این مشکل قطعی چند ثانیه ای سایت های خارجی دوباره برگشته اونم به شکل شدید !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این مشکل قطعی چند ثانیه ای سایت های خارجی دوباره برگشته اونم به شکل شدید !
اغا snr down من یه ساعت میره رو ۹ یه ساعت میره رو ۲۰ خطم رو ۸ مگ بسته شده
مشکل از کجاست
امروزم سیمارو چک کردم همرو، سالمن
دوست من باید عکس بزاری برای کدوم رو میگی Down یا UP
منم این مشکلو داشتم
اگر خطتون خش خش نداشته باشه میتونه از مخابرات و خود شرکت باشه
خش خش نداره
مال شما حل شده؟
چیکار کنم من
اواسط اسفند روی خط دوم خونه، یه سرویس از آسیاتک ثبت نام کردم. یعنی تو مرکز مخابراتی ما همیشه وضعیت پورتش -1 بود. (یعنی عدم وجود پورت خالی) اون روز کذایی که سایتش رو چک کردم نوش زده بود وضعیت پورت: خالی.
خلاصه با خوشحالی تلفنی ثبت نام کردم و کد واریز وجه گرفتم و پرداخت کردم. بلافاصله هم یوزرنیم پسورد گرفتم. چند روزی از طریق همون سامانه 1544.ir چک میکردم ولی خبری از رانژه نبود. دیگه خورد به تعطیلات خودمم یادم رفته بود.
دیروز تماس گرفتم با واحد فروش شرکت. به طرف گفتم: «چی شد پس؟ من که الآن 4 هفته است ثبت نام کردم.» وضعیت مرکز مخابراتی رو کنترل کرده میگه: «هنوز ثبت نامی از اوائل اسفند داریم که بهشون پورت تخصیص داده نشده. شما یه 10 روز دیگه صبر کن درست میشه.»
خب این الآن یعنی چی؟ یعنی من حداقل 1.5 ماه، بلکم بیشتر، باید در انتظار سرویس ADSL بمونم؟
یکی نیست موقع ثبت نام اونجا به مشتری بگه اگه ثبت نام کنی حداقل چند هفته باید در انتظار بمونی.![]()
شکایت کن ازشون درست میشه
به منم همین حرفا رو میزدن تا اینکه شکایت کردم درجا وصلش کردن
یه شکایت با موضوع عدم رعایت نوبت واگذاری بکن از سایت آسیاتک هم چک کن اگر باز زد مرکز شما محدودیت پورت ندارد اسکرین شاتشو ضمیمه کن سریع رانژه میکنن
نگاه کنید من داستانم مفصله
من خش خش داشت خطمون بالاخره خش خشش برطرف شد خودم هم نمیدونم چطور برطرف شد ولی فکر کنم مخابرات برطرف کرد
بعدش یه مشکلی برام پیش اومد که شرکت پارس آنلاین دید از سمت مودم من 2 تا تنظیم ثبت شده بود خلاصه بعدش درستش کردند و این نوسان snr هم برطرف شد ولی قبلش snr 27 بود ولی بعدش اومد روی 17 ولی ددیگه نوسان نداره
قبلا از 27 میپرید روی 7 ولی هیچ وقت قطعی نداشتم با اینکه میپرید روی 7 ولی قطع نمیشد
دقت کردین همه این مشکلات اینترنت فقط در وطن ماست!! حالا کافیه یه سر به کشورهای همسایه ترکیه آذربایجان و عربستان قطر دوبی و... برید اینقدر سرعت و کیفیت اینترنت برای ما شگفت اور میشه که بجای معترض بودن آرزوی اینترنت اون جاها رو میکنیم!!.
بعد دقت کردین این بودجه های میلیاردی هم که هر سال به اینترنت در کشور ما اختصاص پیدا میکنه تو هیچ کشوری اختصاص پیدا نمیکنه اما باز هم اونجاها هم کیفیت و هم قیمت بهتر هست.!! یعنی مسائل خنده دار تر از این نداریم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)