تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2818 از 4751 اولاول ... 1818231827182768280828142815281628172818281928202821282228282868291833183818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,171 به 28,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه h128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من این خبر تو یکی از سایتها که دوستمون تو همین تایپیک معرفی کرده بود دیدم

گفتم بزارم اینجا بی ارتباط با شاتل نیست چون ایران هم داره با جهان رقابت میکنه

با اینترنت یک گیگابیتی چه کار می‌شود کرد؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود فیلم در 12 ثانیه

2. این کاربر از h128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من این خبر تو یکی از سایتها که دوستمون تو همین تایپیک معرفی کرده بود دیدم

گفتم بزارم اینجا بی ارتباط با شاتل نیست چون ایران هم داره با جهان رقابت میکنه

با اینترنت یک گیگابیتی چه کار می‌شود کرد؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود فیلم در 12 ثانیه
    1000 مگا بیت می شه 125 مگ در ثانیه یعنی یه فیلم 700 مگی در کمتر از 5 ثانیه
    رقابتش خیلی با ایران و اختصاصا به شاتل شبیه و پایا پاست مخصوصا اینکه ما هم سرعتمون تو شاتل پنجه و در 5 شبانه روز می تونیم یه فیلم بگیریم

4. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رقابتش خیلی با ایران و اختصاصا به شاتل شبیه و پایا پاست مخصوصا اینکه ما هم سرعتمون تو شاتل پنجه و در 5 شبانه روز می تونیم یه فیلم بگیریم
    بله دوست عزیز همون طور که در خبر خوندید رقابتها خیلی نزدیک به همه در برخی موارد شاتل از کشور های دیگه میزنه جلو تر
    این قسمت خبر رو با دقت بخونید کاملا متوجه فاصله رقابت میشید

جالب اینجاست که مقامات کره‌جنوبی به سرعت‌های 100، 200 و حتی 500 مگابیت بر ثانیه هم راضی نیستند و قرار است این کشور تا سال 2012 به اینترنت 1024 مگابیت بر ثانیه‌ای یا به اصطلاح 1 گیگابیتی تجهیز شود

6. این کاربر از h128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب همین الان پشتیبانی شاتل تأیید کرد که سرعت بنده را از ساعت 23 (11 شب) بسته اند.

به افنخار شرکت شاتل یک کف مرتب

8. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب همین الان پشتیبانی شاتل تأیید کرد که سرعت بنده را از ساعت 23 (11 شب) بسته اند.

یعنی چی سرعتتو بستن؟
    دیشب پشتیبانی منو تهدید کرد که فیلترت می کنم منم گفتم یه کاری نکن بیام یه کتک درست و حسابی بزنمت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واقعا چرا فکر کردی تعداد کانکشن 16 در سرعت تاثیر داره؟
    دیفالتش فکر کنم هشته
    یعنی 8 تا دانلود همزمان
    مگه سرعتت چنده که بتونی هم زمان 16 تا فایل رو دانلود کنی؟
    در ضمن الان تو شب نهایت سرعت 10
    اگه 2 تا دانلود بزارم میشه هر کدوم 5
    4 تا بزارم نمی شه هر کدوم 2/5. هر 4تاش صفر می شه
    اول اینکه، من فکر نکردم و بر اساس حدث و گمان هم حرف نزدم، حتما تجربشو داشتم که اینجا عنوان کردم برای آزمایش دوستان که اگه تونستم کمکشون کنم برای بهبود سرعتشون...

دوما من نگفتم 16 تا فایل همزمان، گفتم 16 کانکشن همزمان برای 1 فایل

سوما، اگر دقت کرده باشی من نگفتم همیشه، گفتم فقط شبانه بعد از ساعت 1 و فقط زمانی که سرعت پینگ پایین باشه. این کار در روز هیچ تاثیری نداره. البته گاهی اوقات در روز 2 الی 4 کانکشنه برای دانلود عملکرد بهتری داره...

چهارما مگه شما چقدر اطلاعات داری که به این سرعت عکس العمل نشون میدی و مخالفت میکنی؟ اول آزمایش میکردی بعد جبهه میگرفتی. مگه من چیزی رو به کسی تحمیل کردم؟ فقط اطلاعات خودمو که بعد ازحدود 3 سالی که مشترک شاتل هستم و 1 سال و نیمه که به این روش دانلود میکنم، خواستم در اختیار دیگران قرار بدم. حدود 450 گیگ فیلم هم گواه ادعامه...

این روش بستگی به نوع محدودیتی داره که شاتل برای اون مشترک اعمال کرده، ممکنه برای یکی کار کنه و برای دیگری نه. ممکنه برای یکی 1 هفته کار کنه و چندین روز کار نکنه. همونطوری که برای من 1 سال و نیم کار کرده و الان بعد از اون هفته کذایی و افزایش چشمگیر سرعت، دیگه کار نمیکنه و سرعت منم چه 1 کانکشنه و چه 16 کانکشنه همون حدود 10 تا 16 ست. اما برای پسرعموی من تو همین شهری که من سکونت دارم، هنوز داره کار میکنه...

خلاصه من اون پست رو فقط برای کمک به دوستان زدم و هیچ منظور دیگه ای نداشتم...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه، من فکر نکردم و بر اساس حدث و گمان هم حرف نزدم، حتما تجربشو داشتم که اینجا عنوان کردم برای آزمایش دوستان که اگه تونستم کمکشون کنم برای بهبود سرعتشون...

دوما من نگفتم 16 تا فایل همزمان، گفتم 16 کانکشن همزمان برای 1 فایل

سوما، اگر دقت کرده باشی من نگفتم همیشه، گفتم فقط شبانه بعد از ساعت 1 و فقط زمانی که سرعت پینگ پایین باشه. این کار در روز هیچ تاثیری نداره. البته گاهی اوقات در روز 2 الی 4 کانکشنه برای دانلود عملکرد بهتری داره...

چهارما مگه شما چقدر اطلاعات داری که به این سرعت عکس العمل نشون میدی و مخالفت میکنی؟ اول آزمایش میکردی بعد جبهه میگرفتی. مگه من چیزی رو به کسی تحمیل کردم؟ فقط اطلاعات خودمو که بعد ازحدود 3 سالی که مشترک شاتل هستم و 1 سال و نیمه که به این روش دانلود میکنم، خواستم در اختیار دیگران قرار بدم. حدود 450 گیگ فیلم هم گواه ادعامه...

این روش بستگی به نوع محدودیتی داره که شاتل برای اون مشترک اعمال کرده، ممکنه برای یکی کار کنه و برای دیگری نه. ممکنه برای یکی 1 هفته کار کنه و چندین روز کار نکنه. همونطوری که برای من 1 سال و نیم کار کرده و الان بعد از اون هفته کذایی و افزایش چشمگیر سرعت، دیگه کار نمیکنه و سرعت منم چه 1 کانکشنه و چه 16 کانکشنه همون حدود 10 تا 16 ست. اما برای پسرعموی من تو همین شهری که من سکونت دارم، هنوز داره کار میکنه...

خلاصه من اون پست رو فقط برای کمک به دوستان زدم و هیچ منظور دیگه ای نداشتم...
    قربونت چرا ناراحت می شی
    امتحان کردم که می گم تاثیری نداره
    اگه می بینی با چندتا دانلود سرعت بیشتر میشه اون مشکل از سروره که مثلا از 20 بالا تر نمی ده
    اما چون شاتل شیر فلکتو تا 60 باز گذاشته می تونی 3 تا دانلود 20 کیلو بایتی داشته باشی
    مشکل ما اینه که شیر فلکمونو کامل بستن
    گفتم سرعت بین اونا تقسیم می شه و بیشتر نمی شه
    اگه می بینی یکی سرعتش بالا تره یکی نه اون از خود شاتله نه از تعداد کانکشنش

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

درسته که قدیما این ترفندا جواب میداد ولی الان دیگه جواب نمیده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

14

سرويستون چي بود؟
    روز چند كيلو دانلود ميكنيد؟شب چي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعاً متاسفم برای شاتل و اوون رییس به مسئولیتش

الان تست کردم . شاتل با 300 بایت تا 3 کیلو دانلود میکنه . سرویس 512

پارس 128 با 69 کیلو تا 87 کیلو .

روز هم مرکز حافظ شیراز سرعت به زور میرسه به 30 . واقعاً متاسفم براشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •