تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2810 از 4105 اولاول ... 1810231027102760280028062807280828092810281128122813281428202860291033103810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,091 به 28,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه MaMal_Amricaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بالاخره برگ سفید اومد افتادم بیرجند محمد رسول الله
    ولی متاسفانه توی برگه قسمت شماره حساب مشکل داره یک 7 جا انداختن باید کجا ببرم برای تصحیح؟
    ای بابا افتادی بیرجند که همشهری!
    اما هوا اسفند فروردینش خوبه نگران نباش.
    ببر پلیس +10 درست میکنن واست.

2. این کاربر از MaMal_Amricaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    امروز ثبت نام کردم تاریخ اعزام رو زده 94/2/1
    پس شایعه 4/1 کذبه
    معمولا تا دوره اسفند شروع نشه دوره تیرماه کسی نمیوفته فکر کنم از دو هفته دیگه تاریخ اعزام ها همه بشه برج 4 و چون همه اینور سال میخوان بفرستن برج 4 سریع پر میشه و تو فروردین همه میشن اعزامی برج 6

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در این مورد پادگانها با هم فرق دارن؟ یا اینکه بعضیها سخت میگیرن؟
    من تازه موهام رو با ماشین زدم؛ کمتر از نصف یه ناخن رشد کرده. برم دوباره کوتاه کنم یا اینکه لازم نیست؟!
    اینکه پادگانای دیگه هم سخت می گیرند یا نه رو نمیدونم . ولی کلا یه چیزی بهت بگم خیلی به خودت سخت نگیر نصف بیشتر این قوانین الکیه . همون قدر مو خوبه.

5. این کاربر از darkness1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sepehrtaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

داداش من اونجا نیفتادما ولی یه سوال.مگه پنجشنبه جمعه مرخصی نمیدادن بهتون؟؟؟
    نه داداش نميدادن،البته اگه ميدادن هم به درد مني كه اصفهانيم نميخورد چون ١٣ ساعت راهه هر مسيرش.
    فقط به مشهدي ها ميدادن اونم كسايي كه بند پ داشتن.

7. این کاربر از sepehrtaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

۵ساعت و ۴۵ دقیقه مونده به شروع شدن ۲ ماه آوارگیم..... :banghead:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    :eek: چه زود گذشت این ۲ ماه
    موقعی که پست بالا رو ارسال میکردم حدود ۵ساعت مونده بود تا شروع بشه، الانم حدود ۵ روز مونده تا تموم شدنش

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    Last edited by obalit88; 14-02-2015 at 07:49.

9. 3 کاربر از obalit88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ببین اگه مدرکت لیسانس و بالاتره که اصلا ماشین نزن فقط برو آرایشگاه با قیچی اصلاح کن اون ماشین 4 که نوشته تو برگه واسه دیپلم به پایینه همش الکیه
    من تعجب میکنم دوستان بعضا با چنان قاطعیتی حرفی را میزنن که فرمانده ستاد کل نمیزنه.

دوست عزیز ما تا حالا هر کس را دیدیدم و شنیدیم تو آموزش با 4 بوده، حتی پادگان ما که بهترین ناجا هست! هر دفعه میرفتی مرخصی و میومدی میگفت باید 4 باشه و وقتی کوتاه نمیکردی به منشی میگفت مرخصی بعدی نگهبانی تنبیهی بنویس.

حالا شما میگی کوتاه نکن این بنه خدا ها هم میرن اونجا با یه ماشین موی 200 نفر را کوتاه میکنن هزار نوع هم مرض میگیرن.

با توچه به مدرک تحصیلی تاریخ اعزام شخص میشه برا فوق لیسانسا رو 4 ماه بعد میزنن یعنی الان بزنی میشه 4/1
    به مدرک ربط آنچنانی نداره، من قبلا چند بار مثال زدم،زمانی که ما ارسال کردیم سه تا دوست بودیم که 23-24-25 مرداد ارسال کردیم، 23 و 25 افتاد آبان و من که 24 ارسال کردم زدن دی.

ی سوال دیگه اینکه موهای سرو چطور بزنیم؟فوق لیسانسا چطور باید بزنن؟اون پادگان چطور گیر میدن؟
    توضیح داده شد.

لیسانس و دکتر و فوق لیسانس و کاردانی نداره.

11. 7 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گمونم داشتن بیماری هایی که باعث بشه به دیگران آسیب برسه
    یا انجام کارایی که نشون بده مشکل داری!
    اتفاقا چند ماه پیش که دو دل بودم برم خدمت یا نه به اینم فکر کردم که خودمو بزنم به اون راه اما متاسفانه بازیگره خوبی نیستم!
    اما اگه طرف زرنگ باشه و از سنین دبیرستان زیاد به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنه و خلاصه یه پرونده روانپریشی خوب واسه خودش درست کنه
    بنظرم راحت معافی میگیره چون فکر کنین اگه روی یک بیمار روانی تو سربازی فشار بیاد و تو میدون تیر بقیه رو زیر گلوله بگیره کی میخواد جواب بده!
    یه فیلمی هم ساخته بودن اگه دیده باشین تو سربازی پسر تپله انقدر روش فشار میاد که آخر فرماندشو میکشه بعدم خودشو میکشه
    شما بايد خدا رو هم شكر كنيد كه همچين معافى نگرفتيد و در ضمن اين توصيه هاتون رو هم براى خودت نگه دار.بدترين نوع معافى معافيت اعصاب و روان است كه در پايان به شما كارت قرمز معافى ميدن ، بله ممكنه طرف به قول شما خيلى ادم بازيگر و زرنگى باشه كه اين معافى رو بگيره اما نميدونه كه از چاله به چاه افتاده، افرادى كه داراى اين نوع معافيت هستند حق گرفتن گواهينامه پاسپورت ، استخدام شدن و گرفتن جراز كسب و چند موارد ديگر رو ندارند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

13. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

من تعجب میکنم دوستان بعضا با چنان قاطعیتی حرفی را میزنن که فرمانده ستاد کل نمیزنه.

دوست عزیز ما تا حالا هر کس را دیدیدم و شنیدیم تو آموزش با 4 بوده، حتی پادگان ما که بهترین ناجا هست! هر دفعه میرفتی مرخصی و میومدی میگفت باید 4 باشه و وقتی کوتاه نمیکردی به منشی میگفت مرخصی بعدی نگهبانی تنبیهی بنویس.

حالا شما میگی کوتاه نکن این بنه خدا ها هم میرن اونجا با یه ماشین موی 200 نفر را کوتاه میکنن هزار نوع هم مرض میگیرن.

به مدرک ربط آنچنانی نداره، من قبلا چند بار مثال زدم،زمانی که ما ارسال کردیم سه تا دوست بودیم که 23-24-25 مرداد ارسال کردیم، 23 و 25 افتاد آبان و من که 24 ارسال کردم زدن دی.

توضیح داده شد.

لیسانس و دکتر و فوق لیسانس و کاردانی نداره.
    سلام ice_man _sh جان چند روز بودی نبودی داداش نگران شدیم

15. این کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام از دوستانی که ارتش خدمت کردن مخصوصا اونایی که عجب شیر بودن درجه تو دوران اموزشی(میدونم تو آموزشی درجه نیست منظورمه روز آخر آموزشیه) میدن یا یگان درجه سربازارو مشخص میکنه؟و سوال دیگم اینه فرمانده آموزشی درجه رو میده یا اصلا درجه دادن و تعیین یگان دست کیه؟
    نه کسی درجه بهت نمیده
    توی امریه که بهت میدن همه چی نوشته حتی نوشته درجه شما اینه فلان پادگان تاریخ فلان اونجا باشید مرخصی یک هفته میدن میری بیرون درجه رو میزنی دیگه پادگان بهت نمیده

17. 3 کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان بالاخره برگ سفید اومد افتادم بیرجند محمد رسول الله
    ولی متاسفانه توی برگه قسمت شماره حساب مشکل داره یک 7 جا انداختن باید کجا ببرم برای تصحیح؟
    توی آموزشی خودشون میان اسمتو میخونن شماره حسابتو درست میکنن

19. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •