سرباز افتخار وطنه و زندانی مایه ننگ
فرق زیادی بین این دو وجود داره![]()
سرباز افتخار وطنه و زندانی مایه ننگ
فرق زیادی بین این دو وجود داره![]()
البته نرخ حقوق و مزايا به انضمام فحشهايي كه در طول خدمت نثار سرباز بيچاره و جد وآبادش ميشه، واقعا حد افتخارات را به زيبايي نشون ميده(حس ميكنم دارين از افعال معكوس استفاده ميكني)![]()
برا من هنوز پست نیومده
کسی از مشهد واسش پست اومده یا نه؟
پلیس+10 چندبار رفتم جواب نمیده
متاسفانه نظام وظیفه مشهدم اون ور شهره.دسترسیش واقعان سخته
لطفا ج بدین
ممنون
ما نخوایم افتخار وطن باشیم کیو باید ببینیم؟![]()
خوب من هم اقدام کردم. دفترچه ها رو گرفتم، باید برم پیش دکتر نظام وظیفه.
هنوز معافیت تحصیلیم رو لغو نکردن(سه شنبه کارهای فارغ التحصیلی رو کردم، دانشگاه میگه دوشنبه انجام میدیم کارهای نظام وظیفه رو).
حالا تا سوال:
1) رای پزشک نظام وظیفه تا چه مدت اعتبار داره؟ یعنی من فرضا برم پیش پزشک، معاینه کنه و نظر خودش رو رد کنه، میشه هفته بعدش دفترچه رو برد؟ یا دو هفته بعدش؟
2) اگر کارها رو انجام بدم و همه چی کامل بشه بعدش بیان بگن شما هنوز معافیت تحصیلی دارید، همه چی باطل میشه؟ یا منتظر میمونن تا معافیت تحصیلی لغو بشه؟
با تشکر![]()
تکراری حذف شود...![]()
دوست عزيز اين جز جز بخشى از زندگى مردان ايرانى شده(به غير از پولدارها و افراد پر نفوذ كه با استفاده از قدرت خدمت را دور مي زنند) قبل شما هم افراد زبادى رفتن و در ابنده هم همين طور خواهد بود، من به شما توصيه مي كنم با اوجه به مدت باند خدمت از ابتدا افكار منفى به ذهنتون وارد نكنيد خود خدمت به اندازه كافى جو منفى داره در غير اينصورت تحمل ان سخت ميشه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
- 24 ساعت بعد از دریافت تاریخ اعزام میتونید درخواست تعجیل پر کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بله؛ مدارک رو که بردید پلیس+10 ؛ همونجا ثبت میشن و برگه تاریخ اعزام رو بهتون تحویل میدن
- واکسن و معاینه رو بگذارید ماه آخر انجام بدید؛ به جز اون کار خاص دیگه ای نداره!
2- برگه ای که دانشگاه برای نظام وظیفه صادر میکنه رو میبرید نظام وظیفه، بعد همون برگه رو به همراه بقیه مدارک ببرید پلیس +10
نه باطل نمیشه!
شما اول پیگیر باشید که دانشگاه فارغ التحصیلیتون رو انجام بده؛ بقیه ـش سریع انجام میشه
الان واکسن رو بزنید؛ از پلیس+10 هم سؤال مربوط به معاینه رو بپرسید. ولی فکر نمیکنم 1 یا 2 هفته مشکل داشته باشه!اصلا
Last edited by hamed29; 18-02-2015 at 23:19. دليل: اصلاح شد!
مهم اینه که میخوام برای معافیت اقدام کنم. یعنی اگر معاف بشم هم باز باید واکسن بزنم؟
الان برگه های کلونوسکپی من هست وضعیتم اصلا جالب نبوده برای بیماری، میخوایم قرار بذاریم با دکتر که بریم برای معاینه.
با تشکر از پاسخ.![]()
پستچی اومد
برگه رو داد
02 ارتش !
کیا 02 هستن ؟
وضعیت چجوریه ؟
رباط کریم هست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)