تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2810 از 3017 اولاول ... 18102310271027602800280628072808280928102811281228132814282028602910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,091 به 28,100 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پینگ رو داشته باشین
    پارس انلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پینگ رو داشته باشین
    پارس انلاین
    عزیز پارس آنلاین سرور های اسپید تست رو cache میکنه در نتیجه پینگ رو پایین نشون میده speedtest اصلا اعتبار سابق رو نداره وقتی به راحتی میشه تست هاش رو فیک کرد
    البته هر چی باشه کیفیتش خیلی خوبه و در این شکی نیست . اصلا مخابرات در مقابلش هیچه حیف که شبانه رایگان رو برداشت .
    الان کاربرای پارس آنلاین از کیفیتش راضی هستن ولی مخابرات رو ببین همه به غیر از فرشاد ناراضی هستن . فرشاد هم چون خطش pcm ــه مجبورِ راضی باشه وگرنه به محض تخلیه خطش رو pcm میکنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز پارس آنلاین سرور های اسپید تست رو cache میکنه در نتیجه پینگ رو پایین نشون میده speedtest اصلا اعتبار سابق رو نداره وقتی به راحتی میشه تست هاش رو فیک کرد
    البته هر چی باشه کیفیتش خیلی خوبه و در این شکی نیست . اصلا مخابرات در مقابلش هیچه حیف که شبانه رایگان رو برداشت .
    الان کاربرای پارس آنلاین از کیفیتش راضی هستن ولی مخابرات رو ببین همه به غیر از فرشاد ناراضی هستن . فرشاد هم چون خطش pcm ــه مجبورِ راضی باشه وگرنه به محض تخلیه خطش رو pcm میکنن
    کش هم کنه باز شرف داره به این مخابرات ، مخابرات که شب و روز نگذاشته برامون همش سرعتش کمه
    راستی من قبلا از شاتل و پارس روی این خطی ک نت مخابرات روش فعاله گرفته بودم ممکنه با تخلیه کاری کنن که نتونم از جای دیگه ای سرویس بگیرم ؟
    Last edited by AVAVA; 11-03-2016 at 19:34.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من الان اگه تخلیه هم کنم مخابرات نمیتونه خطمو pcmکنه چون قانونش اینه که بعد 6ماه که اینترنت مخابرات رو خط تلغن فعال بود مخابرات دیگه حق نداره اون خط تلفنو pcmکنه الان من که چند سال گذشته ولی برا چی تخلیه کنم؟وقتی بهترین اینترنت ایرانو دارم برا چی تخلیه کنم؟
    شب و روز داره 650کیلوبایت سرعت میده کجا شرکتی پیدا میشه که شبانه رایگان اونم با سرعت 650کیلوبایت بهم بده؟
    در ضمن من تاحالا مشکل ipگیری هم نداشتم سریع ipمیگیره
    Last edited by farshad0123; 11-03-2016 at 19:59.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من الان اگه تخلیه هم کنم مخابرات نمیتونه خطمو pcmکنه چون قانونش اینه که بعد 6ماه که اینترنت مخابرات رو خط تلغن فعال بود مخابرات دیگه حق نداره اون خط تلفنو pcmکنه الان من که چند سال گذشته ولی برا چی تخلیه کنم؟وقتی بهترین اینترنت ایرانو دارم برا چی تخلیه کنم؟
    شب و روز داره 650کیلوبایت سرعت میده کجا شرکتی پیدا میشه که شبانه رایگان اونم با سرعت 650کیلوبایت بهم بده؟
    بهترین نت ایران با سرعت 650 کیلو بایت؟!!!!

6. 3 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بهترین نت ایران با سرعت 650 کیلو بایت؟!!!!
    اینترنتی بهم نشون بده که سرعت تک کانکشنش همیشه و حتی تو ساعات رایگان 5مگ(650کیلوبایت)باشه اونم با 23تومن در ماه من حرفمو پس میگیرم
    من با این 650کیلوبایت ویدیو 1080 دارم راحت پخش میکنم شبی هم اگه یه سر بزارم رو دانلود 11گیگو راحت میگیره دیگه بهتر از این؟! فامیلمون اسیاتک داشت با سرعت 850کیلوبایت رو 32کانکشن ویدئو 260p هم بزور پخش میکرد
    Last edited by farshad0123; 11-03-2016 at 21:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینترنتی بهم نشون بده که سرعت تک کانکشنش همیشه و حتی تو ساعات رایگان 5مگ(650کیلوبایت)باشه اونم با 23تومن در ماه من حرفمو پس میگیرم
    من با این 650کیلوبایت ویدیو 1080 دارم راحت پخش میکنم شبی هم اگه یه سر بزارم رو دانلود 11گیگو راحت میگیره دیگه بهتر از این؟! فامیلمون اسیاتک داشت با سرعت 850کیلوبایت رو 32کانکشن ویدئو 260p هم بزور پخش میکرد
    فرشاد!
    به عنوان نمونه چند نفر در این تاپیک از وضع موجود مخابرات رضایت دارند، فقط خودتی همه دارند مینالن پس دلیل نمیشه گفت عالیه ، اینترنتی خوبه که بتونه به 97 درصد مشترکینش اینترنت بدون مشکل ارائه بده نه 99 درصد ناراضی و 1 درصد راضی
    همه شرکت ها طرح های گوناگون ارائه کردن و دارند سرویس هاشون رو بهبود میبخشن و مطمئنن برای سال نو هدیه به مشترکینشون میدن ، مخابرات اینطوری عیدی میده؟ اشک مردم رو درمیاره؟ عوض درست کردن وضع پیش اومده دارند بدترش میکنن...
    نه فرشاد نه....

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

فرشاد این چیزی که گفتی مال مخابراته ؟؟ پس چرا این کاربرهای بدبخت گیرشون نمیاد ... ها یادم رفته بود شانسیه ...

مگه جرات داره برای شما آی پی نگیره ؟؟؟

یا فرشاد یه مشورتی چیزی با این شانس بکن ببین پورت ما هم شامل شانس نمیشه ؟؟؟

10. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

انتظار داری با سرعت 650 ویدئو 1080 پخش نکنه؟ قبلا هم گفتم برا پخش ویدئو 1080 سرعت 260 کیلوبایت هم کفایت میکنه اگر پینگ و تک کانکشن خوب باشن آسیاتک هم برا من راحت 1080 پخش میکنه کلا پخش 1080 دیگه با این سرعتا زیاد چیز خاصی نیست
    بعدشم مخابرات چیزی که نداره ثباته الان 650 کیلو میده فردا دوباره دستکاری میکنن میشه 450 بعدشم میشه 380 قبلا که یادته چندبار این چرخه رو تکرار کرده؟ کلا هر کی هرکیه
    در مورد قیمت تو میای 4 گیگ مخابرات رو با 10 گیگ بقیه شرکتا مقایسه میکنی , اما در کل قبول دارم که سرویساش شاید حدود 6-7 تومن ارزونتر از بقیه شرکتا میفتن

12. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فعلا مخابرات طرح جدیدی گذاشته تا قبل عید خطا تلفنی که به نام خودتون نیستن اگر اونی که تلفنتون به نامشه یه جا دیگه بدهی داشته باشه تا قبل عید خط تلفنتونو جمع میکنن که منم جزو این دسته افرادم و احتمالا تا قبل عید باید با adsl و خط تلفنم خداحافظی کنم چون اونی که تلفنم به نامشه بدهکار مخابراته بخاطر همین خط تلفن منو میخوان جمع کنن در صورتی که من همیشه قبضا رو به موقع پرداخت میکنم ولی چون اون بدهکاره کلیه خطا تلفنی که به نامشنه جمع میکنن حالا اون طرفی که خط تلفنم به نامشه اصلا معلوم نیست کجاست
    Last edited by farshad0123; 12-03-2016 at 01:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •