تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 288 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

راصد ساعات شبانش کاملا رایگانه؟

و

سلام
    دوستان، فارانت هنوز فعالیت میکنه؟ آدرس سایتش چیه؟ سرچ میکنم بجاش فارادز پیدا میشه.
    Last edited by nice 2000; 07-11-2015 at 00:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!

- - - Updated - - -

سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راصد ساعات شبانش کاملا رایگانه؟

و

آره کاملا رایگانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه
    تقریبا 5 ماهه از اینترنت راصد دارم استفاده میکنم و از همه نظر (سرعت پیج بازکردن،دانلود،پینگ ...) فوق العادس و راضیم، مشکلی که دارم حدود 2 هفته هست بعد از اولین بارندگی شدید اهواز نتم قطع شد که بعد از تعویض سیم شبکه وصل شد اما دیگه مثل قبل نبود مرتب قطع و وصل میشد هر جورم که فکر کنید رادیو رو تغییر جهت دادم تمام تنظیمات رادیو رو هم زیر و رو کردم و تغییر دادم ، پشتیبانی راصدم 2 بار اومد هیچکاری نتوست بکنه حالا سوالم اینه که بقیه دوستان هم همین مشکل رو با راصد دارن ؟؟!! من سمت کیان آباد هستم و از دکل خیابان 1 کیانپارس میگیریم.
    Transmit CCQ: 100%
    سیگنالم 38-40-%
    نویز فلور هم 94-96
    Last edited by reallife0002; 18-11-2015 at 23:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه
    تقریبا 5 ماهه از اینترنت راصد دارم استفاده میکنم و از همه نظر (سرعت پیج بازکردن،دانلود،پینگ ...) فوق العادس و راضیم، مشکلی که دارم حدود 2 هفته هست بعد از اولین بارندگی شدید اهواز نتم قطع شد که بعد از تعویض سیم شبکه وصل شد اما دیگه مثل قبل نبود مرتب قطع و وصل میشد هر جورم که فکر کنید رادیو رو تغییر جهت دادم تمام تنظیمات رادیو رو هم زیر و رو کردم و تغییر دادم ، پشتیبانی راصدم 2 بار اومد هیچکاری نتوست بکنه حالا سوالم اینه که بقیه دوستان هم همین مشکل رو با راصد دارن ؟؟!! من سمت کیان آباد هستم و از دکل خیابان 1 کیانپارس میگیریم.
    سیگنالم 38-40-%
    نویز فلور هم 94-96

خودم چند سال پیش همین مشکلو داشتم.خیلی خوب بود یه وفعه بدون هیچ دلیلی همین طور شد.من 2 ماه ازشون سرویس داشتم ولی مثل شما نتونستن حلش کنن
    از 3 سال پیشم که از دات نت دارم چند روزیه از نمایندگیش تو گلستان(فروشگاه میلیونر) میگیرم سرعت 3 مگ که شبا هم رایگان داره واقعا کیفیتش حرف نداره.اینتر میزنی صفحه باز میکنه

6. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه
    سیگنالم 38-40-%
    نویز فلور هم 94-96
    والا من ماهشهر هستم از راصد هم به شدت راضی هستم افت سرعتش در حد یک شب در طول ماه هست.خدارو شکر بعد از بارندگی هم مشکلی نداشتم.در کل بینظیرن.

8. این کاربر از pishro7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسی از جوابتون دات نت وایرلس هست؟؟ چون من فقط می تونم وایرلس بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

والا من ماهشهر هستم از راصد هم به شدت راضی هستم افت سرعتش در حد یک شب در طول ماه هست.خدارو شکر بعد از بارندگی هم مشکلی نداشتم.در کل بینظیرن.
    آره واقعا حرف نداره بازم ممنون فکر کنم مجبور بشم یه دکل 12 متری بزنم آخه ساختمون ما 4 طبقه س و آپارتمان های اطراف اکثرا 6 طبقه هستن احتمالا دلیلش همین موانع باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی از جوابتون دات نت وایرلس هست؟؟ چون من فقط می تونم وایرلس بگیرم

اره.تعرفه هاشم از راصد کمتره.یه ساعتم افت سرعت نداره!!!
    یکی از نمایندگی هاش از خودشون پهنا خریده که از خود دات نت کمتر میده اسمشو نوشتم برات

12. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگر این نمایندگی سایت داره یا شماره تلفن لطف کنی ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •