پینگ رو داشته باشین
پارس انلاین
![]()
پینگ رو داشته باشین
پارس انلاین
![]()
عزیز پارس آنلاین سرور های اسپید تست رو cache میکنه در نتیجه پینگ رو پایین نشون میده speedtest اصلا اعتبار سابق رو نداره وقتی به راحتی میشه تست هاش رو فیک کرد
البته هر چی باشه کیفیتش خیلی خوبه و در این شکی نیست . اصلا مخابرات در مقابلش هیچه حیف که شبانه رایگان رو برداشت .
الان کاربرای پارس آنلاین از کیفیتش راضی هستن ولی مخابرات رو ببین همه به غیر از فرشاد ناراضی هستن . فرشاد هم چون خطش pcm ــه مجبورِ راضی باشه وگرنه به محض تخلیه خطش رو pcm میکنن
کش هم کنه باز شرف داره به این مخابرات ، مخابرات که شب و روز نگذاشته برامون همش سرعتش کمه
راستی من قبلا از شاتل و پارس روی این خطی ک نت مخابرات روش فعاله گرفته بودم ممکنه با تخلیه کاری کنن که نتونم از جای دیگه ای سرویس بگیرم ؟
Last edited by AVAVA; 11-03-2016 at 19:34.
من الان اگه تخلیه هم کنم مخابرات نمیتونه خطمو pcmکنه چون قانونش اینه که بعد 6ماه که اینترنت مخابرات رو خط تلغن فعال بود مخابرات دیگه حق نداره اون خط تلفنو pcmکنه الان من که چند سال گذشته ولی برا چی تخلیه کنم؟وقتی بهترین اینترنت ایرانو دارم برا چی تخلیه کنم؟
شب و روز داره 650کیلوبایت سرعت میده کجا شرکتی پیدا میشه که شبانه رایگان اونم با سرعت 650کیلوبایت بهم بده؟
در ضمن من تاحالا مشکل ipگیری هم نداشتم سریع ipمیگیره
Last edited by farshad0123; 11-03-2016 at 19:59.
بهترین نت ایران با سرعت 650 کیلو بایت؟!!!!![]()
اینترنتی بهم نشون بده که سرعت تک کانکشنش همیشه و حتی تو ساعات رایگان 5مگ(650کیلوبایت)باشه اونم با 23تومن در ماه من حرفمو پس میگیرم
من با این 650کیلوبایت ویدیو 1080 دارم راحت پخش میکنم شبی هم اگه یه سر بزارم رو دانلود 11گیگو راحت میگیره دیگه بهتر از این؟! فامیلمون اسیاتک داشت با سرعت 850کیلوبایت رو 32کانکشن ویدئو 260p هم بزور پخش میکرد
Last edited by farshad0123; 11-03-2016 at 21:28.
فرشاد!
به عنوان نمونه چند نفر در این تاپیک از وضع موجود مخابرات رضایت دارند، فقط خودتی همه دارند مینالن پس دلیل نمیشه گفت عالیه ، اینترنتی خوبه که بتونه به 97 درصد مشترکینش اینترنت بدون مشکل ارائه بده نه 99 درصد ناراضی و 1 درصد راضی
همه شرکت ها طرح های گوناگون ارائه کردن و دارند سرویس هاشون رو بهبود میبخشن و مطمئنن برای سال نو هدیه به مشترکینشون میدن ، مخابرات اینطوری عیدی میده؟ اشک مردم رو درمیاره؟ عوض درست کردن وضع پیش اومده دارند بدترش میکنن...
نه فرشاد نه....
فرشاد این چیزی که گفتی مال مخابراته ؟؟پس چرا این کاربرهای بدبخت گیرشون نمیاد ...
ها یادم رفته بود شانسیه ...
مگه جرات داره برای شما آی پی نگیره ؟؟؟
یا فرشاد یه مشورتی چیزی با این شانس بکن ببین پورت ما هم شامل شانس نمیشه ؟؟؟![]()
انتظار داری با سرعت 650 ویدئو 1080 پخش نکنه؟ قبلا هم گفتم برا پخش ویدئو 1080 سرعت 260 کیلوبایت هم کفایت میکنه اگر پینگ و تک کانکشن خوب باشن آسیاتک هم برا من راحت 1080 پخش میکنه کلا پخش 1080 دیگه با این سرعتا زیاد چیز خاصی نیست
بعدشم مخابرات چیزی که نداره ثباته الان 650 کیلو میده فردا دوباره دستکاری میکنن میشه 450 بعدشم میشه 380 قبلا که یادته چندبار این چرخه رو تکرار کرده؟ کلا هر کی هرکیه
در مورد قیمت تو میای 4 گیگ مخابرات رو با 10 گیگ بقیه شرکتا مقایسه میکنی , اما در کل قبول دارم که سرویساش شاید حدود 6-7 تومن ارزونتر از بقیه شرکتا میفتن
فعلا مخابرات طرح جدیدی گذاشته تا قبل عید خطا تلفنی که به نام خودتون نیستن اگر اونی که تلفنتون به نامشه یه جا دیگه بدهی داشته باشه تا قبل عید خط تلفنتونو جمع میکنن که منم جزو این دسته افرادم و احتمالا تا قبل عید باید با adsl و خط تلفنم خداحافظی کنم چون اونی که تلفنم به نامشه بدهکار مخابراته بخاطر همین خط تلفن منو میخوان جمع کنن در صورتی که من همیشه قبضا رو به موقع پرداخت میکنم ولی چون اون بدهکاره کلیه خطا تلفنی که به نامشنه جمع میکنن حالا اون طرفی که خط تلفنم به نامشه اصلا معلوم نیست کجاست![]()
Last edited by farshad0123; 12-03-2016 at 01:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)