دوستان من سرویس 128 دارم, چند روزیه دانلود شبانه بشدت پایین امده و بزور شاید 300 یا 400 مگ بگیره در حالیکه سرعت روزانه تا 200kb میره...تا ده روز قبل حداقل شبی 1 گیگ میگرفت اما حالا....!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من سرویس 128 دارم, چند روزیه دانلود شبانه بشدت پایین امده و بزور شاید 300 یا 400 مگ بگیره در حالیکه سرعت روزانه تا 200kb میره...تا ده روز قبل حداقل شبی 1 گیگ میگرفت اما حالا....!![]()
من 2مگ دارم شبا سرعت دانلودم به 30 هم نمیرسه خیلی وقته اینجوری شده حدود 1ماهه
من که فقط یک شب مشکل داشتم.احتمالا شما مشکلتون از طرف شاتل نیست.من دیشب هم 3 گیگ دانلود کردم.با همون اکو 128.
کلا دیشب خوب بود.یک دو ساعت سرعت پایین بود ولی بعد خوب شد.
نه خود شاتل میگه سرعتت شبا زیادم هست
میگه شبا شیر 1/10 میشه
دوست عزيز شاتل جديدا همه چيو به هم ريخته و حسابي گند زده به سرعت ها.
![]()
منم تو این فکر بودم که به 2 مگ تغییر بدم اما می دونم وضع اونها هم از ما بهتر نیست
کلا به شبانه گند زده شد رفت
آرت هم سرعت روزش خیلی کمه
آرت های 4 به بالا هم که خیلی گرونه
دمش گرم شاتل همه جوره به مشترک هاش حال داده که داریم حال مرگ می شیم
شکایت ها نتیجه ی بر عکس داد و سرعت همه رو آوردن پایین
راستی اون 2 مگ هایی که محدود شده بودن الان سرعتشون چطوره؟
فکر کنم باید یه فکر جدی کرد...یه جورایی عادت کردیم به شاتل انگار،وقتی خوب نیست چرا باید موند؟؟؟
من صبر می کنم تا 5،6 روز دیگه چون 17 ام شارژ باید کنم،اگر درست شد که هیچ اگر نشد سرویس دهنده های دیگه هستند،تا 17 ام هم نصب می کنند،راه شاتل رو که نبستند اگر جاهای دیگه خراب بود بر می گگردم شاتل باز،فعلاً که شاتل از بقیه بیشتر رو اعصابه گویا
مگه دو مگ نبودی؟
تغییر سرویس دادی؟
برای من دو شب سرعتم 250 هست یه شب 30
خیلی صفحه گذشته بود که اینطوری نقل و قول کردم...
زنگم زدم همینو گفتن اما من بیشتر از یه ساله adsl دارم . خونمونم که همونه...پس فکر نکنم مشکل از پریز باشه.
سیم پیچیاش یکم پیچیدس...ارزش داره امتحان کنم یا نه؟
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
اینو الان دیدم.
نه تازه نگرفتم...![]()
رو 2 مگ بسته شده اما در اصل 128م
تو روز همون 250 تو شب هفته ای 6 شب 10
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)