مطمئنی؟؟؟خیلی ها بودن زدن اپدیت شه پرید کپی خورشونا...
یکیش خود من...
پس اگه lt2 نیس روش چطور Gears of war 3 رو اجرا کرد؟؟
مطمئنی؟؟؟خیلی ها بودن زدن اپدیت شه پرید کپی خورشونا...
یکیش خود من...
پس اگه lt2 نیس روش چطور Gears of war 3 رو اجرا کرد؟؟
salam
من بازیهارو روی هارد نصب میکنم.وقتی دیسکو میزارم تو دستگاه یه ذره میچرخه تا بفهمه چه بازی ای هست بعدش میرم تو بازی و درایو درحال استراحت کردنه
اما از وقتی lt2 ریختم و به عبارتی بازیهای XGD3 رو میزارم تو دستگاه و میرم تو بازی حدود 2-3 دقیقه درایو تو محیط بازی میچرخه و بعدش درایو دیگه نمیچرخه.
میخواستم بدونم این طبیعیه؟
من فقط با بازیهای XDGD3 همین مشکلو دارم.![]()
آره طبیعیه ماله منم اونطوریه.احتمالا چون چک های امنیتی تو دیسک هایxgd3بیشتر شده به خاطر همون هست.
راستی اون چرخش بیشتر برای چک کردن موارد امنیتیه ها
ممنون جواب دادی عزیز ... فقط میخوام بدونم هکس از این سوارخی هاست . یا نرم افزاری . چون نمیخوام از اونا بگیرم که سوراخ شده
و چجوری باید فهمید درایوش لایتونه >؟؟؟ مر30
اگه گیرز 3 رو اجرا کرد پس یعنی LT+ 2.0 هست و مشکلی نیست...
اگه ورژن فرمویرتون پایین تر از LT+ 1.9 باشه ، با آپدیت میپره ، که خوب وقتی یه بار با آپدیت پریده ، مسلما هر چی باشه بالای 1.9 هست ، و با آپدیت نمیپره... البته احتمال فلگ به طرز فجیعی هست![]()
من میخوام یه 360 بگیرم از کجا بفهمم دسگا نوئه؟ مثلا دو ماه کار نکرده ؟ نحوه تشخیص نوع کپی خور کرد و نوع درایو هم بگید با تشکر![]()
فلگ چیه؟؟؟
نمیشه به جز بازی برای اپدیت از روش ممئنی تری استفاده کرد؟؟
من فایل اپدیت رو ریختم رو فلش و زدم به دستگاه ولی فلش رو نشناخت اصلا ...
بچه ها من دارم dlcهای الن ویکو بعلاوه پروفایل مربوطش دانلود میکنم چطور اجراشون کنم؟
. دوستان . شرمنده همه تونم و امروز بعد از ظهر میخوام برم بگیرم .. ممنون میشم راهنمایی کنید مر30
1 /اول از همه به چی باید تو جه داشته باشم؟؟؟
2.اینایی که اصطلاحا میگند کپیشون نرم افزاری هست بهتره یا اونایی که بردشون سوراخ میشه ؟؟+یه راه تشخیص(هر کسی یه چیزی می گه واسم خیلی مهمه !)
3.قضیه اینکه میگن لوازم فابریک دستگاه با غیر اصلها عوض میکنند واسه قیمتها پائین بیاد راسته؟؟
4.این تفاوت درایوها چی هست ؟؟؟مثله 0225 یا 1407 یا 9504 و...
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم!!!
فلگ یعنی کنسولتون نشونه گذاری میشه ، توی بن ویو اگه به لایو وصل بشین ، بن میشین...
برای آپدیت هم باید از فلش استفاده کنین...
اگه کلا فلش رو نشناخته که یا فلش ایراد داره یا پورت یو اس بی کنسول (یه پورت دیگه رو تست کنین) ، اگه آپدیت رو نشناخت یعنی بد کپی کردین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)