دوستان برگ سفیدمو از پلیس +10 گرفتم
اما شماره عابر بانک و تاریخ تزریق واکسن رو نزده!
باید چکار کنم؟
دوستان برگ سفیدمو از پلیس +10 گرفتم
اما شماره عابر بانک و تاریخ تزریق واکسن رو نزده!
باید چکار کنم؟
خیر شما اگر میخواید 21 ماه خدمت کنید 20 اسفند دفترچه رو پست کنید
تاریخ اعزامتون میشه برج 4 بعد حدودا اردیبهشت برید تاریخ اعزامتون رو تمدید کنید با تمدید موافقت میشه دو ماه مونده باشه بعد میوفتید برج 6
اینجوری هم 21 ماه خدمت میکنید هم شهریور میرید
بله
منم کاردانی کامپیوتر هستم
یه جاییم
دوستان لباس نیروی زمینی ارتش در دوره آموزشی با یگان فرقی نداره؟ کسی میدونه 04 بیرجند لباساش چه طرحیه؟
بهترين ويژگي 04 ميتونم بگم نوساز بودنش هست كه باعث ميشه حمام و سرويس بهداشتي هاي تميزي مخصوصا توي گروهان هاي فوق ديپلم داشته باشه.شوفاژ داره كه شبا ميتوني راحت لباساتو روش بخوشكني.
همه جا تميز و ساختمونا نو هستند كه وقتي رفتي 2 ماه شبانه روز اونجا بودي ميفهمي اينا واقعا نعمتن.اب اشاميدني از تانكر هست كه به نظر من اب معدني بخور چون چند نفر رو ديدم كه مشكل خفيف كليه پيدا كردن.
اما اب و هواش واقعا مسخرس،به اين صورت كه شبا از ١٢ تا ٥ صبح سرماي وحشتناك داره اما ظهر گرم ميشه جوري كه با فرنچ به راحتي ميشه بيرون راه رفت.اهان بعضي وقتا طوفان گرد و خاك مياد يه ماسك درست حسابي بخر كه مثل من مريض نشي چون اونجا هرطوريت بشه فقط بهت دگزا ميزنن.
اما سخت گيري يكم اونجا زياد هست كه خوب طبيعي.در كل جاي خوبيه.
سلام منم پدافند هستم ، مگه آدرس رو توی برگ آبی شما چی زده ؟ ؟ آدرس نظام وظیفه شهرتون نیست ؟؟
[QUOTE=sepehrtaj;8547469]بهترين ويژگي 04 ميتونم بگم نوساز بودنش هست كه باعث ميشه حمام و سرويس بهداشتي هاي تميزي مخصوصا توي گروهان هاي فوق ديپلم داشته باشه.شوفاژ داره كه شبا ميتوني راحت لباساتو روش بخوشكني.
همه جا تميز و ساختمونا نو هستند كه وقتي رفتي 2 ماه شبانه روز اونجا بودي ميفهمي اينا واقعا نعمتن.اب اشاميدني از تانكر هست كه به نظر من اب معدني بخور چون چند نفر رو ديدم كه مشكل خفيف كليه پيدا كردن.
اما اب و هواش واقعا مسخرس،به اين صورت كه شبا از ١٢ تا ٥ صبح سرماي وحشتناك داره اما ظهر گرم ميشه جوري كه با فرنچ به راحتي ميشه بيرون راه رفت.اهان بعضي وقتا طوفان گرد و خاك مياد يه ماسك درست حسابي بخر كه مثل من مريض نشي چون اونجا هرطوريت بشه فقط بهت دگزا ميزنن.
اما سخت گيري يكم اونجا زياد هست كه خوب طبيعي.در كل جاي خوبيه.[/QUO
دادا دمت گرم-خیلی لطف کردی
راستی لباسای اونجا همین از این قهوه ای پررنگاست جدیدا یا پلنگی خاکی های قدیمی؟
سلام به همه دوستان
من مدرک کارشناسی کشاورزی دارم، دوره آموزشی عجب شیر افتادم .
پدرم فوت شده و برادرهای بزرگتر از خودم متاهل هستن و جدا زندگی می کنن، الان من نان آور خانواده هستم، مادرم هم بیماری قلبی داره چه مدارکی لازمه با خودم ببرم که شانسم برای تقسیم به شهر خودمون بیشتر بشه؟ لطف کنید دقیق بگید
در مورد دوره کد با توجه به رشته م چند درصد امکانش هست ؟
مدرک من هم کارشناسی ارشد...میگن اونجا کلا دوتا گروهان هست که از هر مدرکی تو گروهان میوفته...فرقی نداره
[QUOTE=mehdi.k1991;8547491]این فیلم رو ببین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)