تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2812 از 3347 اولاول ... 181223122712276228022808280928102811281228132814281528162822286229123312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,111 به 28,120 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

سرعت 4G پلاس چند تاست ؟

قصد خرید گوشی رو دارم که ظاهرا متاسفانه با اینکه cate 12 هست اما نمیتونه در داخل ایران تجمیع فرکانس داشته باشه و نمیشه باهاش به 4g+ متصل شد

بالاترین تستی که باهاش زدن 65 مگ بده

میخوام ببینم 4G+ چقدر تفاوت داره
    فعلا ایرانسل روی پلاس تا ۱۸۰ مگ تقریبا میتونه بده که بعدا ممکنه به ۳۰۰ اضافه بشه، و روی تک فرکانس ۷۵ تا حدود ۱۱۲ که بعدا حداکثر به ۱۵۰ میتونه برسه.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

2. 4 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مودم یو اس بی 3372 مگه دو تا سیم کارت نمیخوره؟
    سیم دوم چه اندازه باید باشه؟
    من هر سیمی هر طوری شده میخوام بندازم نمیشه. باید سیم کارت رو کاری کنم؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

اونطوری که فهمیدم هر آنتنش میتونه ۴ فرکانس ۹۰۰ 2g و ۲۱۰۰ 3g و ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4g، رو ساپورت کنه و برای فرکانس پنجم (900 3g)، یک rru جدید باید نصب شه؟ درسته؟
    و سوال دیگه اینکه MiMo و CA الان با یه انتن انجام میشه یا حتما دو انتن کنار هم در یک جهت میخواد؟
    و سوال دیگه اینکه ایا همه این فرکانس ها از یک انتن ساطع میشه یا چند انتن نیاز داره؟
    و اینکه میشه تصویری از دکلی که ۹۰۰ داره بفرستید؟
    ببخشید سوالات ابتدائی
    در طراحی و ارتقا یک سایت موبایل باید از انتن های استفاده بشه که فرکانس های لازمه رو پشتیبانی کنه. انتن ها معمولا یک رنج کلی فرکانسی رو پشتیبانی میکنند به طور مثال از 1800 تا 2600.
    منظور از گفتن باند 900 (و یا هر باند دیگه) ،رنج فرکانسی اون باند هست که به طور مثال باند 900 شامل 35 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی میشه.
    rru ها با توجه به نوع و مدلشون میتونند از چند فرکانس پشتیبانی کرده و کریر ایجاد کنند. حال اینکه روی چه فرکانسی فعالیت کنند اپراتور تعیین میکند. rru های که برای نسل 3 استفاده میشه میتونه تا 2 کریر ایجاد کنه. به طور مثال ایرانسل با یک rru نسل 3 دو کریر روی باند 2100 ایجاد کرده، حال برای ایجاد یک کریر(نسل 3) روی باند 900 باید یک rru اضاف کند.
    با یک سایت هم میشه، البته بستگی به پیکربندی سایت و شبکه داره.
    ببینید در کلان شهر ها و شهرهای پرجمعیت سایت ها با هدف های مختلفی طراحی شده اند. به طور مثال شاید شما در کلان شهر ها سایتی رو ببینید که فقط نسل 2 و 4 و حتی نسل 4 را به تنهایی سرویس دهی میکنند. البته در شهرهای کوچک با یک سایت هم میشه.

تصویر مربوط به دوستی هست که قبلا در انجمن قرار داده بود.البته توجه کنید ممکن است دستگاه ها مورد استفاده در استان شما متفاوت باشد

محتوای مخفی: bts 

5. 6 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مودم یو اس بی 3372 مگه دو تا سیم کارت نمیخوره؟
    سیم دوم چه اندازه باید باشه؟
    من هر سیمی هر طوری شده میخوام بندازم نمیشه. باید سیم کارت رو کاری کنم؟
    یکیش جای سیم کارته یکیش جای SD کارت!

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان بهترین دی ان اس برای ست کردن برای شبکه ایرانسل چیه ؟ یه نمه توو شروع لود کردن صفحه کند هستم .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در طراحی و ارتقا یک سایت موبایل باید از انتن های استفاده بشه که فرکانس های لازمه رو پشتیبانی کنه. انتن ها معمولا یک رنج کلی فرکانسی رو پشتیبانی میکنند به طور مثال از 1800 تا 2600.
    منظور از گفتن باند 900 (و یا هر باند دیگه) ،رنج فرکانسی اون باند هست که به طور مثال باند 900 شامل 35 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی میشه.
    rru ها با توجه به نوع و مدلشون میتونند از چند فرکانس پشتیبانی کرده و کریر ایجاد کنند. حال اینکه روی چه فرکانسی فعالیت کنند اپراتور تعیین میکند. rru های که برای نسل 3 استفاده میشه میتونه تا 2 کریر ایجاد کنه. به طور مثال ایرانسل با یک rru نسل 3 دو کریر روی باند 2100 ایجاد کرده، حال برای ایجاد یک کریر(نسل 3) روی باند 900 باید یک rru اضاف کند.
    با یک سایت هم میشه، البته بستگی به پیکربندی سایت و شبکه داره.
    ببینید در کلان شهر ها و شهرهای پرجمعیت سایت ها با هدف های مختلفی طراحی شده اند. به طور مثال شاید شما در کلان شهر ها سایتی رو ببینید که فقط نسل 2 و 4 و حتی نسل 4 را به تنهایی سرویس دهی میکنند. البته در شهرهای کوچک با یک سایت هم میشه.

تصویر مربوط به دوستی هست که قبلا در انجمن قرار داده بود.البته توجه کنید ممکن است دستگاه ها مورد استفاده در استان شما متفاوت باشد

[SPOILER=bts][
    /SPOILER]
    و ۱ سوال دیگه با عرض پوزش، اینکه ایا اضافه
    کردن یک کریر دیگه برای ۹۰۰ هزینه اضافی براش داره؟ یا روی همین rru جدیده راحت میتونه یه کریر دیگم رو ۹۰۰ ایجاد کنه؟

9. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بهترین دی ان اس برای ست کردن برای شبکه ایرانسل چیه ؟ یه نمه توو شروع لود کردن صفحه کند هستم .
    به DNS ارتباطی نداره. ایرانسل از همون اول روی بعضی از گیتوی هاش این مشکل رو داره.

11. 3 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

و ۱ سوال دیگه با عرض پوزش، اینکه ایا اضافه
    کردن یک کریر دیگه برای ۹۰۰ هزینه اضافی براش داره؟ یا روی همین rru جدیده راحت میتونه یه کریر دیگم رو ۹۰۰ ایجاد کنه؟

منظورتون رو خوب متوجه نشدم اما
    rru اول دو کریر روی 2100 ایجاد کرده و بیشتر نمیتواند کریر ایجاد کند پس باید rru جدید نصب شود.
    rru دوم یک کریر روی 900 ایجاد کرده و میتواند کریر دوم رو هم ایجاد کند اما ایجاد کریر جدید نیازمند دریافت مجوز های مربوطه است. روی باند 900 همانطور که گفته شد 35 مگاهرتز پهنای باند وجود دارد. اگر هر اپراتور دو کریر 5 مگاهرتزی ایجاد کند میشود 30 مگاهرتز با حساب پهنای که جهت عدم تداخل در نظر گرفته شده میبینید که ایجاد سه کریر (یک 2G و دو 3g) روی باند 900 با پهنای 35 مگاهرتز سخت امکان پذیر است. لازم به ذکره روی باند 2100 پهنای باند 60 مگاهرتز وجود داره.
    از نظر هزینه در جاهای که نیاز بوده rru دوم نسل 3 نصب شده و در دیگر نقاط این اتفاق نیفتاده است.

محتوای مخفی: یک نسل سه و یک نسل چهار 

13. 2 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    در وشی سامسونگ a5 چطوری می شه باند 3 یا 7 رو انتخاب کرد
    می خوام 4g+ رو تست کنم کسی با این گوشی تجربه ای داره؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با گوشی a5 2017 به 4g+ وصل شدم
    سرعت دانلود عادی 1.3 مگابایت تا 900 کیلو هم افت می کرد
    قند شکن رو وصل کردم سرعت دانلود رسید 4 مگ

چرا بدون قند شکن سرعت کمه؟؟؟

16. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •