تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2812 از 4428 اولاول ... 1812231227122762280228082809281028112812281328142815281628222862291233123812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,111 به 28,120 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

2 مگ

رو بریج استفاده میکنی یا pppoe ؟

ای دانلود منظورته ؟ یا ست کردن پروکسی؟
    در کل برای دوستان پارسی یه راه معرفی میکنم برای دور زدن سرعت کم شبانه امیدوارم براتون کار کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طرف پارس انلاین داره! با این روش دورش زده....

اینم لیست پرو*کسی سرورهای ایرانی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسیر شما هند هستش !!! در حالیکه برای من آذربایجان هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز شما سرویس دهنده رو دور نزدید بلکه سرویس دهنده شما رو دور زده

اولا ساعات رایگان فقط از 2 تا 3 و 4 سرعت پایینه و این ساعتی که شما گذاشی 6 هست و ساعت 6 هیچ فرقی با سرعت روزانه نداره و بالا هس . کلا از 5 به بعد سرعت ازاد میشه

و نکته دوم اینکه شما همه این کارها رو کردی که برسی به حد نرمال و چیزی زیاد نشده که ! طبیعیش باید همین باشه نه با زور زدن . شما شاید مشکل پورت دارید . برای من هیچ مشکلی در ساعات رایگان وجود نداره و سرعت از 900 تا 1 مگ در ثانیه هست

و نکته سوم اینکه سرور هر ISP با یه سری سایت ها سرعتش کمتر از بقیه سایت ها هست و شما که این کار رو کردی با تغییر IP تاثیرش روی سرور همون سایت بوده و اگه سایت دیگه ای رو تست کنید متوجه منظور من میشید
    Last edited by DJMOKHTAR; 18-01-2014 at 07:21.

2. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من دیشب این همه دان کردم حالا که میخوام بازش کنم از وینرار مینویسه the files is corrupt حلا چیکار کنم؟
    متأسفانه بعضی وقتا از این مشکلا پیش می‌آد. به ویژه اگه یک فایل رو با چند کانکشن همزمان دانلود کنی تو IDM احتمال خراب شدن یا از دست رفتن بعضی تکه‌های فایل وجود داره. به هر حال اگه این فایل‌ها موقع RAR شدن براشون یه مقدار ذخیره احتیاطی برای بازیابی (Recovery) در نظر گرفته شده باشه، احتمال داره بشه بازیابیش کرد. اما اگه این جوری نباشه که معمولاً هم نیست، باید کل فایل رو از اول دانلود کنی.

به هر حال هر فایلی رو که ارور می‌ده با WinRAR باز کن و از منوی ‏Tools گزینه Repair Archive رو اجرا کن. اگه بخش بازیابی توی فایل باشه و بتونه اونو برات بازیابی کنه، فایل RAR درست رو برات می‌سازه. اما اگه این بخش بازیابی رو تو فایل RAR پیدا نکنه، از همین اطلاعات ناقص یه فایل جدید بهت می‌ده که معمولاً حجمش کمتر از حجمیه که فایل RAR باید داشته باشه که نشون می‌ده اطلاعاتت ناقص دانلود شده.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفا یکی از دوستان در مورد سرویس نامحدود 128 کیلوبیت یه اطلاعاتی بهم بده..

سرعت دانلودش با IDM چقدره ؟؟ اونایی که داشتند راضی بودند ؟؟

این معنیش چیه ؟ POL-128-U+ 10GB هدیه باسرعت 2Mbps

من الان سرویسم 512 کیلوبیت محدوود هستش اگه بخوام به جای تمدید سرویسم بک ماه نامحدود 128 شارژ کنم خوشم نیومد

ماه بعدش دوباره 512 شارژ کنم آیا باید دوباره مثل روز اول جواز کسب اینا بفرستم براشون تا بهم 512 را بدن

ممنون میشم کامل راهنماییم کنید ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

لطفا یکی از دوستان در مورد سرویس نامحدود 128 کیلوبیت یه اطلاعاتی بهم بده..

سرعت دانلودش با IDM چقدره ؟؟ اونایی که داشتند راضی بودند ؟؟

این معنیش چیه ؟ POL-128-U+ 10GB هدیه باسرعت 2Mbps

من الان سرویسم 512 کیلوبیت محدوود هستش اگه بخوام به جای تمدید سرویسم بک ماه نامحدود 128 شارژ کنم خوشم نیومد

ماه بعدش دوباره 512 شارژ کنم آیا باید دوباره مثل روز اول جواز کسب اینا بفرستم براشون تا بهم 512 را بدن

ممنون میشم کامل راهنماییم کنید ...
    با این مشخصاتی که نوشتین.احتمالا توضیح اش میشه بازم بچه های پارس اگه میدونن بیشتر کمک کنن
    تا 10 گیگ سرعت شما روی 2 مگ بسته میشه یعنی سرعتتون 200 تا 250 هست بعد از تمام شدن 10 گیگ سرعتتون میشه 16 کیلو بایت.
    برای 512 جاز کسب میخوان؟
    نه برای بار اول که فرستادی توی قسمت پروفایلت این سرویس ها آزاد میشه و میتونی دوره بعد این سرویس های 512 رو تمدید کنی.

7. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.دوستان از کجا می فهمید مسیر اینترنتتون کجاست؟
    آخه مسیر اینترنت که ثابت نیست. کاملاً بستگی به سرور مقصد و وضعیت شبکه جهانی اینترنت داره. ممکنه شما در همین لحظه 8.8.8.8 (تو آمریکا) رو trace کنید از مسیر هند برسید به اونجا؛ یه سرور دیگه رو تو یه جای دیگه آمریکا trace کنید از مسیر اروپا برسید به اونجا. این صحبت فقط وقتی درسته که شما بگین، مسیر trace سرور 8.8.8.8 من امروز مثلاً تغییر کرده اومده اروپا یا هند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اولا ادبیات نوشتاریت درحد....بوووووقه

شما خط تلفن که گرفتی میتونی باهاش تماس بگیری؟از دم در اونجایی که سیم مخابرات از پست سر کوچه اومده داخل امتحان کردی که خطت کار میکنه.اگر از سیم بیرون که به سیم کشی داخل وصل میشه تست کردی و تلفن کار میکنه که مشکل از سیم کشی خونتونه اگر کار نکرد یعنی میتونه مشکل از مخابرات باشه...شما بهتره با شماره 117 خرابی تلفن تماس بگیری وقتی سیم بان مخابرات اومد برای تست خطتون جریان رو بهش بگو و ازش بخواه با یه گوشی تلفن ثابت یا گوشی مخصوص خودشون خطت رو از دم پست تلفن یا سیمی که از پست تلفن تا خونتون کشیده شده و اصطلاحا بهش سرخط میگن امتحان کنه تا ببینن مشکل از کجاست...ضمنا ساکن کدوم شهری؟
    لان مشکل شما فقط نداشتن بوق ازاد تلفن هست؟
    از دم در خطتون بوق آزاد داره؟
    با رئیس مرکز مخابراتی یا مرکزی که مرکز مخابراتیون رو تحت پوشش هست اقدام کنین
    سپهر مِهدی ام , باید چک کنی از دم در , تلفنو ببر بیرون , با یه سیم تلفن که یه طرفش آزاد باشه تست کنی سیمی که از کنتور تلفن میادو اگه بوق زد که وصله مشکل از سیم کشیه که تا اتاقت کشیدی اونو باید عوض کنی (دوباره بکشی) ولی اگه وصل نشده بوق نمیزنه مشکل از خود مخابراته

باید بگی بیان بررسی کنن

برو بالا سرشون ببین کدوم سیمه دفع بعد قطی چیزی شد بدونی کدوم سیماست نزنی سیم همسایرو قطع کنی

مشکل پینگ من حل شد 10 مین نت قطع شد بعد درست شد.
    با تشکر از دوستان
    تهرانم ، خطم از کنتور بوق نداره ! زدم 17 اومد دید گفت مشکل از مخابرات هست زنگ بزنین ببینین رانژه کردن نکردن مشکل از چیه ! باز ز زدم مخابرات میگم بابا مشکل دارین میگه ما مشکل نداریم مشکل از سیم کشی خونتونه ! میگم از 17 اومدن میگن مشکل دارین مرده بی تربیت میگه : گه خوردن گفتن مشکل داریم اصلا مشکل نداریم مشکل از خونه خودتونه 3 ماه طول کشید که خط بدن ، الانم که میخوان بدن .... تو این 3 ماه کم کم کم کم 30 بار رفتم مخابرات کسی نیست که رسیدگی کنه
    Last edited by cpt.sepehr; 18-01-2014 at 13:46.

10. 3 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    تهرانم ، خطم از کنتور بوق نداره ! زدم 17 اومد دید گفت مشکل از مخابرات هست زنگ بزنین ببینین رانژه کردن نکردن مشکل از چیه ! باز ز زدم مخابرات میگم بابا مشکل دارین میگه ما مشکل نداریم مشکل از سیم کشی خونتونه ! میگم از 17 اومدن میگن مشکل دارین مرده بی تربیت میگه : گه خوردن گفتن مشکل داریم اصلا مشکل نداریم مشکل از خونه خودتونه 3 ماه طول کشید که خط بدن ، الانم که میخوان بدن .... تو این 3 ماه کم کم کم کم 30 بار رفتم مخابرات کسی نیست که رسیدگی کنه
    مهدیییی برگرد اینجا من و با این نامردا تنها گذاشتی صبحا سر کارم هیچکسی نیست توی اونم که یوزرت و عوض کردی ... کار خوبی کردی ! من خودم همه ایرانیا رو آنفرند کردم ! اما یوزرت و حداقل برا من پخ کن بی تو گلبم سرد و تاریک شده یه آدم درست و حسابی بود تو هم که رفتی یه چند تا دوست جدید پیدا کردم اما اونا هم مثل من کار میکنن، شبا هم انقدر خسته ایم حال چت با هم و نداریم
    باشه پس بی زحمت شما یه کار بکن: با شماره واحد ارتباطات مردمی مخابرات تهران: 190 تماس بگیر و مشکلت و طرز رفتار کارکنان رو بهشون بگو اگه دیدی پیگیری نکردن برو به این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویه شکایت علیه مرکز مخابرات منطقه اتون پرکن ببین چطور به .... خوردن میفتن.
    Last edited by l30l30y; 18-01-2014 at 13:31.

12. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا این مورد رو هم بی زحمت بگید! سرویس های محدود وضعیت نت داخلی شون چطوریه؟
    همچنان منتظریم! یعنی اینجا کسی اشتراک محدود نداره همه نامحدودن؟!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من نزدیک دوساله پارس دارم توی این یک ماه اخیر قطعی زیاد شده سرعت وب گردی پایین اومده . در کانکت شدن به بعضی سرورها مشکل داره در استفاده از بعضی پرتها با دی انس ها مشکل دارن . نمی دونم چه غلطی دارن با این نت می کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

آقا دوباره پنگ آنبالانس شد...

از خود شرکته فکر کنم

محتوای مخفی: سپهر 
    حاجی من گذاشتم کنار لول و یاهو و کلا این چیزارو هرچی کمک می کنی بهشون بدتر میرینن بهت بیخیال دانشگاهو درس اینا هم دارم نمیتونم بیام دیگه بهت پیشنهاد میکنم تو هم بزاری کنار مفت نمی ارزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •