فعلا ایرانسل روی پلاس تا ۱۸۰ مگ تقریبا میتونه بده که بعدا ممکنه به ۳۰۰ اضافه بشه، و روی تک فرکانس ۷۵ تا حدود ۱۱۲ که بعدا حداکثر به ۱۵۰ میتونه برسه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
فعلا ایرانسل روی پلاس تا ۱۸۰ مگ تقریبا میتونه بده که بعدا ممکنه به ۳۰۰ اضافه بشه، و روی تک فرکانس ۷۵ تا حدود ۱۱۲ که بعدا حداکثر به ۱۵۰ میتونه برسه.
این مودم یو اس بی 3372 مگه دو تا سیم کارت نمیخوره؟
سیم دوم چه اندازه باید باشه؟
من هر سیمی هر طوری شده میخوام بندازم نمیشه. باید سیم کارت رو کاری کنم؟
در طراحی و ارتقا یک سایت موبایل باید از انتن های استفاده بشه که فرکانس های لازمه رو پشتیبانی کنه. انتن ها معمولا یک رنج کلی فرکانسی رو پشتیبانی میکنند به طور مثال از 1800 تا 2600.
منظور از گفتن باند 900 (و یا هر باند دیگه) ،رنج فرکانسی اون باند هست که به طور مثال باند 900 شامل 35 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی میشه.
rru ها با توجه به نوع و مدلشون میتونند از چند فرکانس پشتیبانی کرده و کریر ایجاد کنند. حال اینکه روی چه فرکانسی فعالیت کنند اپراتور تعیین میکند. rru های که برای نسل 3 استفاده میشه میتونه تا 2 کریر ایجاد کنه. به طور مثال ایرانسل با یک rru نسل 3 دو کریر روی باند 2100 ایجاد کرده، حال برای ایجاد یک کریر(نسل 3) روی باند 900 باید یک rru اضاف کند.
با یک سایت هم میشه، البته بستگی به پیکربندی سایت و شبکه داره.
ببینید در کلان شهر ها و شهرهای پرجمعیت سایت ها با هدف های مختلفی طراحی شده اند. به طور مثال شاید شما در کلان شهر ها سایتی رو ببینید که فقط نسل 2 و 4 و حتی نسل 4 را به تنهایی سرویس دهی میکنند. البته در شهرهای کوچک با یک سایت هم میشه.
تصویر مربوط به دوستی هست که قبلا در انجمن قرار داده بود.البته توجه کنید ممکن است دستگاه ها مورد استفاده در استان شما متفاوت باشد
محتوای مخفی: bts
یکیش جای سیم کارته یکیش جای SD کارت!
دوستان بهترین دی ان اس برای ست کردن برای شبکه ایرانسل چیه ؟ یه نمه توو شروع لود کردن صفحه کند هستم .
و ۱ سوال دیگه با عرض پوزش، اینکه ایا اضافه
کردن یک کریر دیگه برای ۹۰۰ هزینه اضافی براش داره؟ یا روی همین rru جدیده راحت میتونه یه کریر دیگم رو ۹۰۰ ایجاد کنه؟
به DNS ارتباطی نداره. ایرانسل از همون اول روی بعضی از گیتوی هاش این مشکل رو داره.
منظورتون رو خوب متوجه نشدم اما
rru اول دو کریر روی 2100 ایجاد کرده و بیشتر نمیتواند کریر ایجاد کند پس باید rru جدید نصب شود.
rru دوم یک کریر روی 900 ایجاد کرده و میتواند کریر دوم رو هم ایجاد کند اما ایجاد کریر جدید نیازمند دریافت مجوز های مربوطه است. روی باند 900 همانطور که گفته شد 35 مگاهرتز پهنای باند وجود دارد. اگر هر اپراتور دو کریر 5 مگاهرتزی ایجاد کند میشود 30 مگاهرتز با حساب پهنای که جهت عدم تداخل در نظر گرفته شده میبینید که ایجاد سه کریر (یک 2G و دو 3g) روی باند 900 با پهنای 35 مگاهرتز سخت امکان پذیر است. لازم به ذکره روی باند 2100 پهنای باند 60 مگاهرتز وجود داره.
از نظر هزینه در جاهای که نیاز بوده rru دوم نسل 3 نصب شده و در دیگر نقاط این اتفاق نیفتاده است.
محتوای مخفی: یک نسل سه و یک نسل چهار
سلام دوستان
در وشی سامسونگ a5 چطوری می شه باند 3 یا 7 رو انتخاب کرد
می خوام 4g+ رو تست کنم کسی با این گوشی تجربه ای داره؟
با گوشی a5 2017 به 4g+ وصل شدم
سرعت دانلود عادی 1.3 مگابایت تا 900 کیلو هم افت می کرد
قند شکن رو وصل کردم سرعت دانلود رسید 4 مگ
چرا بدون قند شکن سرعت کمه؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)