تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2816 از 3195 اولاول ... 18162316271627662806281228132814281528162817281828192820282628662916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,151 به 28,160 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

فلگ چیه؟؟؟
    نمیشه به جز بازی برای اپدیت از روش ممئنی تری استفاده کرد؟؟
    من فایل اپدیت رو ریختم رو فلش و زدم به دستگاه ولی فلش رو نشناخت اصلا ...
    همون طور که از اسمش معلومه یعنی پرچم Flag
    اگه فلگ شی و هیچوقت به لایو وصل نشی هیچی نمیشه برو حالشو ببر
    ولی اگه فلگ شدی و لایو زدی احتمال بن شدنت بالاس
    اونم مثلا یه موجی میاد (موج دریا یا موج سبز رو نمیگم) که اونایی که فلگ شدن رو بن میکنه شایدم بن نشی

بقیه ی سوالاتو هم از اساتید حوزه و دانشگاه بپرس

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

. دوستان . شرمنده همه تونم و امروز بعد از ظهر میخوام برم بگیرم .. ممنون میشم راهنمایی کنید مر30
    1 /اول از همه به چی باید تو جه داشته باشم؟؟؟
    2.اینایی که اصطلاحا میگند کپیشون نرم افزاری هست بهتره یا اونایی که بردشون سوراخ میشه ؟؟+یه راه تشخیص(هر کسی یه چیزی می گه واسم خیلی مهمه !)
    3.قضیه اینکه میگن لوازم فابریک دستگاه با غیر اصلها عوض میکنند واسه قیمتها پائین بیاد راسته؟؟
    4.این تفاوت درایوها چی هست ؟؟؟مثله 0225 یا 1407 یا 9504 و...
    پیشاپیش از همتون تشکر میکنم!!!

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

. دوستان . شرمنده همه تونم و امروز بعد از ظهر میخوام برم بگیرم .. ممنون میشم راهنمایی کنید مر30
    1 /اول از همه به چی باید تو جه داشته باشم؟؟؟
    2.اینایی که اصطلاحا میگند کپیشون نرم افزاری هست بهتره یا اونایی که بردشون سوراخ میشه ؟؟+یه راه تشخیص(هر کسی یه چیزی می گه واسم خیلی مهمه !)
    3.قضیه اینکه میگن لوازم فابریک دستگاه با غیر اصلها عوض میکنند واسه قیمتها پائین بیاد راسته؟؟
    4.این تفاوت درایوها چی هست ؟؟؟مثله 0225 یا 1407 یا 9504 و...
    پیشاپیش از همتون تشکر میکنم!!!
    1- اول از همه به فروشنده توجه کامل داشته باش (انصاف اطمینان و....) الان دیگه آرکید و الایت نو موجود نیست درایوهای 9504 اسلیم فکر نکنم دیگه موجود باشه(تهران مطمئنم) (که کپی خورشون نرم افزاری بود ولی با آپدیت های بعد از13146 داشبورد لاک شدن و با مقاومت آنلاک میشن مثل بعضی درایوهای 0225 . کلا اسلیم چنددرایو شناخته شده داره 9504/0225/0401/1071 که تمامی کپی خور میشن و 1175 که درایو جدیدی هست و خبری ار کپیخور شدن فعلا نیست. البته به باندال ها هم باید توجه داشته باشی که گویند که اگه درایو هیتاچی باشند خبری از کپی خورشدن نیست.
    2- دوست عزیز به این مسئله زیاد توجه نداشته باش مهمترین مسئله این درایو ها این بود که آنلاک بشن و فرم ویر رایت بشه ، البته در صورت لاک شدن مجدد درایو این مسئله مهم میشه که به نسبت چیپهای MXIC یا winbond روش آنلاک فرق داره که کار خاصی نیست شما اگه درایو 0225 تا قبل از برج 8 سال 2010 بخری چیپش به احتمال زیاد mxic هست و بروش افت ولتاژ انلاک میشه. ولی اکثر اسلیمهایی که الان فروش میره چیپ winbond هستن که بروش مته کاری آنلاک شدن و برای آنلاک مجدد با شعله فندک آنلاک میشه. (این نوع آنلاک چون حساسیت بالایی داره درسد خرابی چیپ درایو بیشتر هست.(البته این موردها در صورتی هست که چیپ لاک شده باشه .
    شما اگه برای آپدیتهای بعدی (ریختنLT ) میخوای خودت اقدام کنی حتما dvdkey (dummy file از فروشنده بگیر البت خودت هم میتونی بگیری (با شرایط و آموزشهایی)
    مورد 3 و4 هم که تو دل نوشته های بالا میتونی پیدا کنید بازهم یادآوری کنم بیشترین و مهمترین مسئله ای که باید دقت کنید خود فروشنده هست.

5. 3 کاربر از yadam.nemiad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سل
    من سوالات زیر رو در تاپیک فلش کردن ایکس باکس پرسیدم و جواب های زیرش رو گرفتم و حالا برای سوالاتی که پاسخ نگرفتم براشون و سوالات جدیدم پاسخی میخوام.
    سلام

ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید.

1- برای بازی های GOW 3 و BATMAN چه آپدیتی لازمه ؟

2- و اینکه ایا لطف میکنید منبع خارجی برای آموزش بذارید ؟ آخه عکس ها کاملا پاک شده اند!

ادیت :

3- ریسک های فلش کردن چیا هستند ؟ از کار افتادن کل ایکس باکس یا فقط سوختن درایو ؟ قیمت یک درایو چنده و آیا اینکه به فروش میره جداگانه یا خیر ؟!

4- توی آموزش هایی که در سایت های خارجی بود دیدم که برای گرفتن Key از یک سوزن بر روی بورد استفاده میکردند.
    توی آموزش پست دوم این بخش رو ندیدم :-؟

لینک آموزش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5-[/URL] طبق این عکس درایو من باید فیلیپس باشه ولی در آموزش ها ندیدم نامی از این درایو برده شده باشه. (کنسول نوع الیت هستش و برای سال 2009)

جوابی که گرفتم :

1-lt2 , داشبورد 13599
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت تفکیکی برای هر درایو آموزش داره
    3- در بدترین شرایط بورد درایو بسوزه درایو از کار بیفته اگه DVD key درایو رو داشته باشی میتونی یک درایو دیگه spoof کنی . بصورت جداگانه فروخته میشه من لایت آن زیاد دیدم ولی فیلیپس مطمئن نیستم.

دوست من بهتره سئوالتتون رو اینجا مطرح بفرمائید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان حتما میدونید که LT2 برای هیتاچی فت دو روزه که تو تست هست .

حالا من میخوام بدونم طبق شکل و توضیحات بالا درایو ام چیه و چقدر قیمت داره اگر مشکلی پیش بیاد، در مورد مسئله سوزن هم کسی جواب نداد.

به هر حال،‌من در تاپیک داشبورد ها دیدم که نسخه 2.0.13604.0 گذاشته شده که از شماره ای که دوستمون گذاشته جدید تره.
    یعنی من باید فریمور و داشبورد رو با هم آپدیت کنم ؟ این که اول کدوم باشه مهمه ؟

و اینکه از کجا میشه نسخه فعلی داشبورد رو فهمید و فریمور ؟!

ممنونم.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام بروبچ،چجوری میشه پروفایل های اضافه رو از رویه دستگاه پاک کرد؟؟؟
    کسی نبود جواب مارو بده..........

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

1- اول از همه به فروشنده توجه کامل داشته باش (انصاف اطمینان و....) الان دیگه آرکید و الایت نو موجود نیست درایوهای 9504 اسلیم فکر نکنم دیگه موجود باشه(تهران مطمئنم) (که کپی خورشون نرم افزاری بود ولی با آپدیت های بعد از13146 داشبورد لاک شدن و با مقاومت آنلاک میشن مثل بعضی درایوهای 0225 . کلا اسلیم چنددرایو شناخته شده داره 9504/0225/0401/1071 که تمامی کپی خور میشن و 1175 که درایو جدیدی هست و خبری ار کپیخور شدن فعلا نیست. البته به باندال ها هم باید توجه داشته باشی که گویند که اگه درایو هیتاچی باشند خبری از کپی خورشدن نیست.
    2- دوست عزیز به این مسئله زیاد توجه نداشته باش مهمترین مسئله این درایو ها این بود که آنلاک بشن و فرم ویر رایت بشه ، البته در صورت لاک شدن مجدد درایو این مسئله مهم میشه که به نسبت چیپهای MXIC یا winbond روش آنلاک فرق داره که کار خاصی نیست شما اگه درایو 0225 تا قبل از برج 8 سال 2010 بخری چیپش به احتمال زیاد mxic هست و بروش افت ولتاژ انلاک میشه. ولی اکثر اسلیمهایی که الان فروش میره چیپ winbond هستن که بروش مته کاری آنلاک شدن و برای آنلاک مجدد با شعله فندک آنلاک میشه. (این نوع آنلاک چون حساسیت بالایی داره درسد خرابی چیپ درایو بیشتر هست.(البته این موردها در صورتی هست که چیپ لاک شده باشه .
    شما اگه برای آپدیتهای بعدی (ریختنLT ) میخوای خودت اقدام کنی حتما dvdkey (dummy file از فروشنده بگیر البت خودت هم میتونی بگیری (با شرایط و آموزشهایی)
    مورد 3 و4 هم که تو دل نوشته های بالا میتونی پیدا کنید بازهم یادآوری کنم بیشترین و مهمترین مسئله ای که باید دقت کنید خود فروشنده هست.
    ممنون دوست عزیز .از وقتی که برام گذاشتی مر30 .... من میخوام از میثم صیام بگیرم ... ولی یه جوری تو شک افتادم ... این کنسول اسلیم خراب نمیشه ... یا همون برم دونبال ایکس باکس ارکید..... لحیم کاری داره .... ودرصد خرابیش کم ...

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ممنون دوست عزیز .از وقتی که برام گذاشتی مر30 .... من میخوام از میثم صیام بگیرم ... ولی یه جوری تو شک افتادم ... این کنسول اسلیم خراب نمیشه ... یا همون برم دونبال ایکس باکس ارکید..... لحیم کاری داره .... ودرصد خرابیش کم ...
    نه آقا اسلیم ها هیچ مشکلی ندارن اسلیم بخر بهترین گزینه هست
    --------------------------------------------------------------

10. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کسی نبود جواب مارو بده..........
    از تو Storage قسمت Profile باید پاک کنی mr.mohammad

12. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من اگر بخوام ایکس باکس بخرم ممکنه کمی من رو راهنمایی کنید؟
    1- موقع خرید (غیر از فروشنده!) باید به چه فاکتورهایی در مورد کنسول دقت کنم که سرم کلاه نره؟ مثلا شنیدم باید به تاریخش توجه کنم یا نمیدونم چی چی
    2- الان اوضاع هکش چطوره؟ یعنی برای انجام بازی های روز مثل BF3 و MW3 و Bat: Arkh. City میشه روش حساب کرد؟
    3- هر بار هـک میشه تا چه مدت میشه روی انجام بازی های روز حساب کرد؟
    4- کلا این کنسول چقدر دردسر داره؟ اصلا به دردسرش می ارزه یا بازی با PC بهتره؟
    5- مدل 4 گیگ یا 250 رو چقدر بخرم خوبه؟ الان وقت خوبی برای خرید هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان عزیز درود بر شما
    من خواهر زادم یک دستگاه ایکس باکس رو دو سه سالی هست خریده و ولی مشکلی که پیش اومده اینه که موقع بازی چی شده آپ دیت خواسته بکنه یا چی دقیق نمی دونم چیکار کرده، حالا تا کنسول رو روشن می کنی یه صفحه سیاه که روش این کد رو داره میاره :
    Cant Read the update file from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
    Status Code: 22FB-335A-B800-0F00-C000-oo13
    البته تو ساپورت سات ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
    من این فایل رو با نام :
    SystemUpdate13604USB
    که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد. من خیلی تو کار ایکس باکس نیستم ولی اگه دوستان راهنمایی کنند فک کنم بتونم درستش کنم البته اگه درست کردنی باشه. اگه لازمه بدم بیرون ممنونم میشم که بفرمایید که مشکلش چیه که ببرم بیرون؟
    ضمنا موقع روشن شدن هیچ چیزی جز این صفحه نیست که با خود سیستم بتونی کاری بکنی .
    از همتون سپاسگزارم برای خدمات خوب تون
    منتظر کمک و راهنمایی دوستان عزیز
    همیشه پیروز و پاینده باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •