سلام دوستان کسی اطلاعی در این مورد داره؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام دوستان کسی اطلاعی در این مورد داره؟
ممنون میشم پاسخ بدید
تا جایی که بنده اطلاع دارم در حال حاضر چنین قوانینی وجود ندارد
منم از نظام وظیفه استان + آموزش لشکر پرسیدم گفتن 21 روز آموزش
از گردان خودمون پرسیدم گفتن در مورد مشگین شهر مورد داشتیم فقط 2 هفته آموزش دیده بعد رفتن یگان
حالا نمیدونم نوبت ما برسه وضع چطور میشه!
فقط میخواستم بدونم بعد از 2 هفته یا 21 روز، بدون مرخصی میریم یگان یا اینکه بلافاصله باید خودمون رو معرفی کنیم؟ که البته @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن مستقیم میریم جهنم![]()
تا آخر 92 که من در جریان قوانین و... بودم همچین موردی در ناجا نداشتیم، خود من هم با کارت سبز سال 91 آموزش دیدم ولی همونطور که گفتم سال 93 را اطلاع آنچنانی ندارم.
دلیل ناجا و ارتش برای عدم قبول کردن این مورد این بود که ماموریت و وظایف و آموزش سپاه با ما فرق میکنه.
بله اگه باشه مستقیم میرین.
اتفاقا این بهتره الکی بشینین خونه که چیزی نمیشه، هر چه زودتر تموم بشه بهتره.
سلام دوستان
بچه ها من برج 4 سال بعد درسم تموم میشه دفترچه پست میکنم.احتمالش که کمه برج6 بیفتم ولی تعجیل میزنم.امکان داره تو تعجیل جاهای بد بندازن؟
تعجیل کی باید بزنم؟
درسته که همونجا که دفترچرو میدی همون جا بهت میگن چه تاریخی اعزامی؟
اگه تاریخش بد بود همونجا میشه تعجیل زد؟
دوره کد چی هست کلا؟
میشه مثلا کارای دفترچرو زودتر انجام داد؟مثل واکسن و این چیزا
در مورد پدافند سمنان چند تا سوال داشتم (دوستان لطف کردن تو پ.خ بهم جواب دادند) ولی برای اینکه سایر دوستان هم استفاده کنند و یا ممکنه افراد بیشتری تجربه داشته باشند دوباره مطرح میکنم :
1- میگن آب اونجا رو نمیشه خورد باید آب معدنی خرید درسته؟!
2- روز اول کچل کنم ؟ یا بزارم لباس ها رو دادن بعدآ
3- چند روز واسه لباس اندازه کردن مرخصی میدن ؟
4- بعد از اندازه کردن لباس از دم در خونمون باید لباس سربازی بپوشم ؟ یا میشه رفت همونجا داخل پادگان لباس عوض کرد ؟ دژبان ها گیر نمیدن ؟
موقع مرخصی میاندوره چطور ؟ از داخل پادگان میشه با لباس شخصی بیرون اومد ؟
5- یه خلاصه ای از برنامه روزانه میشه بگید چیا هست ؟
6 - امتحاناشون مهمه ؟
ممنون
Last edited by shoaee; 13-02-2015 at 20:37.
اضافه خدمت من به این خاطر بود که تایپیست بودم و اگه اشتباهی در نامه هایی که بعضی وقتا تعدادشون از 50 عدد در روز هم عبور رخ میداد بنده بودم که از فرمانده پادگان اضافه خدمت نوش جان می کردم
البته به جاش یه ماه پایان دوره رفتم![]()
سلام دوستان من فوق دیپلم میخوندم بعد تا شهریور ماه هم صنوات خدمت گرفته بودم که تموم شد دیگه دانشگاه هم نرفتم اصلا حالا فردا میخوام برم دفترچه بگیرم بفرستم الان سه تا سوال دارم
یکی اینکه برای من 21 ماه خدمت میشه؟
و یکی هم اینکه اضافه خدمت که نمیخورم؟
و سومی هم اینکه من کارت فعال بسیج دارم اما دوره ضرورت نرفتم به نظرتون قبول می کنن سپاه بیفتم؟
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
1- تا اخر سال 93 دفترچخ بفرستی 21 ماهه میشی
2- شرایط رو کامل نگفتی ..ولی فکر نکنم تو غیبت باشی
3-کارت فعالی کافی نیست شما الان دترچه بفرستی احتمالا برج 4 تاریخ اعزامت میخوره ..میتونی تا اون موقع دوره های 45 روزه سپاه ثبت نام کنی و دوره رو بری تا جذب سپاه بشی وگرنه بدون دوره خیلی سخت بتونی جذب بشی مگر اشنا در حد سرهنگ داشته باشی
در کا وقت داری ..کارات رو سر فرصت انجام بده ..دوره سال بعد پیگیر باش ببنی کی ثبت نام میکنن
البته در اصل نشانه زنداني هست كه در هرحال فرق خاصي هم با سرباز خاكبرسر نداره!!!
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)