علي دايي، كاپيتان تيم فوتبال صبا باطري گفت : در ديدار امروز مقابل الكرامه سوريه تنها براي كسب پيروزي به ميدان خواهيم رفت .
علي دايي كاپيتان تيم فوتبال صبا باطري با بيان اين مطلب افزود : تيم ما درشرايط آمادگي بسيارخوبي قرار دارد و براي ديداربا الكرامه تمرينات خوب و منظمي را پشت سر گذاشتيم و آماده ايم تا دومين ديدارخود درليگ قهرمانان آسيا را نيزبا پيروزي سپري گنيم .
دايي در مورد تيم الكرامه سوريه گفت : نبايد اين تيم را دست كم بگيريم چرا كه الكرامه درنخستين ديدارخود الوحده امارات را شكست داده و درليگ فوتبال سوريه نيز در رده دوم جدول قراردارد و براي نتيجه گرفتن درتهران از انگيزه بالايي برخوردار است و بايد تلاش كنيم تا با ارائه يك بازي حساب شده و منطقي دراين ديدار نيزبه نتيجه لازم دست يابيم .
كايپتان صبا باطري با بيان اينگه با تماشاي فيلم بازيهاي اخيرالكرامه شناخت نسبي ازاين تيم داريم اظهارداشت : الكرامه فوتبالي مبتني بر قدرت بدني دارد و بازيكنان اين تيم از فيزيك بدني مناسبي برخوردارند و بايد با دوندگي و جنگندگي درتمام نقاط زمين اجازه ندهيم اين تيم ابتكارعمل را بدست بگيرد .
به نظر من الكرامه تيم قدري است ولي تيم ما ازهرنظرنسبت به اين تيم برتري دارد و مي توانيم با بكارگيري دستورات مربيان اين ديداررا هم با پيروزي پشت سربگذاريم .
دايي در خصوص گلزني هاي خود در ديدارهاي اخير ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت : من تنها تلاش ساير بازيگنان را كامل كردم و اين سايربازيكنان صبا باطري بودند كه زمينه گلزني هاي من را فراهم گردند و مهمتر ازگلزني من موفقيت صبا باطري بوده كه خوشحالم با گلزني هاي من اين مهم محقق شده است .
وي افزود : خوشبختانه در حال حاضردراوج آمادگي قراردارم ودرديدارفردا نهايت تلاشم را بكار خواهم گرفت تا با گلزني ام زمينه موفقيت تيم را فراهم گنم .
![]()