ای بابا افتادی بیرجند که همشهری!
اما هوا اسفند فروردینش خوبه نگران نباش.
ببر پلیس +10 درست میکنن واست.
ای بابا افتادی بیرجند که همشهری!
اما هوا اسفند فروردینش خوبه نگران نباش.
ببر پلیس +10 درست میکنن واست.
معمولا تا دوره اسفند شروع نشه دوره تیرماه کسی نمیوفته فکر کنم از دو هفته دیگه تاریخ اعزام ها همه بشه برج 4 و چون همه اینور سال میخوان بفرستن برج 4 سریع پر میشه و تو فروردین همه میشن اعزامی برج 6
اینکه پادگانای دیگه هم سخت می گیرند یا نه رو نمیدونم . ولی کلا یه چیزی بهت بگم خیلی به خودت سخت نگیر نصف بیشتر این قوانین الکیه . همون قدر مو خوبه.
نه داداش نميدادن،البته اگه ميدادن هم به درد مني كه اصفهانيم نميخورد چون ١٣ ساعت راهه هر مسيرش.
فقط به مشهدي ها ميدادن اونم كسايي كه بند پ داشتن.
:eek: چه زود گذشت این ۲ ماه
موقعی که پست بالا رو ارسال میکردم حدود ۵ساعت مونده بود تا شروع بشه، الانم حدود ۵ روز مونده تا تموم شدنش
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Last edited by obalit88; 14-02-2015 at 07:49.
من تعجب میکنم دوستان بعضا با چنان قاطعیتی حرفی را میزنن که فرمانده ستاد کل نمیزنه.
دوست عزیز ما تا حالا هر کس را دیدیدم و شنیدیم تو آموزش با 4 بوده، حتی پادگان ما که بهترین ناجا هست! هر دفعه میرفتی مرخصی و میومدی میگفت باید 4 باشه و وقتی کوتاه نمیکردی به منشی میگفت مرخصی بعدی نگهبانی تنبیهی بنویس.
حالا شما میگی کوتاه نکن این بنه خدا ها هم میرن اونجا با یه ماشین موی 200 نفر را کوتاه میکنن هزار نوع هم مرض میگیرن.
به مدرک ربط آنچنانی نداره، من قبلا چند بار مثال زدم،زمانی که ما ارسال کردیم سه تا دوست بودیم که 23-24-25 مرداد ارسال کردیم، 23 و 25 افتاد آبان و من که 24 ارسال کردم زدن دی.
توضیح داده شد.
لیسانس و دکتر و فوق لیسانس و کاردانی نداره.
شما بايد خدا رو هم شكر كنيد كه همچين معافى نگرفتيد و در ضمن اين توصيه هاتون رو هم براى خودت نگه دار.بدترين نوع معافى معافيت اعصاب و روان است كه در پايان به شما كارت قرمز معافى ميدن ، بله ممكنه طرف به قول شما خيلى ادم بازيگر و زرنگى باشه كه اين معافى رو بگيره اما نميدونه كه از چاله به چاه افتاده، افرادى كه داراى اين نوع معافيت هستند حق گرفتن گواهينامه پاسپورت ، استخدام شدن و گرفتن جراز كسب و چند موارد ديگر رو ندارند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام ice_man _sh جان چند روز بودی نبودی داداش نگران شدیم![]()
نه کسی درجه بهت نمیده
توی امریه که بهت میدن همه چی نوشته حتی نوشته درجه شما اینه فلان پادگان تاریخ فلان اونجا باشید مرخصی یک هفته میدن میری بیرون درجه رو میزنی دیگه پادگان بهت نمیده
توی آموزشی خودشون میان اسمتو میخونن شماره حسابتو درست میکنن
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)