سلام
درایور 7130 philips (کارت کپچر) برای w7 رو میخوام
فوری!!!!!!!!!!!
سلام
درایور 7130 philips (کارت کپچر) برای w7 رو میخوام
فوری!!!!!!!!!!!
این درایورمربوط به ویندوز ویستا هست احتمالش هست که برای 7 هم جواب بده
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون درایور xp نصب شده و درایو رو هم شناخته ولی فیلم روتکه تکه نشون میده !!!
با سلام
درایور برای usb bluetooth میخوام برای ویندوز xp sp 3
مارک و اسم blue tooth
CCK Bluetooth usb dongle v2.1 d92
وقتی با CD خودش نصب میکنم در اخر این رو مینویشه ولی علامت زرد DEVICE MANAGER وجود داره
ISCC (EDR) BLUETOOTH USB ADAPTER
سلام به همگی
من اخیرا یه کارت صدا خریدم ولی موقع نصب درایورش ویندوز blue screen میشه
میخواستم محبت کنید و درایور کارت صدای cratvie audigy رو برای ویندوز هفت رو برامون بذارید
اینم عکسی از این کارت صدا:
![]()
منتظرم.....
سلام.من درایور کارت تی وی kworld رو برای ویندوز سون میخوام.اگه لطف کنید بهم بگید بی اندازه ممنون میشم
مدل kw tv 878rf-pro
سلام خدمت دوستان و اساتيد.
از چند روز پيش دي وي دي رايتر من كلاً پريد. يعني نه توي ماي كامپيوتر مياد، نه وقتي توش سي دي مي ذارم نشون مي ده. ويندوزم 7 هست. توي كنترل پنل يه علامت سوال كنار سي دي درايو گذاشته. هرچي هم آن اينستال و دوباره اينستال مي كنم درايور رو آپديت نمي كنه. كسي مي تونه درايور اين دي وي دي رام رو برام پيدا كنه. تا حالا چد بار ويندوز عوض كردم، نه تو اكس پي مشكل داشتم نه تو 7. اولين باره اينطوري شده.
مدلي كه توي كنترل پنل كنار سي رام مي نويسه اينه:
SUZUKI DVDRW SL 185A ATA
سلام
اسکنر من مادیران مدل SuperScan Photo 648 هست و فقط روی win xp-sp1 نصب میشه و وقتتی روی win7 نصب میکنم اروری میده مربوط به درایور چطوری میتونم از اسکنرم توی win7 استفاده کنم،درایوری مخصوص اسکنرم که با ویندوز7سازگاری داشته باشه رو میخام
ممنونم دوستان![]()
سلام
اسکنر من مادیران مدل SuperScan Photo 648هست و فقط روی win xp-sp1 نصب میشه و وقتتی روی win7 نصب میکنم اروری میده مربوط به درایور،چطوری میتونم از اسکنرم توی win7 استفاده کنم-ممنونم،درایوری که مخصوص این اسکنر باشه و با ویندوز7 سازگار باشه رو نیازدارم
دوستان خیلی ضروریه لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)