تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 522 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ...بچه ها چندتا سوال داشتم .. من جدیدا یه k800 گرفتم با گارانتی کامتل که فروشنده می گفت گارانتیه اصلیه ... شماره سریال بدنه گوشی و جعبه و سریالی که خود گوشی با دادن کد نشون میده همه باهم میخونه
    ولی تو سایت نامبرینگ پلن میگه سریال وارد شده به نظر میاد که درست باشه ولی تو این سایت ثبت نشده ...
    یه چیز جالبه دیگه اینه که پشت گوشیmade in china حک نشده ولی بقیه کدها مثل IMEI و fcc id وغیره حک شده ... تو این یه هفته هم گوشی هیچ مشکلی نداشته ... فیرمویر گوشی هم R1KG001 هست .... حالا
    میخواستم از دوستان گلی که با محصولات سونی آشنایی دارند به نظرشون گوشی که من گرفتم تقلبیه ؟
    ممنون می شم دقیق و کامل برام توضیح بدن ....

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

نه این موقعی هست که گوشی تو شارژ هست
    وقتی گوشی رو از شارژ بکنی یا باتری پر میشه یا درصد کم میشه
    من وقتی از شارژم درش میارم اینطوریه
    گوشیهایی امثال ان81 و ان93 نیستش
    زیمکا از تو بعیده. n81 VGA 15fps فیلم میگیره
    تو نوکیا بهترین فیلمارو N95- N95 8GB- N82 با VGA 30FPS میگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovepedram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    DASHTEH KAVIR

پيش فرض

با سلام

دوستان میتونید یه فیلم که با k800 گرفتید بزارین اینجا ببینیم کیفیتش چه جوره.
    چون من هم میخواستم یه کا 800 بگیرم میگن عکسهاش عالی هست ولی فیلم برداریش همون 176*144 هست
    (یعنی همون کیفیت کن 750 رو داره)

ممنون.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و البته دوربین فیلمبرداری k800 فقط در سایز با k750 یکی هستش ولی با هک میتونی تعداد فریمهای کا800 را تا35 فریم افزایش بدی ولی تو کا750 نهایتش تا 17 فریم با هک کردن ممکن است........

آخر فروم باز hamkar1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهر هرت

8 تشكر

سلامليكم
    دوست من شما بايد pack زبوني رو دانلود كني كه توش فارسي باشه بعد مسلما شما custome pack كه فارسي داشته باشي رو نداري اونم بايد دانلود كني يا يك كاستوم پكي كه فارسي نداره رو بگيري هر چي بود فقط ماله k800 باشه بعد تو فايل customize.xml زبون فارسي رو خودت اضافه كني بعد با setool2lite بريزي تو گوشيت ديگه تموم گوشيت فارسي دار ميشه البته هم فايل كاستوم هم پك زبون فارسي رو
    ممنون از راهنمائيتون دوست عزيز
    (هر چند شما بالاي ديپلم صحبت كردي)

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

سلام
    اگه هنگام شارژ گوشي نشون بده كه شارژ شده درصد صحيح شارژ رو نشون بده اما نشانگر روي Lcd چيز ديگه اي رو نشون بده اين ايرادش از باتريه يا از گوشي؟
    فکر کنم از باتری باشه . چون من هم گوشی رو 2 تا 7 ساعت گذاشتم شارژ وقتی از شارژ در می اوردم 93% میشد و وقتی از 30% کمتر میشد نشانگر سفید میشد . دوباره 5 دقیقه دیگه 40 % میشد و نشانگر تا نصفه . رفتم فروشگاهی که خریدم ( گوشی گارانتی نداره) باتری رو برام عوض کرد . حالا هم الحمدالله درست شده .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام ...بچه ها چندتا سوال داشتم .. من جدیدا یه k800 گرفتم با گارانتی کامتل که فروشنده می گفت گارانتیه اصلیه ... شماره سریال بدنه گوشی و جعبه و سریالی که خود گوشی با دادن کد نشون میده همه باهم میخونه
    ولی تو سایت نامبرینگ پلن میگه سریال وارد شده به نظر میاد که درست باشه ولی تو این سایت ثبت نشده ...
    یه چیز جالبه دیگه اینه که پشت گوشیmade in china حک نشده ولی بقیه کدها مثل IMEI و fcc id وغیره حک شده ... تو این یه هفته هم گوشی هیچ مشکلی نداشته ... فیرمویر گوشی هم R1KG001 هست .... حالا
    میخواستم از دوستان گلی که با محصولات سونی آشنایی دارند به نظرشون گوشی که من گرفتم تقلبیه ؟
    ممنون می شم دقیق و کامل برام توضیح بدن ....
    شما برو اين صفحه :
    کد:
    بعد IMEI را وارد كن
    بعد Analyse بزن
    اگه نام گوشي كا800 بود ، گوشيت اصله
    اگه نه سريالش اصل نيست

در آغاز فعالیت maj3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

shahab_f عكسي كه در كلوپ گذاشتي ديدم اشكال به هيچ وجه از گوشي شما نيست مشكل از رم ميباشد حتما رم گوشي را عوض كنيد از اينكه دير جوابتونو دادم شرمنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما برو اين صفحه :
    کد:
    بعد IMEI را وارد كن
    بعد Analyse بزن
    اگه نام گوشي كا800 بود ، گوشيت اصله
    اگه نه سريالش اصل نيست

شما ظاهرا نوشته منو با دقت نخوندید .... تو این سایت رفتم ولی گوشی رو نشناخت ولی گفت به نظر میاد شماره سریالش درست باشه ... به غیر از IMEI چه مشخصه ای از گوشی هست که می شه چک کرد اصالت گوشی رو ؟؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

shahab_f عكسي كه در كلوپ گذاشتي ديدم اشكال به هيچ وجه از گوشي شما نيست مشكل از رم ميباشد حتما رم گوشي را عوض كنيد از اينكه دير جوابتونو دادم شرمنده
    منم همين مشكلو دارم در ضمن رم با ضمانت گرفتم.يعني به خاطر اين مشكل رم عوض ميكنند؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

شما ظاهرا نوشته منو با دقت نخوندید .... تو این سایت رفتم ولی گوشی رو نشناخت ولی گفت به نظر میاد شماره سریالش درست باشه ... به غیر از IMEI چه مشخصه ای از گوشی هست که می شه چک کرد اصالت گوشی رو ؟؟
    خوب اگه تو اين صفحه سريال را وارد كني و بزني و هيچي نياره يعني گوشي اصل نيست همين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •