ببخشید یه سوال دیگه به نظر شما مشکل از درایور است یا سخت افزاریه یا یه جور دیگه بگم برای شما اول اینجوری نبود؟
ببخشید یه سوال دیگه به نظر شما مشکل از درایور است یا سخت افزاریه یا یه جور دیگه بگم برای شما اول اینجوری نبود؟
دوستان نمیدونم چرا W910 که امروز خریدم به کامپیوتر وصل نمیشه !
با بلوتوث برای مدت 10-15 ثانیه وصل میشه و بعدش ارتباط قطع میشه.
کابل هم که میزنم به گوشی ،مینویسه تلفن برای استفاده با کامپیوتر آماده است،اما در عمل هیچ اتفاقی نمیوفته و Pc suite نمیشناستش.
چیکارش کنم؟
پي سي سوئيت رو بيخيال همينجوري مثل يه فلش مموري وصلش كن به كامپيوتر.
دوستان چه جوری میتونم آرم اپراتور رو از روی صفحه اصلی بردارم ؟
سلام.من ام ام اس خطم رو فعال کردم
خطم ایرانسله تنظیمات gprs و mms رو هم گرفتم هم با این دستور *140*5*3#
هم بصورت دستی اما بازم ام ام اس سند نمیشه-اما اگه سیم کارتمو بزارم رو یه گوشیه نوکیا سند میکنه ام ام اس
البته اشکال از gprs گوشیم نیست چون استفاده میکنم ازش/چیکار کنم که با گوشیه خودم ام ام اس سند کنم؟![]()
فكر كنم بايد گوشيتو هك كني براي اينكار ببين اين تايپك شامل گوشي هاي شما هم ميشـــه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما هم فعال كرديم !!!
روي گوشي نوكيـــا هم امتحان كرديم سند نشــــد![]()
باسلام،لطفا کامل بخونید بعد جواب بدین:من یه گوشی w810دارم که بعد از upddate کردنش بانرم افزار update service که از سایت sonyericsson گرفتم دیگه بالا نیومد بعد رفتم بیرون گفتن باید فلش بشه منم که سرم درد میکرد واسه هک گوشی و... تصمیم گرفتم از طریق اموزشهای این سایت خودم فاتحه شو بخونمبعد از کلی اموزش که فهمیدم چی به چیه حالا اینها مشکله منه:من گوشی
رو با برنامه ی ph xs فلش کرئم با این فایلها:
W810_CDA102555_11_Generic_Europe_2
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49
W810_R4EA031_FS_EUROPE_2_RED49
اما هنگامه فلش فایل costomizeکامپیوتر من reset میشه گفتن با setool فلش کن اما از هر سایتی گرفتم کامپیوترم exe شو پاک میکنه خود به خود چند بار هم در معرض بن شدن قرار گرفتمچون تازه کارم حالا کسی میتونه کمکم کنه بگه اگر نه بگین بیخیل این غلط ها شم و اگه link میدین لطفا درست باشه راستی تو تمامه سایتها هم عضو شدم از بس دور زدم دوره خودم ،ببخشید که
طولانی شد.
سلام.من P1i دارم.
من می خواستم ازتون بپرسم که چه مدت زمانی طول میکشه که وقتی گوشی 0% شارژ داره کامل شارژ بشه؟
راستش نوک شارژر من شکست و من رفتم یه شارژر اصل به قیمت 6500 تومان خریدم با همون ضاهر و ولتاژ و آمپر ولی نمی دونم چرا دیشب که گوشیم از بی شارژی خاموش شد و من صبح زدم به شارژ بعد از 3:30 (سه ساعت و 30 دقیقه)تازه رسیده بود به 60% !!!به نظر شما شارژرم خرابه؟
خوب شما برنامه Setool رو از یکی از سایت های معتبر زیر بگیر!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اگر میشه انتی ویروستو هم غیر فعال کن موقعه فلش کردن و با خیال راحت کاستومایز گوشیتو روش فلش کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا 2 الی 3 ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه در ضمن شما گوشیت رو موقع شارژ کردن خاموش کن اینجوری بهتر و سرعتر شارژ میشه!سلام.من P1i دارم.
من می خواستم ازتون بپرسم که چه مدت زمانی طول میکشه که وقتی گوشی 0% شارژ داره کامل شارژ بشه؟
راستش نوک شارژر من شکست و من رفتم یه شارژر اصل به قیمت 6500 تومان خریدم با همون ضاهر و ولتاژ و آمپر ولی نمی دونم چرا دیشب که گوشیم از بی شارژی خاموش شد و من صبح زدم به شارژ بعد از 3:30 (سه ساعت و 30 دقیقه)تازه رسیده بود به 60% !!!به نظر شما شارژرم خرابه؟
دوستان فایل های با پسوند amr موبایل رو روی کامپیوتر و ام پی تری پلیر چه طوری میشه گوش کرد ؟ آیا باید کانورت بشن یا این که این نوع فایل ها با پلیر خاصی باز میشن ؟ یک سری فایل amr روی گوشیم هست که چون حافظه ی گوشیم پر شده می خوام از روی گوشی بردارمشون و اونا رو بریزم روی کامپیوتر و سی دی ولی نمی دونم چطوری میشه این جور فایل های مخصوص موبایل رو روی کامپیوتر و سی دی گوش کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)