تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2811 از 4428 اولاول ... 1811231127112761280128072808280928102811281228132814281528212861291133113811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,101 به 28,110 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این خبر رو دیدم حیف ام اومد تو تاپیک خودمون اطلاع رسانی نکنم البته مدیران بخش هم ببخشن که این موضوع رو اینجا گذاشتم

قوانین جدید فیلترینگ سایت ها

محمود واعظی از تشکیل جلسه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) با حضور وزرا و برخی اعضا اصلی خبر داد.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید لازم بود، با تشکیل جلسه‌ای، رویکردها و سیاست‌های دولت جدید، به اطلاع سایر اعضای کارگروه می‌رسید.
    وی این جلسه را مثبت ارزیابی کرد و توضیح داد: در این جلسه بر اصول کلی تفاهم وجود داشت، بر این اساس که سایت‌های ضد دین یا غیر اخلاقی که معمولا مورد مخالفت عموم مردم و خانواده‌ها است محدود شوند و سایت‌هایی که مفسده انگیز نیست و مورد نیاز مردم برای افزایش آگاهی است، دچار مشکل نشوند.
    واعظی همچنین در مورد نرم افزارهای ارتباطی تلفن همراه نیز، گفت: استفاده از این نرم افزارها مشکلی ندارد، مگر اینکه حریم خصوصی افراد را مورد تهاجم قرار دهد که در این صورت نیز تنها همان بخشی که به حریم خصوصی لطمه می‌زند، غیر فعال می‌شود و سایر بخش‌های آن باید قابل استفاده باشد.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: در گذشته نیز نظر کارگروه بر بسته و مسدود شدن شبکه‌ها به دلیل ملاحظات اقتصادی و درآمدزایی برای اپراتورها نبوده و در آینده نیز نخواهد بود.
    وی اظهار امیدواری کرد: با وجود روحیه تفاهم در جلسه، تصمیمات مورد رضایت مردم فهیم و هوشمند ایران باشد.

2. 4 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مشهدی اینترنت من 18 ساعت قطع هست و همین الانم قطعه مرکز صابری هستم من.دوستان مشهدی قطعی دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا ما یه خط گرفتیم ... از مخابرات ! اومدن وصل کردن گفتن تا 2 روز دیگه بوقتون میاد :| 1 هفته گذشت من 100 دادم پارس که رو این خط نت وصل کنن ... چون وقتی ز میزنی بوق میخوره ! یکی اوردم که خط تو خونمون وصل کنن گفت خطتون وصل نشده بوق نداره ز زدم مخابرات میگه مشکلی نداریم ما خطتون وصله یکی دیگرو اوردم کشوندم در خونه سیما رو کشید گفت ببین بوق نداره بوقم نداشت واقعا دوباره رفتم مخابرات با دعوا گفتن درسته خطتون سیمکشی خونتون مشکل داره ! 1هفته از وصل شدن پارسم گذشته من این مشکل و دارم الان چیکار کنم خود مخابرات این دوم رو فرستادن که گفت مشکل از مخابرات ولی باز مخابرات میگه مشکلی نیست همه چی آرزمه الان من چیکار گنم

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا ما یه خط گرفتیم ... از مخابرات ! اومدن وصل کردن گفتن تا 2 روز دیگه بوقتون میاد :| 1 هفته گذشت من 100 دادم پارس که رو این خط نت وصل کنن ... چون وقتی ز میزنی بوق میخوره ! یکی اوردم که خط تو خونمون وصل کنن گفت خطتون وصل نشده بوق نداره ز زدم مخابرات میگه مشکلی نداریم ما خطتون وصله یکی دیگرو اوردم کشوندم در خونه سیما رو کشید گفت ببین بوق نداره بوقم نداشت واقعا دوباره رفتم مخابرات با دعوا گفتن درسته خطتون سیمکشی خونتون مشکل داره ! 1هفته از وصل شدن پارسم گذشته من این مشکل و دارم الان چیکار کنم خود مخابرات این دوم رو فرستادن که گفت مشکل از مخابرات ولی باز مخابرات میگه مشکلی نیست همه چی آرزمه الان من چیکار گنم
    اولا ادبیات نوشتاریت درحد....بوووووقه
    شما خط تلفن که گرفتی میتونی باهاش تماس بگیری؟از دم در اونجایی که سیم مخابرات از پست سر کوچه اومده داخل امتحان کردی که خطت کار میکنه.اگر از سیم بیرون که به سیم کشی داخل وصل میشه تست کردی و تلفن کار میکنه که مشکل از سیم کشی خونتونه اگر کار نکرد یعنی میتونه مشکل از مخابرات باشه...شما بهتره با شماره 117 خرابی تلفن تماس بگیری وقتی سیم بان مخابرات اومد برای تست خطتون جریان رو بهش بگو و ازش بخواه با یه گوشی تلفن ثابت یا گوشی مخصوص خودشون خطت رو از دم پست تلفن یا سیمی که از پست تلفن تا خونتون کشیده شده و اصطلاحا بهش سرخط میگن امتحان کنه تا ببینن مشکل از کجاست...ضمنا ساکن کدوم شهری؟

6. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان مشکل شما فقط نداشتن بوق ازاد تلفن هست؟

8. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

از دم در خطتون بوق آزاد داره؟
    با رئیس مرکز مخابراتی یا مرکزی که مرکز مخابراتیون رو تحت پوشش هست اقدام کنین

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

سپهر مِهدی ام , باید چک کنی از دم در , تلفنو ببر بیرون , با یه سیم تلفن که یه طرفش آزاد باشه تست کنی سیمی که از کنتور تلفن میادو اگه بوق زد که وصله مشکل از سیم کشیه که تا اتاقت کشیدی اونو باید عوض کنی (دوباره بکشی) ولی اگه وصل نشده بوق نمیزنه مشکل از خود مخابراته

باید بگی بیان بررسی کنن

برو بالا سرشون ببین کدوم سیمه دفع بعد قطی چیزی شد بدونی کدوم سیماست نزنی سیم همسایرو قطع کنی

مشکل پینگ من حل شد 10 مین نت قطع شد بعد درست شد.

12. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

18-01-2014 سرویس رایگان شبانه

معمولی :

یوتیوب ( دانلود با پرو کسی )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

18-01-2014 سرویس رایگان شبانه

معمولی :

یوتیوب ( دانلود با پرو کسی )

شما چه اشتراکی دارید؟

15. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

رو بریج استفاده میکنی یا pppoe ؟

ای دانلود منظورته ؟ یا ست کردن پروکسی؟
    در کل برای دوستان پارسی یه راه معرفی میکنم برای دور زدن سرعت کم شبانه امیدوارم براتون کار کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طرف پارس انلاین داره! با این روش دورش زده....

اینم لیست پرو*کسی سرورهای ایرانی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسیر شما هند هستش !!! در حالیکه برای من آذربایجان هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از کجا بفهمیم مال کدوم کشوره ؟ کدوم خطش مسیر رو میگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •