سلام
توی سایت ایرانسل نتونستم سرچ کنم مدل گوشیمو نیافتم
A52016 cat6
A5 2017 cat7
دیشب با a5 2017 تونستم به +4g وصل بشم
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام
توی سایت ایرانسل نتونستم سرچ کنم مدل گوشیمو نیافتم
A52016 cat6
A5 2017 cat7
دیشب با a5 2017 تونستم به +4g وصل بشم
مدل دقیق گوشی و باید از این مسیر ببینی :
setting / about device بعد قسمت davice name و model number رو ببینی .
حالا دیگه میتونی تو سایت ایرانسل پیداش کنی ...
متاسفانه با اینکه گوشی رو به اندروید 6 ارتقا دادم ولی بازم تو گوشی چیزی به اسم lte only و مثل این نداره . ولی 3g تنها داره !
همراه اول و که تست میکنم وقتی میذارم روی lte/3g/2g ، به ندرت به 4g وصل میشه و بین h , ا+ , E دائم عوض میشه!!
برای شما راحت به 4.5 وصل میشه ؟ یا دائم شبکه ارتباطیش عوض میشه ؟
ممنون ...
برا من دایم به lte وصله
و وقتی اینترت رو روشن می کنم به +4g وصله
در حالی که قدرت سینگال کمه در حد یک یا دو خط انتن می ده
ولی ثابت روی lte
دوستان این تاخیر در لود شدن صفحات وب توی شبکه ایرانسل قابله حله ؟ بعضی سایت ها شاید ۱۰ ثانیه طول میکشه شورع کنه به لود شدن .![]()
من رو j5 2016 نرم افزار 4G LTE only رو دارم راحت میندازم رو LTE onlyاندرویدم هم شیش هست از مایکت دانلود کن واسه من که کار کرد ولی رو هواوی تست کردم کار نکرد
دوستان از امروز صبح که مودم رو روشن کردمهیچ کدوم از سرورهای خارج باز نمیشن نه تلگرام نه اسپید تست نه گوگل پلی ولی داخلیا بی مشکل کار میکنن دیوار اپارات وهمگی الان این تاپیک رو هم با نت همراه تنبل تونستم باز کنم قضیه چیه
قرار بوده از دیروز امروز ترافیک داخل از خارج جداشه شاید مال اونه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یعنی باید چکار کرد فقط انتظار؟کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
والا من این مشکلو ندارم الان، ولی اینکه سایتا دیر شروع به لود شدن میکنه اولا بود ولی رفع شد. شاید اینیکی چند روز طول بکشه، چون باید ترافیک ایران نصف قیمت حساب شه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
آخه یعنی میخوای بگی منطقه ای داره تفکیک میشه چی بگم امیدوارم زودتر راه بیافتهوالا اصلا دیگه یه همچین نتی قابلیت استفاده نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)