیطی که باشه شبیه آدمای همون محیط میشه . یکی که کل زندگیش به تقلب و دروغ و شارلاتانی گذشته هر آدم جدیدی هم کهببینه فکر میکنه همینطوره.
    اینم میذارم فکر کنم حال نداشتی بری ببین قبل اینکه بپستی رو ریپلای کنی که مخاطب مستقیم من کسی دیگه بوده . خودمم برات قضیه اش رو حل میکنم که این تست هم فوتوشاپه نمیخواد به قول خودت خودتو پاره کنی تا بفهمی جریانش چیه .
    اینجا آدمای عقده ای تری هم بودن که حتی فحش دادن من ناراحت نشدم تو که حرف بدی نزدی ادیسون شدی خواستی یه کشفی کنی در حد فهم و درک خودت .
    اینجوری که تو داری پیش میری تمام تست ها میتونه فیک باشه . حتی اسکرین شات از idm هم میتونه فیک باشه. فقط طرف باید فیلم بگیره یا پاشی بری خونش مطمئن شی که با تست فیک نمیخواد عقده های کسی رو قلقلک بده .
    الان - وسط دانلود شبانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

کسی می دونه اکسپریا ایکس از نسل 4.5 پشتیبانی می کنه یا نه؟ واینکه اصلا فرق 4 با 4.5 چه قدره

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •