تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2816 از 4751 اولاول ... 1816231627162766280628122813281428152816281728182819282028262866291633163816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,151 به 28,160 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

عجب داستاني شده اين سانسور و ف ي ل ت ر ي ن گ !!!!!!
    ما كه همه جا بايد از لابلاي اين ف*ي*ل*ت*ر*ها بگذريم ، يه دونه اين سايت مونده بود كه اينم گندش در اومد !!
    *
    اينجا اگر قراره بياييم و از شاتل تعريف كنيم و بگيم به به مثل فارس نيوز و ....
    كه خيلي كارهاي مهمتري داريم انجام بديم !
    اگر قراره نقد و بررسي كنيم و به فكر اصلاح بيفتيم ، چرا كمي با منطق، ضعف هاي شاتل رو ميگيم سريع پست رو DELET ميكنيد و همون پيام خصوصي و ... !!!!
    من در جواب هزينه مناسبتر تعرفه هاي شاتل گفتم به فلان دلايل اعلام شده اينطور نيست ، كه حتما" چون بد گفتم احتمالا" طبق معمول به راحتي بايد DELL !!!!

2. 7 کاربر از ommolfesad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

دوستان من یک بار سوالی در مورد (fup) پرسیدم دوستان جوابی ندادند.

الان وضعیت به چه صورت واقعاً اعمال میشه یا فقط تهدیده؟ ممکنه قطع کنند؟ افت سرعت همون نصفه سرعت قرار داده یا بیشتر یا اصلاً الکیه؟ من الان با تورنت ها مشکل پیدا کردم البته دقیقا شاید ربطی نداشته باشه ولی در کل اگر دوستانی که art هستند از تجربشون برای این قانون مسخره بگن واقعاً متشکر میشم.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان کسی کد تخفیف داره بده به من؟
    قسمت بشه میخوام ازداتک بیام رو شاتل
    منتها بابا خدایی اون 25 تومن هزینه اولیش خیلی ناجوانمردانس شاتل
    مگه چی کار میخوان بکنن؟ از تو مخابرات یه سوکت رو میخوان بکنن، بکنن تو یکی دیگه همه جا 10-15 هست این 25 تومنه!
    Last edited by DaRiOuShJh; 28-12-2010 at 13:53.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

دوستان کسی کد تخفیف داره بده به من؟
    قسمت بشه میخوام ازد اتک بایم رو شاتل دیگه
    منتها بابا خدایی اون 25 تومن هزینه اولیش خیلی ناجوانمردانس شاتل
    مگه چی کار میخوان بکنن؟ از تو مخابرات یه سوکت رو میخوان بکنن بکنن تو یکی دیگه همه جا 10-15 هست این 25 تومنه!
    تخفیف تمام شده دیگه!

همون اتک که بهتره

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بهه
    واقعا برادر دیگه کده تخفیف نداره؟
    ای بابا تا همین یه ماه پیش بود که

داتک خوبه ولی گرونه به جیبمون دیگه نمیرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همیشه از آخر، اول
    مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیوسته براین گفته خود تاکید دارند که ایران در زمینه فناوری اطلاعات و ‏به خصوص در حوزه اینترنت با مشکل خاصی روبه رو نیست و برای تاکید حرف خود نیز پای ضریب نفوذ اینترنت در ‏کشور را به میان می‌کشند. اما آمارهای جهانی خلاف این اظهارات است. به عنوان مثال ‏بر اساس اعلام مجمع جهانی اقتصاد که مهر ماه سال جاری منتشر شد ایران را از نظر شاخص پهنای باند اینترنت در میان 139 کشور جهان در رده 99 قرار داد. ‏بر اساس اعلام مجمع جهانی اقتصاد، ایران در این رده‌بندی از کشورهایی مانند فیلیپین، اندونزی، غنا، آفریقای جنوبی، پاکستان، هند و کامرون ‏بالاتر قرار گرفته است.‏

در این رده‌بندی کشورها بر اساس پهنای باند بین‌المللی اینترنت؛ یعنی مگابایت بر ثانیه به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت دسته‌بندی شده‌اند. به ‏طوری که بالاترین عملکرد مربوط به لوکزامبورگ است که در این کشور به ازای هر 10 هزار نفر نزدیک به 73 هزار مگابایت بر ثانیه پهنای باند ‏اینترنت وجود دارد. ضریب مربوط به هنگ‌کنگ و هلند نیز نزدیک به پنج هزار و 600 و نزدیک به 778 است. این ضریب برای ایران نیز 5/1 ‏اعلام شده است.‏

فارغ از این رتبه‌بندی جهانی، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی‌نیز طی یک بررسی بازار پهنای باند در ایران ‏را دارای ویژگی و پیچیدگی‌های زیادی دانسته است. در قسمتی از این گزارش آمده است که بخش عمده‌ای از بازار به ‏صورت انحصاری در اختیار شرکت‌های دولتی است و کمیسیون تنظیم مقررات نیز به علت وابستگی به وزارتخانه، ‏اقدامی برای آزادسازی این بازارها انجام نمی‌دهد‎.‎

در همین حال هزینه انتقال بسیار بالا است و مجموع هزینه انتقال و پهنای باند 70 درصد هزینه‌های بنگاه‌های خصوصی ‏را به خود اختصاص می‌دهد، ضمن اینکه مدیریت دولتی ناکارآمد است و هزینه‌های شرکت‌های دولتی به وسیله افزایش ‏قیمت خدمات تامین می‌شود‎.‎موضوع قابل توجه دیگر این است که قیمت خرید اینترنت از دروازه‌های اصلی خارجی ‏بالاست و به همین جهت هر نوع مدیریت تعرفه نمی‌تواند قیمت‌ها را واقعی کند‎.‎

مسوولان سازمان فناوری اطلاعات از ابتدای سال گذشته با راه‌اندازی سامانه اندازه‌گیری سرعت اینترنت کاربران را تشویق کرده‌اند تا سرعت اینترنت خود را بسنجند و در صورت بروز مشکل گزارش‌های خود را به سازمان تنظیم مقرارات ارسال کنند، اما حالا و با این قطع و وصل‌های گاه و بی‌گاه مشخص نیست که چه ارگانی پاسخگو است و کاربران باید شکایت خود را به کجا ببرند.
    منبع خبر: آی تی ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من كه شبا مي خوابم اصلا متوجه كم شدنه سرعت نشدم

9. این کاربر از black_19_night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که فقط یک شب مشکل داشتم.احتمالا شما مشکلتون از طرف شاتل نیست.من دیشب هم 3 گیگ دانلود کردم.با همون اکو 128.
    کلا دیشب خوب بود.یک دو ساعت سرعت پایین بود ولی بعد خوب شد.
    با اکو 128 تو شب 3 گیگ دانلود کردی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    شبا سرختتون رو 2 مگ هست و افت هم نداره ؟؟!
    به نظر من که مال شما حالت عادی نداره و باید برید حالش رو ببریید .
    با اکو 512 بیشتر از 1.2 گیگ نمیشه تو شب دانلود کرد .
    3 گیگ یعنی در ساعت 500 مگابایت !! یعنی دانلود با سرعت حدود 135 بدونه افت.
    Last edited by mhv_kntu; 29-12-2010 at 03:19.

11. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با اکو 128 تو شب 3 گیگ دانلود کردی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    شبا سرختتون رو 2 مگ هست و افت هم نداره ؟؟!
    به نظر من که مال شما حالت عادی نداره و باید برید حالش رو ببریید .
    با اکو 512 بیشتر از 1.2 گیگ نمیشه تو شب دانلود کرد .
    3 گیگ یعنی در ساعت 500 مگابایت !! یعنی دانلود با سرعت حدود 85-90 بدونه افت.
    چه محاسبات خوفی میشه یکم دربارهی محاسباتت خوفتون توضیح بدین که چجوری با سرعت دانلود 85 میشه ساعتی 500 مگ دانلود کرد ما هم از این استعداد ریاضیتون بهره مند شیم استاد
    Last edited by mr-dion; 28-12-2010 at 16:21.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا شورش کدومه دعوت به تظاهرات و آشوب که نکردیم
    فقط گفتم اگه می خواین صدامون شنیده شه باید زیاد شیم
    این تاپیک واسه بررسی و بهبود مشکلات شاتله . ما هم از سر شکم سیری نیست که صدامون در اومده
    کسی هم ضد شاتل نیست ، وگرنه کاربرش نمی شد. فقط می خوایم حقمونو بگیریم
    عزیزم من که نگفتم حقتون رو نگیرید. اتفاقاً میگم پیگیری کنید و تا آخرش بگیرید ولی به حق دیگران هم احترام بگذارید. مثلاً حق همین انجمن رو که دارید در اون فعالیت میکنید باید رعایت کنید! این انجمن جای تبلیغ و طرفداری یا ضد تبلیغ و حمله به شرکتها نیست. این تاپیک زده شده تا وقتی که کاربر جدید میخواد از شرکتی سرویس بگیره بیاد ببینه و اوضاع شرکت رو متوجه بشه نه بیشتر

به نظر من یکی از دوستان بیاد یه تایپیک جدا با یک متن خوب در رابطه با نارضایتی از سرویس شبانه شاتل بنویسه بعد برای برای تایید همه کسانی که ناراضی هستن بیان از او موضوع تشکر کنن (مثل یک امضا میشه)
    نظرتون چیه ؟
    تاپیک نمیتونید در این زمینه بزنید چون همونطور که گفتم اینجا نه محل طرفداری از شرکت هست نه محل حمله به اون. اما گروههای اجتماعی در انجمن تا وقتی گزارش نداشته باشند و کار به دعوا و بد و بیراه گفتن کشیده نشه آزاد هستند. البته باز هم قوانین کلی انجمن باید در اونجا رعایت بشه

عجب داستاني شده اين سانسور و ف ي ل ت ر ي ن گ !!!!!!
    ما كه همه جا بايد از لابلاي اين ف*ي*ل*ت*ر*ها بگذريم ، يه دونه اين سايت مونده بود كه اينم گندش در اومد !!
    *
    اينجا اگر قراره بياييم و از شاتل تعريف كنيم و بگيم به به مثل فارس نيوز و ....
    كه خيلي كارهاي مهمتري داريم انجام بديم !
    اگر قراره نقد و بررسي كنيم و به فكر اصلاح بيفتيم ، چرا كمي با منطق، ضعف هاي شاتل رو ميگيم سريع پست رو DELET ميكنيد و همون پيام خصوصي و ... !!!!
    من در جواب هزينه مناسبتر تعرفه هاي شاتل گفتم به فلان دلايل اعلام شده اينطور نيست ، كه حتما" چون بد گفتم احتمالا" طبق معمول به راحتي بايد DELL !!!!

دوست عزیز شما سه تا پست زدی که من خودم حذف کردم. هر سه هم تبلیغ سرویسهای انجیر در تاپیک شاتل بود. از این قبیل پستها باز هم بزنی حذف میشه و در صورت تکرار ممکنه اخطار هم داده بشه! شما که اسم تبلیغات انجیر رو گذاشتی منطق و حذفشون هم شده طرفداری از شاتل، یه نگاه به همین تاپیک بنداز و ببین تعداد پستهایی رو که ناراضی از شاتل بودند میتونی اصلاً بشمری؟!

14. 4 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •