وضعیت خطتون خوبه روی 10 مگ بسته شده
پینگ یا همون سرعت پیج باز کردنتون هم اگر مشکل داره تقصیر مخابرات،
مودم مشکل نداره
من پارس آنلاین دارم الان 8.8.8.8 رو پینگ گرفتم 132 میلی ثانیه بود
دیگه شما خودتون پینگ بگیرید ببینید چقدر اختلاف داره با من
وضعیت خطتون خوبه روی 10 مگ بسته شده
پینگ یا همون سرعت پیج باز کردنتون هم اگر مشکل داره تقصیر مخابرات،
مودم مشکل نداره
من پارس آنلاین دارم الان 8.8.8.8 رو پینگ گرفتم 132 میلی ثانیه بود
دیگه شما خودتون پینگ بگیرید ببینید چقدر اختلاف داره با من
واسه من الان 208 هست.
خب پس مشکلی نیست تفاوتشون به خاطر بهتر بودن وضعیت پارس آنلاین نسب به مخابراته
جای نگرانی نیست
دوستان این وضعیت خط منه .. توی یه سال گذشته هیچ مشکلی نداشتم ولی الان چند روزه نوسان داره وسط بازی دوتا یه دفعه مودم ری استارت میشه و بعد از وصل شدن اینترنت قطع میشه و باید دو سه بار خودم ری استارت کنم تا وصل بشه . همچنین وقتی چند تا صفحه وب رو همزمان باز میکنم همین مشکل پیش میاد . snr که چک میکنم بین 10 تا 6 نوسان داره . حتی بعضی وقت ها منفی میشه . صبح مودم رو بردم سر خط ورودی تست کردم هیچ فرقی نکرد حتی بدتر شد . الان به نظرتون چاره چیه ؟ isp رو نمیتونم عوض کنم ( کافوی نوری هست که انحصارش دست مخابراته ). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطت کیفیتش خیلی خوبه Attenuation 5 db هست که عالیه
ولی مثل اینکه مخابرات استریم خطت رو گذاشته روی اتوماتیک و به خاطر همین ریت خط 25 مگ شده و با مقداری نوسان snr لینک میپره
اگه استریم خطت رو بذارن روی 10 مگ یا 16 مگ درست میشه
ممنون از جوابت .. اگه به پشتیبانی بگم خط رو رو 10 مگ ببنده خوبه ؟ آخه یکی از دوستان این کارو کرده بود و سرعت دانلودش رو نصف کرده بودن
من شبانه رایگان سرعتم بالای 120 نمیره.سرویس 2 مگ هست.کسی مثل من مشکل داره؟به پشتیبانی میگم میگه عادیه.پیله شدم آخرش گفت پهنای باندت بعدا چک میکنم
اگه بگی کمش میکنن واست دیگه هم زیادش نمیکنن ممکنه بزارن رو 2مگ 100بار هم زنگ بزنی دیگه واست زیادش نمیکنن اینجور نیست که بهشون بگی بزارید رو 10مگ اونا هم بگن چشم
Last edited by farshad0123; 28-03-2016 at 17:12.
کسی اطلاع نداره ؟
5 مگ هنوز شبانه نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)