تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2812 از 4751 اولاول ... 1812231227122762280228082809281028112812281328142815281628222862291233123812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,111 به 28,120 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه sajjad256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ایشاا... خدا هر بلایی که میخواد سرشون بیاره که این بلا رو سر ما اوردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض سرعت 128

سلام
    3 ماهه از شاتل سرویس 128 Eco گرفتم . طرف که واسه وصل کردن اومده بود تو تنظیمات بهم نشون داد سرعت حدود 570 Kbps . و منم راحت با 50-60 KB دانلود میکردم
    حدود2 1 هفته پیش بود که دیدم سرعت عجیب رفته بالا و دارم با 300 KB دانلود میکنم. کلی حال کردم . یکی دو روز اینجوری بود و ما هم به دوستامون میگفتیم برن از شاتل بگیرن خیلی خوبه و سرعت 128 من تو مدم 2560 Kbps نشون میده و ...

ولی از دیروز دیدم سرعت یه دفعه افت شدید پیدا کرد. و الان تو مودم 160 Kbps نشون میده . حالا چیکار کنم؟ میخوام برگرده مثه حالت عادیش همون 500 . راهی نداره ؟؟؟

زنگ بزنم شاتل کاری میکنن ؟ یا میگن تا همین الانم اضافه مصرف کردی بیا پولشو بده

راستی سرویسای 1MB صبا نت چه طوره ؟ به نظرتون می ارزه عوض کنم برم رو 1MB صبا نت ؟؟ چون دانلود زیاد ندارم ولی میخوام هر وفت برم نت یا آنلاین بازی کنم سریع باشه.

دوستان کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فكر ميكنم cpu به تنهايي120 وات در ساعت مصرف كنه (البته به نوعش هم بستگي داره) كه 6 ساعتش ميشه 0.72 كيلووات
    خب یکم اشتباه فکر میکنید.
    اگر بیشتر دقت کنید عددی که به عنوان برق مصرفی برای CPU ها اعلام میشه Max TDP یا به عبارت دیگه حداکثر توان مصرفیه.
    پس این عدد تقریباً تقسیم بر ۴ میشه.

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

سلام
    3 ماهه از شاتل سرویس 128 Eco گرفتم . طرف که واسه وصل کردن اومده بود تو تنظیمات بهم نشون داد سرعت حدود 570 Kbps . و منم راحت با 50-60 KB دانلود میکردم
    حدود2 1 هفته پیش بود که دیدم سرعت عجیب رفته بالا و دارم با 300 KB دانلود میکنم. کلی حال کردم . یکی دو روز اینجوری بود و ما هم به دوستامون میگفتیم برن از شاتل بگیرن خیلی خوبه و سرعت 128 من تو مدم 2560 Kbps نشون میده و ...

ولی از دیروز دیدم سرعت یه دفعه افت شدید پیدا کرد. و الان تو مودم 160 Kbps نشون میده . حالا چیکار کنم؟ میخوام برگرده مثه حالت عادیش همون 500 . راهی نداره ؟؟؟

زنگ بزنم شاتل کاری میکنن ؟ یا میگن تا همین الانم اضافه مصرف کردی بیا پولشو بده

راستی سرویسای 1MB صبا نت چه طوره ؟ به نظرتون می ارزه عوض کنم برم رو 1MB صبا نت ؟؟ چون دانلود زیاد ندارم ولی میخوام هر وفت برم نت یا آنلاین بازی کنم سریع باشه.

دوستان کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
    اگر همون موقع کع سرعتتون رفته بود بالا میومدید اینجا متوجه میشدید که اینا همش کلکه
    حالا هم هیچ راهی نداره مگه اینکه خودشون تصمیم بگیرن سرعتت رو بالا ببرن

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اکو 2مگ

6. 2 کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض اینترنت جدید

کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید )
    کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.

میخواستم چه نوع مودم و سرویس ADSL به نظرتون بهترین کارایی رو میده.از هر شرکتی بود مسئله ای نیست فقط بالای ماهی 30-40 تومن نباشه

منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )

اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم

با تشکر

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید )
    کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.

میخواستم چه نوع مودم و سرویس ADSL به نظرتون بهترین کارایی رو میده.از هر شرکتی بود مسئله ای نیست فقط بالای ماهی 30-40 تومن نباشه

منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )

اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم

با تشکر
    منم خدو گارنا بازم شاتل به درد گارنا نمیخوره
    بهترین گزینه واسه گارنا صبا نت شک نکن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه شاتل دوباره افتضاح شده دوستانی که می‌خواهند از شاتل سرویس بگیرند روی دانلود شبانه آن حساب باز نکنند!

10. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیزی بهتون بگم از دزدی و کلاه برداری شاتل تو روز روشن که دیگه زده به اون درش
    توی ماه رمضان بعد از اینکه کارت طلائی برداشته شد از 15 تومن هرینه رانژه و زاه اندازی 7 تومنش رو تخفیف میدادن جالبیش اینجاست که این 7 تومن رو بایت بدهکاری کشیدند روی دوره بعد.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه شاتل دوباره افتضاح شده دوستانی که می‌خواهند از شاتل سرویس بگیرند روی دانلود شبانه آن حساب باز نکنند!
    جالبه ديشب تا ساعت 4 كه بيدار بودم سرعت دانلود بين 50 تا 61 بود
    بر عكسش تو روز همونطوري كه دوستمون ميگن ping و lag و .... بيداد ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •