تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2817 از 4751 اولاول ... 1817231727172767280728132814281528162817281828192820282128272867291733173817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,161 به 28,170 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ما اگه از اول داون استریممون پایین بسته شه می ریم تغییر سرویس به بالا تر می دیم
    اگه تو روز سرعت بیشتره دلیل نمی شه تو شب سرعت 5 باشه
    بعد مگه مشکل فقط واسه 128 هاست؟ نهایتا 50 تومان در 6 ماه بین 128 و 2 مگ فرق قیمته
    ما اگه بریم 2 مگ بگیریم شما ضمانت می کنی که شبانه روز سرعتمون 2048 کیلو بیت در ثانیه باشه؟

دوست عزیز من که از شاتل دفاع نکردم که شما توقع داری من ضمانت چیزی رو بکنم، خودم از شاکیان شاتل هستم که حتی تو کلوب هم واسه این جریان وبلاگ زدم و کلی شاکی جمع کردم...

اینکه سرعت 128Kb برای افراد مختلف متفاوته که چیز جدیدی نیست، این محدودیت سرعت که سراسری اجرا نمیشه که دوستان هی مینویسن برای من انقدره و خوبه یا بده.
    محدودیت سرعت متناسب با موقعیت مکانی و زمانی افراده فرق میکنه. بستگی به شهر و منطقه و حتی محله خاصی داره.
    من تو چند تا کامنت قبلی توضیح دادم که محدودیت بر پایه چه اصولی بنا شده و اصلا هم از روی حدث و گمان زده نشده.
    این محدودیت به صورت چرخشی اعمال میشه و ممکنه به صورت افت شدید سرعت و یا افت چند درصدی مشاهده بشه.

اما گاهی اوقات سرعت پینگ ما پائینه ولی سرعت دانلود ثابته. بهترین روش برای تشخیص این حالت اینه که برای دانلود حتما از دانلود منیجر استفاده کنیم و تعداد کانکشن دانلود منیجر برای دانلود فایل رو روی 16 قرار دهیم.
    من گاهی اوقات که سرعت شبانه افت پیدا میکنه، اگر 1 کانکشنه دانلود کنم سرعت حدود 5KBs هست ولی وقتی تعداد کانکشن به سرور رو روی 16 قرار میدم سرعت به حداکثر خودش یعنی همون حدود 65KBs میرسه. البته این فقط زمانی قابل اجراست که سرعت به صورت کامل محدود نشده باشه...
    در حال حاضر سرعت شبانه منم به گفته دوستان همون 16KBs ست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

ما كه خيلي وقته از اين سايت اسباب كشي كرديم ، در ضمن تبليغ با مقايسه كلي فرقشه !!

خيالت هم راحت ما بد نميگيم ديگه

در ضمن پستهاي مخالف رو شموردم !!

شماره اين پست - پستهاي مديران محترم = پستهاي مخالف !!
    28164 - 50 = 28114
    Last edited by ommolfesad; 28-12-2010 at 16:49.

3. این کاربر از ommolfesad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رو دیدین ؟

مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور فهرست شرکت‌های برتر ارائه‌دهنده خدمات اینترنت در آذرماه را که بر اساس متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران تنظیم شده، معرفی کرد.
    به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور هر ماه این فهرست را منتشر می‌کند تا مشخص شود چه شرکت‌هایی بدون کم‌فروشی اینترنت را با سرعت واقعی در اختیار کاربران خود قرار داده‌اند. اطلاع یافتن از سرعت واقعی اینترنت برای حدود 27 میلیون کاربر اینترنت یک نیاز محسوب می شود تا کاربران بدانند شرکتهای اینترنتی دقیقا با چه کیفیت و سرعتی اینترنت را در اختیارشان قرار می دهند.
    شاتل، سرویس‌دهنده برتر اینترنتی در آذرماه
    جدول ISPهای برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور، متما در آذرماه امسال با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تست‌های انجام شده نشان می‌دهد که برخلاف ماه گذشته، سرویس‌دهندگان اینترنتی در سه بازه 8 ساعته شبانه‌روز سرویس‌هایی متفاوت به مشترکان خود ارائه نداده و رفتاری یکسان داشته‌اند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این رو دیدین ؟

مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور فهرست شرکت‌های برتر ارائه‌دهنده خدمات اینترنت در آذرماه را که بر اساس متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران تنظیم شده، معرفی کرد.
    به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور هر ماه این فهرست را منتشر می‌کند تا مشخص شود چه شرکت‌هایی بدون کم‌فروشی اینترنت را با سرعت واقعی در اختیار کاربران خود قرار داده‌اند. اطلاع یافتن از سرعت واقعی اینترنت برای حدود 27 میلیون کاربر اینترنت یک نیاز محسوب می شود تا کاربران بدانند شرکتهای اینترنتی دقیقا با چه کیفیت و سرعتی اینترنت را در اختیارشان قرار می دهند.
    شاتل، سرویس‌دهنده برتر اینترنتی در آذرماه
    جدول ISPهای برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور، متما در آذرماه امسال با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تست‌های انجام شده نشان می‌دهد که برخلاف ماه گذشته، سرویس‌دهندگان اینترنتی در سه بازه 8 ساعته شبانه‌روز سرویس‌هایی متفاوت به مشترکان خود ارائه نداده و رفتاری یکسان داشته‌اند.

کد:
    خوب حالا مشخص شد چرا سرعت همه سرویسها را روی 2560 باز کرده بودند.

روش خوبی بود برای تبلیغ و انتخاب به عنوان سرویس دهنده برتر آذرماه !!!!

6. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

پس مثل اینکه با این اوضاع باید به فکر یه شرکت جدید بود حداقل برای خودم

به نظر شما برای بازی آنلاین (= پینگ و DC کم ) کدوم شرکت بهتره ؟؟؟

اگه لطف کنید پیام خصوصی بدید بهتره تاپیک الکی متحرف نمیشه

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من که از شاتل دفاع نکردم که شما توقع داری من ضمانت چیزی رو بکنم، خودم از شاکیان شاتل هستم که حتی تو کلوب هم واسه این جریان وبلاگ زدم و کلی شاکی جمع کردم...

اینکه سرعت 128Kb برای افراد مختلف متفاوته که چیز جدیدی نیست، این محدودیت سرعت که سراسری اجرا نمیشه که دوستان هی مینویسن برای من انقدره و خوبه یا بده.
    محدودیت سرعت متناسب با موقعیت مکانی و زمانی افراده فرق میکنه. بستگی به شهر و منطقه و حتی محله خاصی داره.
    من تو چند تا کامنت قبلی توضیح دادم که محدودیت بر پایه چه اصولی بنا شده و اصلا هم از روی حدث و گمان زده نشده.
    این محدودیت به صورت چرخشی اعمال میشه و ممکنه به صورت افت شدید سرعت و یا افت چند درصدی مشاهده بشه.

اما گاهی اوقات سرعت پینگ ما پائینه ولی سرعت دانلود ثابته. بهترین روش برای تشخیص این حالت اینه که برای دانلود حتما از دانلود منیجر استفاده کنیم و تعداد کانکشن دانلود منیجر برای دانلود فایل رو روی 16 قرار دهیم.
    من گاهی اوقات که سرعت شبانه افت پیدا میکنه، اگر 1 کانکشنه دانلود کنم سرعت حدود 5KBs هست ولی وقتی تعداد کانکشن به سرور رو روی 16 قرار میدم سرعت به حداکثر خودش یعنی همون حدود 65KBs میرسه. البته این فقط زمانی قابل اجراست که سرعت به صورت کامل محدود نشده باشه...
    در حال حاضر سرعت شبانه منم به گفته دوستان همون 16KBs ست...

واقعا چرا فکر کردی تعداد کانکشن 16 در سرعت تاثیر داره؟
    دیفالتش فکر کنم هشته
    یعنی 8 تا دانلود همزمان
    مگه سرعتت چنده که بتونی هم زمان 16 تا فایل رو دانلود کنی؟
    در ضمن الان تو شب نهایت سرعت 10
    اگه 2 تا دانلود بزارم میشه هر کدوم 5
    4 تا بزارم نمی شه هر کدوم 2/5. هر 4تاش صفر می شه

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس مثل اینکه با این اوضاع باید به فکر یه شرکت جدید بود حداقل برای خودم

به نظر شما برای بازی آنلاین (= پینگ و DC کم ) کدوم شرکت بهتره ؟؟؟

اگه لطف کنید پیام خصوصی بدید بهتره تاپیک الکی متحرف نمیشه
    من پارسال صبا داشتم سرعت رو 300 بود پینگشم خیلی پایین بود
    یعنی تا مرورگر باز نشده پیج کامل لود می شد وقت دانلود هم اصلا نوسان نداشت اما شب مجبور می شدم از دایل آپ استفاده کنم
    البته حتما الان فرق کرده. پیشنهاد می کنم از بچه هایی که صبا دارن تو شهرتون تحقیق کنی

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تعریفه صبارو خیلی شنیدم

11. این کاربر از amirkalak6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی تا مرورگر باز نشده پیج کامل لود می شد وقت دانلود هم اصلا نوسان نداشت اما شب مجبور می شدم از دایل آپ استفاده کنم
    من تعریفه صبارو خیلی شنیدم
    درسته صبا توی سرعت لود صفحات یه سروگردن از شاتل بالاتره.

13. 2 کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

دوستان من یک بار سوالی در مورد (fup) پرسیدم دوستان جوابی ندادند.

الان وضعیت به چه صورت واقعاً اعمال میشه یا فقط تهدیده؟ ممکنه قطع کنند؟ افت سرعت همون نصفه سرعت قرار داده یا بیشتر یا اصلاً الکیه؟ من الان با تورنت ها مشکل پیدا کردم البته دقیقا شاید ربطی نداشته باشه ولی در کل اگر دوستانی که art هستند از تجربشون برای این قانون مسخره بگن واقعاً متشکر میشم.
    محدودیت اعمال میشه ولی سرویس رو کلا قطع نمی کنند برای اطلاعات بیشتر :

کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •