مگه گوشيت رو عوش كردي.....
سی پی یو k850 RM9 189 MZH بود 208 هم نبود از لحاظ سخت افزاری از N73 پایین تره در ضمن تاپیک 73 ME رو حتما ببین ورژن جدید اپدیت کرده بود با رم 4 گیگ رو گوشیم گذاشتم و از ال سی دی فیلم برداری کردم ببینید سرعت با 5700 برابری میکنه تازه با اینکه رم 4 گیگ روشه
آپدیت جدید واسه معمولی نیومد؟ از کجا میتونم آخرین آپدیتها رو ببینم؟
حالا واقعا آپدیت آفلاین شده؟
آره كه ميشه من خودم چند بار انجام دادم...........
بيا اينجا براي آپديت n73........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام طاعاتتان مقبول درگاه حق
آقا یه مشکل جدید و عجیب با ان73
گوشی من ان 73 معمولیه تازگی یه مشکل عجیب پیدا کرده به این صورت که بعد از یه مدتی که با گوشی تماس میگیرم یک دفعه دیگه تماس نمیگیره و دکمه سبز عمل نمیکنه حتی از طریق موس و نوشتن شماره به صورت دستی هم نمیشه تماس رو بر قرار کرد فقط باید گوشی رو خاموش و روشن کنم تا به طور موقت کار انجام بشه اما دوباره این مشکل پیش میاد
با فرمت کردن گوشی ، فلاش کردن گوشی ( آپگرید کردم به آخرین ورژن موجود)،حتی بعد از آپگرید مموری رو روش نگذاشتم چون مشکوک میزد یه مدت خوب بود اما دوباره به مشکل خوردم
باید چکار کنم امروز نزدیک بود دیگه گوشی رو داغون کنم دیگه اعصابم رو خورد کرده
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم تورو خدا به دادم برسید
![]()
سلام.همچنين
ميگم بعد از فلش و آپديت برنامهاي واسه ظبط مكالمه رو گشيت مي ريزي![]()
نه اصلا
الان گوشیمو فلش کردم حتی مموری رو که مشکوک میزد نگذاشتم و یه بازی از رو مموری نصب میکردم که این بار اون رو نصب نکردم
ولی هنوز مشکل ادامه داره
الان طوری شده که با شماره گیری دستی میشه تماس گرفت اما از دفتر چه نمیشه استفاده کرد برای تماس
شاید بعد مدتی این هم نشه
گوشيت تا بحال زمين نخورده يا تو آب....اصلآ شده بلايي سرش اومده باشه خوب فكر كن ببين يادت مياد![]()
نه
به شدت مراقب گوشیم بودم چون خیلی بهش علاقه دارم
یک روش دیگه هم هست اگر گوشی مال خیلی وقت پیش هست امکان داره روی برد گوشی گرد وخاک گرفته باشه یکم تمیز کنی درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)