تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2813 از 4751 اولاول ... 1813231327132763280328092810281128122813281428152816281728232863291333133813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,121 به 28,130 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

يكي جواب منو بده

من خط 128 art ارم . حدود 3 ماه است- سرعت دانلودم هميشه روي 16kb ثابت بوده-

ايا اين سرعت براي اين خط مناسب است يا نه؟؟؟؟

در ضمن 3 روز بود كه سرعت دانلودم روي 35 kb بود اما از ديروز دوباره شده 16kb ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض کمک

سلام دوستان من یه سرویس eco128 از شاتل دارم تقریبا یک ساله و نیم هست که همیشه سرعت دانلودم 80-90 بود و تا هفته پیش تا 200 هم رفت ولی از چند روز پیش اومده رو 16 هم شبا و روزا خواستم بدونم ایا ماله بقیه دوستان هم همین طوری شده یا نه؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

يكي جواب منو بده

بله سرعت سرویس شما همون چیزی هست که باید باشه و خوبه
    اون چند روز هم از برنامه های کلاه برداری شاتل بود که می خواست یه کم مشتری جمع کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

6

يكي جواب منو بده

بله سرعت سرویس شما همون چیزی هست که باید باشه و خوبه
    اون چند روز هم از برنامه های کلاه برداری شاتل بود که می خواست یه کم مشتری جمع کنه
    ما هم همين بدبختي رو داريم ديگه.
    اقا من كه ميخوام 512 بگيرم.
    به دردم نميخوره شبي 350 مگ دانلود.
    به خدا به هيج جا نميرسه.حتي يه فيلم نميشه دان كرد.
    همون چند روز هم به قول شما سياست كلاهبرداري بوده كه اعمال شده.
    من كه زدم تو كار 512 .
    ديگه از خير 128 گزشتم دوستان.
    بزار دوره تمام شه بعد اكو512 ميگيرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز از مغازه زنگ زدم به پشتیبانی...بهشون گفتم که چی بشه 128 کردین با دانلود 16 در حالی که بیشتر شرکتا این سرعت ندارن واقعا گند زدین به همه چی...اصلا سرعت شبانه رو نخواستیم اینا تو روزشونم موندن ؟!؟!؟اگه درست نشه یه چند نفری هستیم می ریم شرکت دیگه گول این شاتل خوردیم گرفتارش شدیم

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید )
    کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.

میخواستم چه نوع مودم و سرویس ADSL به نظرتون بهترین کارایی رو میده.از هر شرکتی بود مسئله ای نیست فقط بالای ماهی 30-40 تومن نباشه

منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )

اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم

با تشکر
    شاتل اصلا بدرد بازی آنلاین نمی خوره . من خودم بازی آنلاین زیاد می کنم . دهن ما رو این جند روزه اخیر lag و ping ....
    شاید باورتون نشه . موقع بازی کابل رو می زنم به مودم دایال آپ ! دایال آپ پینگ و لگش کمتره.

بريد به لينك بالا بررسي كنيد ضرر نداره
    من فکر کردم می خوای زیراب شاتل رو بزنی ! ولی بعد از چک کردن لینک دیدم یه جورایی طرفداری می کنی !
    آخه این چه سرویس هایی هست دیگه ؟! قیمت ها که همه بالاست ، چون حداقل و حداکثر سرعت موقع قرارداد می گن پس دستشون برای مارمولک بازی باز می مونه و می تونن حداقل سرعت بدن و نتونی شکایت کنی.
    ساعت رایگان دانلود که اکثر سرویس هاش ندارن و اگه دارن هم 3 تا 7 صبح یعنی 4 ساعته ! من که چیزه جذای خاصی ندیدم ! شاید شما که مصرف می کنی نکته هایی رو پی بردی !
    Last edited by mhv_kntu; 27-12-2010 at 14:42.

7. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مستر mhv_kntu ،قشنگ، شما هر جا میری طرفداری از شاتل میکنی اون وقت تو امضات میخوای شاتل رو محو کنی.من با تحلیل شما در مورد اینترنت انجیر مخالفم شما خودت هم نمیدونی چی داری میگی .
    شرکت انجیر هیچ قانونی رو برای اعمال محدودیت 128 کیلوبایت نذاشته .این یعنی اگه شما سرویس B1 رو بگیرد شرکت دیگه نمیتونه سرعت رو کمتر از 512بیاره .حالا این شاتله که حداکثر سرعت رو روی 128 تعیین کرده و هر وقت بخواد مارمولک بازی در میاره و اعصاب مردم رو خرد میکنه و شما هم نمیتونی شکایت کنی
    مسئله دوم اینکه شرکت ها از 2 راه پهنای باندشون رو تامین میکنند یا فیبر نوری که از کشورهای همجوار میاد و دیگه مااهواره .
    شاتل عزیز برای هزینه کمتر سرویسش رو از طریق فیبر نوری تامین میکنه و بعد ضریب 1 به 10 میذاره یا بعضی مواقع هم مارمولک بازی در میاره 1 به 40 یا 1 به 2 و شما هم شکایت نمیتونی بکنی .
    درسته که قیمت انجیر بالاتره اما قیمت هاش به قیمت اینترنت ماهوااره ای نزدیکتره و این یعنی اینکه احتمال داره انجیر پهنای باندش رو از مااهواره ای تامین میکنه و این یعنی اینکه احتمالش کمتره که لنج های خلیج فارس کابل نوری رو پاره کنند یا نهنگ ها اون بخورند
    هزینه بیشتری که انجیر به مشتری اعمال میکنه یعنی کیفیت سرویس براش بیشتر از کمیت مشتری اهمیت داره .
    مطمئن باش اگه من تهران بودم حتما سراغ این شرکت میرفتم و این قدر زود قضاوت نمیکردم
    البته از امضات و حرفات معلومه که ضد و نقیض حرفات رو میزنی و بحث هم نمیشه باهات کرد
    Last edited by mohsenfff; 27-12-2010 at 16:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

تو انجير سرعت 1024 الي 2048 رو با 3 مگ ميده 55 هزار و در شاتل هم حدودا" همين رو ميده 53500 ، پس در كل هزينه هم به اونصورت تفاوت نميكنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستانی که از سرویس های 512 به بالا استفاده می کردند هم دچار این افت سرعت در شب ها شدند یا خیر؟؟؟
    اگر بالاتر بگیریم بازم همین نباشه اوضامون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

تو انجير سرعت 1024 الي 2048 رو با 3 مگ ميده 55 هزار و در شاتل هم حدودا" همين رو ميده 53500 ، پس در كل هزينه هم به اونصورت تفاوت نميكنه .

دستتون درد نکنه احتمالا از همین آفتاب میگیرم همین سرویسی رو که گفتید عالیه . 3سوال داشتم :

1- پینگش چه طوره ؟ مثلا برای مقایسه تو سایت Pingtest از سرور ISTANBUL یه پینگ تست میگیرید تا مقایسه کنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- سرویس بالا که فرمودید به کاربرای خانگی میدن یا باید بریم از هزار جا مجوز و ... بیاریم؟

3- الان من با شاتل تا 22 این ماه قرار داد دارم به نظرتون الان درخواست بدم یا بذارم وقتی تموم شد؟ یعنی میشه الان که با شاتل قرارداد دارم کنسل کنم و چقدر طول میکشه انجیر وصل شه ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •