تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 307 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید من مدرک mcsa 2012 رو گرفتم الان هم دارم روی wmaware esix و میکروتیک کار میکنم در همین حین نیاز است که لینوکس رو به طور کلی یاد بگیرم تا بعدا اجحاف کلی در همه زمینه ها داشته باشم از اساتید خواهشمندم بهترین توزیع لینوکس که در زمینه تخصص من کاربرد داره رو معرفی کنند تا به صورت مقدماتی و حرفه ای یاد بگیرم ...اگر پیشنهاد بهتری دارید خیلی خیلی ممنون میشم ..فدای شما

مسعود

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

۲ توزیع CentOS و Debian رو بیشتر از همه توصیه می‌کنم
    بعدش Redhat Enterprise و در نهایت Suse

۲تای اولی بیشترین استفاده‌رو توی سرورها دارند و توی شبکه‌های سازمانی هم اغلب ۲تای اول استفاده شدند هرچند که Redhat Enterprise در سطح سازمانی خیلی محبوبه ولی ۲تایی که اسم بردم بدلیل رایگان بودنشون خیلی پراستفاده‌ترن
    ضمن اینکه وقتی کار با CentOS رو یاد بگیری عملا کار با Redhat Enterprise هم یاد گرفتی
    هرچند اساس کار کلیه توزیع‌ها بخاطر هسته‌شون یکیه و کمی توی دستورهای اختصاصی باهم فرق می‌کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    من میخواستم دبیان رو دانلود و نصب کنم ولی برام سوال پیش اومد که:
    کدوم رو دانلود کنم؟cd یا dvd ؟سرعت من کمه میخواستم cd رو دانلود کنم ولی گفتم
    اینجا بپرسم که فرقشون چیه؟اون ۷۰۰ مگ اصلیه و باقی نرم افزار هستند تو dvd ؟
    یکی هم اینکه نصبش کنار ویندوز ۸.۱ که مشکلی پیش نمیاره؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    من میخواستم دبیان رو دانلود و نصب کنم ولی برام سوال پیش اومد که:
    کدوم رو دانلود کنم؟cd یا dvd ؟سرعت من کمه میخواستم cd رو دانلود کنم ولی گفتم
    اینجا بپرسم که فرقشون چیه؟اون ۷۰۰ مگ اصلیه و باقی نرم افزار هستند تو dvd ؟
    یکی هم اینکه نصبش کنار ویندوز ۸.۱ که مشکلی پیش نمیاره؟
    ممنون
    سلام
    بهتره DVD رو دانلود کنید. در سیدی فقط چیز های ضروری هست و برنامه ی اضافه نصب نمیشه و شما مجبورید بعد از نصب دونه دونه برنامه هارو نصب کنید
    نصب در کنار ویندوز مشکلی نیست ولی اگر بلد نیستید پارتیشن بندی رو ترجیها از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید چون پارتیشن بندی لینوکس با ویندوز فرق داره

5. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    بهتره DVD رو دانلود کنید. در سیدی فقط چیز های ضروری هست و برنامه ی اضافه نصب نمیشه و شما مجبورید بعد از نصب دونه دونه برنامه هارو نصب کنید
    نصب در کنار ویندوز مشکلی نیست ولی اگر بلد نیستید پارتیشن بندی رو ترجیها از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید چون پارتیشن بندی لینوکس با ویندوز فرق داره
    ضمن تشکر فراوان
    من الان تو آرشیوم گشتم دیدم یه دونه debian 6.0 squeeze دارم.میخوام اینو نصب کنم بعد هر وقت که خواستم آپدیتش میکنم
    میشه دیگه یه همچین کاری کرد؟یعنی از ۶.۰ به ۷.۳ آپدیتش کنم ؟
    چون اینو من قبلا ۲-۳ سال پیش نصب کرده بودم و خوب کار میکرد با سخت افزارم.
    یه سوال دیگه هم اینکه چند تا درایو میخواد واسه نصب این دبیان؟
    ---
    قبل از خرید لپ تاپ به چه چیزیش توجه کنیم تا موقع نصب لینوکس(دبیان/آرچ) با مشکل مواجه نشیم؟به خاطر عدم شناسایی سخت افزارش میگم

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ضمن تشکر فراوان
    من الان تو آرشیوم گشتم دیدم یه دونه debian 6.0 squeeze دارم.میخوام اینو نصب کنم بعد هر وقت که خواستم آپدیتش میکنم
    ---
    قبل از خرید لپ تاپ به چه چیزیش توجه کنیم تا موقع نصب لینوکس(دبیان/آرچ) با مشکل مواجه نشیم؟به خاطر عدم شناسایی سخت افزارش میگم
    لینوکس تقریبا بشتر سخت افزار های موجود رو شناسایی می کنه و نیازی به نصب چیزی نیست
    اپدیت به نسخه ی بالاتر شدنی هست ولی باید دیسک مربوط به اپگرید رو از سایتش دانلود کنید و نصب کنید.

--
    به چیز خاصی لازم نیست توجه کنید فقط میتونم بگم که اگر لپتاپ با گرافیک مجزا خواستید بخرید ترجیها با گرافیک nvidia خریداری کنید چون amd در درایور های لینوکس یکم اذیت میکنه.
    درایور های اینتل برای لینوکس عالی هستن و در صورتی که کار گرافیکی ندارید و گرافیک مجزا نیازی ندارید هیچ مشکلی نیست.
    در نهایت اگر از لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده می کنید خریدن لپتاپ با ویندوز اریجینال یه مقدار هدر دادن پوله

8. 3 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ضمن تشکر فراوان
    ---

من توصیه می‌کنم که CD رو دانلود کنید چون خیلی از بسته‌ها توی این مدت براشون آپدیت جدید اومده و شما بعد از نصبشون هم ناچاری آپدیت کنی پس منطقی‌تر اینه که با CD نصب کنی و بعد بسته‌های مورد نظرت رو نصب کنی
    بجای نصب Squeeze و بعد آپگرید به Wheezy من توصیه می‌کنم از اول آخرین نسخه Wheezy رو از وب‌سایتش دانلود و نصب کنی
    اگه شما با پارتیشن‌بندی لینوکس آشنایی داری و هارد دیسکت فضای کافی هم داره، من توصیه می‌کنم شما بصورت دستی ۳تا درایو شامل Root و Home و Swap درست کنی
    ولی اگه آشنایی نداری، برای جلوگیری از از بین رفتن اطلاعات، توصیه می‌کنم شما از توی ویندوز (بالفرض که ویندوز نصب دارین) وارد قسمت Disk Management بشین (اگه اشتباه نکنم روی آیکن Computer یا My Computer کلیک‌راست می‌کنی و manage رو می‌زنی) و ز اونجا یه مقدار فضای خالی به میزانی که میخوای به لینوکس اختصاص بدی خالی کن (بهتره که از آخرین درایوهات برای خالی کردن فضا استفاده کنی).
    اگه کل هارد رو بصورت درایوهای ویندوزی پارتیشن‌بندی کرده باشی، اگه درایو آخرت باندازه کافی فضا برای لینوکس داره و میخوای اون‌مقدار رو بهش اختصاص بدی، راحت‌ترین کار اینه که اطلاعات اون درایو رو منتقل کنی به یه درایو دیگه و روی اون درایو کلیک‌راست و حذفش کنی
    موقع نصب لینوکس هم توی قسمت پارتیشن‌بندی انتخاب کن که فضای خالی روی دیسک رو خودش به لینوکس اختصاص بده و پارتیشن‌بندیش کنه

10. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان این برنامه wine راحت میتونه همه برنامه های ویندوزی رو اجرا کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان این برنامه wine راحت میتونه همه برنامه های ویندوزی رو اجرا کنه؟
    منظورت اگر از راحت اینه که battlefield 4 را روش ultra اجرا کنی نه
    اما کار راه اندازه تا حدودی اما من کسی نمی شناسم از wine لذت برده باشه اکثر کاربرا یا ویندوز و لینوکس و با هم دارند یا ویندوز را رو ماشین مجازی مثل vmware یا virtualbox دارند کسی سراغ واین نمی ره

13. 2 کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منظورت اگر از راحت اینه که battlefield 4 را روش ultra اجرا کنی نه
    اما کار راه اندازه تا حدودی اما من کسی نمی شناسم از wine لذت برده باشه اکثر کاربرا یا ویندوز و لینوکس و با هم دارند یا ویندوز را رو ماشین مجازی مثل vmware یا virtualbox دارند کسی سراغ واین نمی ره
    نه بیشتر بره یاهو مسنجر گفتم چون با مسنجر پیدگین نمیتونم فایل برای تو دوستام توی یاهو بفرستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •