اقا مجيد يه سوال دارم . من اون شيشه رو دانلود كردم و تو zmolder براي پيكان گذاشتم ولي وقتي explorميكنم پيكانه شيشه نداره بايد چي كار كنم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اقا مجيد يه سوال دارم . من اون شيشه رو دانلود كردم و تو zmolder براي پيكان گذاشتم ولي وقتي explorميكنم پيكانه شيشه نداره بايد چي كار كنم
\پراید رو نمی دونم چون کار محمد بود ...یه سوال از امیر محمد:
اسکلت سمند مال SKODA بود ولی پراید رو نفهمیدم.
پراید رو با Golf GTI و Fiat Ponto و چند تا ماشین دیگه تطبیق دادم ولی جور در نیومد. میشه بگی اسکلت مخصوص پراید بود یا تغییر داده شده هستش مثل سمند و پیکان؟؟
اسکلت پیکان مال چی بود؟؟
ممنون
ولی پیکان هم یک ماشین ترکیه بود آنلوگ همچین چیزای بود ...
برای این کار نقطه های اون قسمت ( همون طرف ) رو سلکت کن بعد بزرگش کن ... ( یا کوچیک کن )این رو میدونم می خوام فقط از یک طرف کوچیک و بزرگ بشه و طرف دیگه اندازش ثابت باشه
با عرض پوزش دسگر در این تایپیک نمی آیم و هرچی دوست دارین در موردم بگین چون م نه می خوانم ونه جواب میدم.
دستت درد نکنه درست شد ولی اون اضافه کردن چیز ها رو مثل cd یاد بده لطفا
اقا مجید یه مشکل دیگه من شیشه رو به ماشین وصل کردم ولی وقتی ماشین رو تو بازی میزارم txd نداره یعنی فقط بدنه خاکستری ماشین هست اگه میشه بگو چیکار کنم . txd ماشین رو هم دو بار تو img گزاشتم ولی بازم نشد
سلام
من تو مرحله Learning to Fly گیر کردم . . . آیا راهی هست که بشه این مرحله رو بدون دردسر رد کرد یعنی کدی یا ترینری چیزی نیست بشه رفت مرحله بعد ؟
سلام و خسته نباشید به خاطر زحمتهای زیادی که کشیدید . خواهشن یه قطار
آقا اینطوری نمیشه شما صبر کنین یک آموزش کامل همین روزها میزارم تاکسی رو هم یکم مشکل داره فردا حتمی میزارم راستی چندتا کار دیگه هم کردم
یک سیدی پر کیفیت تر ساختم شده خود سیدی اون یکی زخامتش خیلی بود و یک تعقییر دیگه که تو عکس میبینید
راستی کسی عکس از بغل پیکان نداره به خاطر همون خط های هاشوری که بغل در عقب هست اون رو با دست کشیدم زیاد قشنگ نیست اگه دارید بزارید.
راستی نگاه کنید من می خوام پیکان رو بزارم لطفا ازش صحیح استفاده کنید .
یعنی حق کپی رایت رو رعایت کنید اگه کسان دیگه اون چیزهایی که گروه قبلی گذاشته بودند رو نمی فروختند الان شاید
اونا بقیه ماشینهاشون رو می زاشتند.
![]()
Last edited by majid_sd2009; 14-03-2008 at 19:30.
اقا مجید خیلی خوبه به ما هم یاد بده . و اگه میشه دستگیره ی در ها رو هم با کیفیت تر کن. و اینم یه لاستیک توپ برای پیکان لوکس (قدیمی) ولی باید به bmp تبدیلش کنید خیلی باحاله حتما جای گذین کنید. اقا مجید میدونی میشه چجوری لامپ یک ماشین رو تو zmodler روشن یا خاموش کرد مثل چراق های اضافه. رنگ چراغ ها هم بگو چجوری عوض میشه![]()
Last edited by hshak2006; 14-03-2008 at 20:58. دليل: پرسش کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)