شماره حساب باید زده شده باشه
شماره حساب باید زده شده باشه
سلام دوستان ارتش عید رو به سربازای اموزشی و دوره کد کامل مرخصی میده ؟؟
لطف کنید جواب بدید
رسم بر این بوده که میده و حتی جمعهها هم مرخصی میده ولی شما اصلا رو این چیزا برنامهریزی نکن! به نظر من فوقش رو همون 3 4 روز عید برنامهریزی کنین که اگه یکدفعه ندادند دیگه افسرده نشین، من که شخصا خودمو اینجوری آماده کردم، اگه دادند دستشون درد نکنه و خوشحال میشیم، اگه ندادند هم که خب ندادند، فرقی نمیکنه.
به ما که پارسال آموزشی بودیم از 27 اسفند مرخصی دادن تا پایان عید! (مرکز آموزشی 02)
در مورد کوتاهی موی سر اول گفتم که از همه ی پادگانای آموزش خبر ندارم ولی براساس دیده های عینی خودم و شنیده هایی که از دوستان خودم دریافت کردم . یه همچین حرفی زدم . خودم موقع اعزامم فقط رفتم آرایشگاه گفتم با قیچی موهامو اصلاح کن .
توجه کنید که کلا قانون آموزشی برای موی سر نمره 4 هستش به نظر من روز قبلش با نمره 0 اصلاح کنید که فقط یه بار دیگه وسط دوره باید با 0 بزنید و خلاص
بهترین گزینه موجود همینه
منم اگه می تونستم الان سرم رو با نمره 0 بزنم حتما می زدم چون موهام خیلی بلنده شده و اذیتم میکنه ولی متاسفانه در عرف ما آدم رو مسخره می کنن![]()
سلام دوستان ،از آماد و پش منطقه 3 اطلاعاتی دارید؟//؟چجور جاییه؟پادگان جی بهتره یا اونجا؟؟؟؟از آزادی چجوری باید برم سه را ه شهریار؟؟
در مورد سربازهایی که کارت سبز دارن؛ بعد از پایان آموزششون (حالا نمیدونم 2 هفته هست یا 20 روز)، درجا باید برن یگان خودشون رو معرفی کنن یا اینکه بعد از پایان 45 روز آموزش باید اینکار رو انجام بدن؟
منظورم اینه که اون مثلاً 1 ماه که از آمورشی کم میشه رو مرخصی تشریف داریم خدای نکرده یا اینکه باید بریم یگان؟
نیروی انتظامی هستم
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)