تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2813 از 4428 اولاول ... 1813231327132763280328092810281128122813281428152816281728232863291333133813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,121 به 28,130 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

همچنان منتظریم! یعنی اینجا کسی اشتراک محدود نداره همه نامحدودن؟!
    اینجا تقریباً اکثر کسایی که راجع به وضعیت اینترنتشون مطلب می‌نویسن، سرویس محدود دارن. بد نبود شما یه سر به مطالب 10 تا 20 صفحه قبل می‌زدید. بگذریم...

اگه منظورتون از «وضعیت نت داخلی» این باشه که سرعت دانلود سرویس‌های محدود از سرورهای داخلی چطوره، باید بگم که به طور عام، خیلی خوبه. در مورد اکثر کاربرا با سرویس محدود، سرعت دانلود از سرورهای داخلی خوبه در حال 5 تا 7 مگابیت در ثانیه (که می‌شه بین 600 تا 900 کیلوبایت در ثانیه) پینگ هم معمولاً دور و ور 60 تا 70 میلی ثانیه. البته کاملاً بستگی به شهر و مرکز مخابراتی کاربر از یه طرف و وضعیت سرور مخاطب داره. این اعداد متوسط هستند.

از سرورهای خارجی هم سرعت دانلود معمولاً 200 تا 300 کیلوبایته. پینگ هم متوسط بین 200 تا 300. البته پینگ‌های بهتر در حد 150 و بسیار بد در حد 500 تا 600 هم وجود داره.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نزدیک دوساله پارس دارم توی این یک ماه اخیر قطعی زیاد شده سرعت وب گردی پایین اومده . در کانکت شدن به بعضی سرورها مشکل داره در استفاده از بعضی پرتها با دی انس ها مشکل دارن . نمی دونم چه غلطی دارن با این نت می کنن.
    پس بدا به حال من که دقیقاً 2 ماهه اومدم پارس‌آنلاین.

البته یه چیزی باید بگم. به نظرم مشکل عمومی‌تر از اینه که یه ISP توش دخیل باشه. کلاً به نظر می‌رسه وضعیت اینترنت کشور بنا به دلایلی تو این چند وقت اخیر دچار مشکلات جدی شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

باشه
    پس بی زحمت شما یه کار بکن: با شماره واحد ارتباطات مردمی مخابرات تهران: 190 تماس بگیر و مشکلت و طرز رفتار کارکنان رو بهشون بگو اگه دیدی پیگیری نکردن برو به این لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویه شکایت علیه مرکز مخابرات منطقه اتون پرکن ببین چطور به .... خوردن میفتن.
    ز زدم ، گفت ما پیگیری می کنیم الان یه آقایی ز زد خیلی مودبانه گفت تا عصر خطتون درست میشه ببینیم چی میشه ! مرکز مخابراتیم پاسدارنه ، خیلی بی ادبن حضوری رفتم اونجا باهاشون حرف میزنی نگات نمی کنن جوابتم نمی دن هی دیگه گفتم خانوم ... خخااننوومم .... آخرش عصبانی شدم داد زدم خانوووووممممم یه ورقه درود 2 تا عدد نوشت روش داد بم :| میگم این چیه باز ج نداد :| رفتم پیش همکارش ، همکارش گفت ج شو بده خب :| گفت این شماره ودیعست اینم شماره تلفنتونه 1 ماه بعد بابام ز زده بود ، پشت خط انقدر بد صحبت کردن بابام که همیشه آدم خونسردی هست عصبانی شده بود میگفت وصل کنین به رییستون و ... حالا ببینیم چی میشه چیزی که 3 ماه ما رو از این ور به اون ور میکشونن درست می کنن یا نه !

محتوای مخفی: مهدی 
    باو :| من از صبح تا 4 سر کارم ، درسم میخونم ، بهونه الکی نیار دیگه :| بیا همرو بزن بلاک کن به زندگیت برس :| خودت میدونی بدون اینا یه سوراخ گنده ای تو زندگیت ایجاد شده که با هیچی پر نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینجا تقریباً اکثر کسایی که راجع به وضعیت اینترنتشون مطلب می‌نویسن، سرویس محدود دارن. بد نبود شما یه سر به مطالب 10 تا 20 صفحه قبل می‌زدید. بگذریم...

اگه منظورتون از «وضعیت نت داخلی» این باشه که سرعت دانلود سرویس‌های محدود از سرورهای داخلی چطوره، باید بگم که به طور عام، خیلی خوبه. در مورد اکثر کاربرا با سرویس محدود، سرعت دانلود از سرورهای داخلی خوبه در حال 5 تا 7 مگابیت در ثانیه (که می‌شه بین 600 تا 900 کیلوبایت در ثانیه) پینگ هم معمولاً دور و ور 60 تا 70 میلی ثانیه. البته کاملاً بستگی به شهر و مرکز مخابراتی کاربر از یه طرف و وضعیت سرور مخاطب داره. این اعداد متوسط هستند.

از سرورهای خارجی هم سرعت دانلود معمولاً 200 تا 300 کیلوبایته. پینگ هم متوسط بین 200 تا 300. البته پینگ‌های بهتر در حد 150 و بسیار بد در حد 500 تا 600 هم وجود داره.
    10 20 صفحه؟! 6-5 صفحه آخر ور چک کردم به نظرم اومد دوستان اکثرا درباره نامحدود صحبت میکنند. به هر حال ممنون از پاسخ تون

در ضمن آیا این سرعتی که میگید برای سرورهای داخلی و خارجی در سرویس رایگان شبانه هم همینه یا فرق داره؟

####

در مورد وضعیت نت هم که هنوز مال شما خوبه! ظاهرا مشکل سراسری هست. شاتل خیلی اوضاعش خراب تره

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس بدا به حال من که دقیقاً 2 ماهه اومدم پارس‌آنلاین.

البته یه چیزی باید بگم. به نظرم مشکل عمومی‌تر از اینه که یه ISP توش دخیل باشه. کلاً به نظر می‌رسه وضعیت اینترنت کشور بنا به دلایلی تو این چند وقت اخیر دچار مشکلات جدی شده.
    نمی دونم هر وقت به پشتیبانی زنگ می زنم نفر 24 هستم حتی یک شب
    هر کاری کردم این لینکو باز کنم نشد اما ------ بازش کرد آخه پارسیک چیه که فیلترش چی باشه ( البته با عرض پوزش خدمت مدیریت پارسیک)
    news.parseek.com/Url/?id=8797893

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

........
    خطم وصل شد ! ......
    به 1 ساعت نکشید ! ......
    فقط سکوت می کنم !

8. این کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

10 20 صفحه؟! 6-5 صفحه آخر ور چک کردم به نظرم اومد دوستان اکثرا درباره نامحدود صحبت میکنند. به هر حال ممنون از پاسخ تون

در ضمن آیا این سرعتی که میگید برای سرورهای داخلی و خارجی در سرویس رایگان شبانه هم همینه یا فرق داره؟

####

در مورد وضعیت نت هم که هنوز مال شما خوبه! ظاهرا مشکل سراسری هست. شاتل خیلی اوضاعش خراب تره
    آره. اینجا بسته به وضعیت اینترنت تو ساعت‌های رایگان هر شب 20 تا پست دوستان می‌ذارن. بعضیا هم مثل من اهل قصه نوشتنن یا عکس‌های بزرگ تو متن پستشون یا امضاشون دارن یه شب که چک نمی‌کنی این انجمن رو می‌بینی یه 3 - 4 صفحه‌ای اضافه شده.

سرعت شبانه رایگان واسه من (سرویس 2مگ محدود، تهران، مرکز مخابرات کاشانی) یه خورده پایین‌تر از این اعداد بوده. شما خونه امنش بگیر 85% این سرعتا رو بهت می‌ده. البته بازم می‌گم بستگی به مرکز مخابراتی و سرور مخاطبت داره. واسه کاربرای با سرعت‌های پایین‌تر هم اکثراً همین حدود بوده. البته بعضی از دوستان از اولی که من اومدم تو اینجا ظاهراً مشکل داشتن. اما تو این 2 ماهه واسه من که خوب بوده و راضیم. اشکالاتی هم که هست به نظرم بیشتر مربوط به اینترنت کشوره تا پارس‌آنلاین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمی دونم هر وقت به پشتیبانی زنگ می زنم نفر 24 هستم حتی یک شب
    هر کاری کردم این لینکو باز کنم نشد اما ------ بازش کرد آخه پارسیک چیه که فیلترش چی باشه ( البته با عرض پوزش خدمت مدیریت پارسیک)
    news.parseek.com/Url/?id=8797893
    این اشکالی که می‌بینی بعضی وقتا پارس‌آنلاین یه سایتی رو که فی لتر نیست باز نمی‌کنه اما با فی لتر ش کن باز می‌شه بیشتر برمی‌گرده به وضعیت افتضاح DNS سرورهای پارس‌آنلاین. در واقع مرورگر نمی‌تونه این URL رو به معادل IP اون ترجمه کنه چون، DNS سرور جواب نمی‌ده. من همیشه dns گوگل یعنی 8.8.8.8 رو تو مودم یا روی سیستمم تنظیم می‌کنم که 99.9درصد مواقع بدون مشکله.

اینو تجربه کردم که می‌گم. تو شرکت بعضی وقتا همکارای من که DNS سرورهای خود پارس‌آنلاین رو سیستمشون تنظیم شده یه وقتایی اینترنتشون قطعه. اما مال من وصله.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

........
    خطم وصل شد ! ......
    به 1 ساعت نکشید ! ......
    فقط سکوت می کنم !
    این سکوتت به معنای رضایته؟!

12. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

........
    خطم وصل شد ! ......
    به 1 ساعت نکشید ! ......
    فقط سکوت می کنم !
    بلا نسبت دوستان:
    تا نباشد چوب تر فرمان نبرد گاونر
    Last edited by l30l30y; 18-01-2014 at 16:34.

14. 3 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •