دوستان من اعزامم برج چهار هستش
اگه درخواست تعجیل بزنم و جواب منفی بدن باز هم میتونم تو بازه های زمانی مختلف درخواست تعجیل بزنم شاید فرجی بشه که برج دو اعزام بشم؟
دوستان من اعزامم برج چهار هستش
اگه درخواست تعجیل بزنم و جواب منفی بدن باز هم میتونم تو بازه های زمانی مختلف درخواست تعجیل بزنم شاید فرجی بشه که برج دو اعزام بشم؟
کسی اسفند دفترچه بفرسته کی اعزام میشه؟ مثلا میشه تو فروردین درخواست داد تا دیرتر اعزام بشیم؟
سلام
یه شرایط واسه دوستم پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
این دوستمون چند روز دیگه اعزام هست 02تهران، برادر کوچیک ترش دیپلم نگرفت و زودتر واسه خدمتش اقدام کرد و حدودا یکسال هست که خدمته (آذربایجان شرقی) و تو خانواده همین دوتا فرزند هستند الان قانونی هست که دوستم تقسیم بیفته یجا نزدیک خانوادش؟اگه باشه واسه اقدام کردن دیر نیست؟
ممنون
بچه ها تو برگه سفید زده ساعت حضور 6 صبح
حتما باید 6 صبح اونجا باشیم؟
مدرکتون چیه؟ من که کاردانی دارم، با هم به جا میفتیم؟
دوستان برگ سفیدمو از پلیس +10 گرفتم
اما شماره عابر بانک و تاریخ تزریق واکسن رو نزده!
باید چکار کنم؟
آقا من 92/11/30 فارغ التحصیل شدم و مهر ماه امسال ارشد قبول شدم و الان مشغول به تحصیلم . میخواستم ببینم اگه آخر کار اشتغال به تحصیلم رو در +10 ثبت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون مدرکم رو گرفتن و بهم نمیدن حتی یه کپی بگیرم .غیبت نخورم بدبخت شم ؟
من متوجه نشدم شما از ابتداى مهر ارشد رو شروع كرديد حالا مشكلتون چيه؟ خود دانشگاه از نظام وظيفه استعلام ميگيره تا معافى تحصيلى شما رو صادر كنه .
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
من 12/2 ساعت 6 صبح باید پدافند سمنان باشم . از تهران اعزام میشم و از نظام وظیفه پرسیدم گفت خودم باید برم
از ترمینال پایانه جنوب پرسیدم آخرین حرکت اتوبوس ساعت 8 شب است . حدودا 4 ساعت طول میکشه برسم
یعنی با آخرین ماشین 12 شب میرسم . در ضمن چون شب تمایل به حرکت با اتوبوس ندارم زودتر راه بیوفتم که غروب جمعه 12/1 سمنان باشم
راه میدن بریم داخل یا باید بیرون بیابان وایسیم؟ شاکی نمیشن حدود 12 ساعت زودتر از ساعت درج شده رسیدم؟
کسی شماره تماس از پادگان پدافند سمنان داره؟ (ضروری است اگه دارین بدین)
ماشین (سواری) شب دیروقتم هست برای طی مسافت 40 کیلومتری جاده پادگان؟
با تشکر
بله میشه دوست عزیز
بگید بهش به برادرش بگه یک گواهی اشتغال به خدمت برای امیر فرماندهی پادگان 02 بگیره به قسمت رعیس عملیات نیروی انسانی
بعد مدارکشو ببره از شرایط برادر در حین خدمت استفاده کنه
شدنی هستش ولی باید سریع اقدام کنه تو سه هفته اول
02 پرندک یکی از تنبل ترین پادگان های نیرو زمینی هستش
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)