نمیدونم به شانست هست. آره کیفیتش به مراتب از EP630 بیشتره.
نمیدونم به شانست هست. آره کیفیتش به مراتب از EP630 بیشتره.
من میخوام یه ep 630 بگیرم ولی پیدا نمیکنم...چند وقت پیش کل علائدین رو گشتم ولی هیچ جا نداشت...
از کجا میشه این هندز فری خرید؟؟؟
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت تمامی اساتید و کاربران محترم
بنده قصد خرید یک هدست حدود 150 تومان دارم. و حدود 60 تا 70 صفحه تاپیک را خوندم اما کاملا راضی نشدم و مجبور شدم مزاحم اساتید و کاربران محترم بشم.
با توجه به اطلاعاتی که بدست آوردم بنده هدست سبک ترنس نیاز دارم و عاشق بیس نرم , گرم و حجم دار هستم
شرایط
1.حتما میخوام روی گوشی باشه
2.اصلا نباید صدا از هدست خارج بشه
3.ازش به مدت طولانی استفاده میکنم(موزیک و فیلم و بازی)
*هدستی که تست کردم و ازش خوشم اومد اما صدا ازش خارج میشد
Philips SHD8900
*هدست هایی که مد نظر دارم
Sony MDR-XB500-700
Creative Aurvana live
که اولیش موجود نیست و دومی ؟؟؟
و از برندهای AKG و sennheiser
چی را پیشنهاد می کنید
از لطف تمامی شما ممنونم
Last edited by abbas_dinari; 10-04-2011 at 23:57.
هدفون یا هدست
Sony MDR-XB500-700 اینا هدفونن از نوع close خیلیم عالین
با تشکر از شما
با سلام
1.دوست عزیز شما درست میگین هدفون. (من کلا گیج شدم بعضی میگن هدست بعضی میگن هدفون !!!!)
2.بله , مدل های Close نیاز دارم و این مدل sony هم اصلا گیر نمیاد.(اصفهان که ... تهران حدود 8 تا نمایندگی زنگ زدم)
از برندهای AKG و sennheiser
پیشنهادی ندارین ؟
ممنونم
HD800 دیروز دستم رسید یعنی 24 ساعته! در حالی که حداقل زمان رسیدنش بیش از 72 ساعت بوده! فعلآ چون آمپ مناسب براش ندارم نمی تونم تست نهایی رو انجام بدم و 400 ساعت Burn-in هم هست. ولی از لحاظ مکانیکی بر خلاف عکسهای که ازش هست بسیار بسیار خوش ساخته و شما اصلآ احساس نمی کنید که بدنه از پلاستیک ساخته شده.
هدباندش فوق العده انعطاف پذیره و به راحتی میشه اندازه اون رو تنظیم کرد.
همونطور که گفته شده پارچه روی درایورهاش رو یک شرکت ژاپنی ساخت که توی عکس به نظر جنسش شبیه پارچه های مخمل هست در صورتیکه اصلآ شبهاتی به این نوع پارچه نداره بسیار نرم و لطیف و بادوام نشون میده و جالبیش اینجاش که با اینکه رنگش تیره هست به هیچ عنوان چیزی بهش نمی چسبه! گفته شده که این پارچه از نظر دوام از چرم طبیعی هم بادوام تره.
دسته هدفون اصلا با سر در تماس نیست و درایور تمام گوش رو میپوشونه حتی به اندازه ای بزرگ ساخته شده که فکر نمی کنم بزرگترین گوش هم داخلش جا نشه!
زمانی که هدفون روی گوش شما قرار داره شما اصلآ احساس نمیکنید که وزنش بیش از 400 گرم هست و هیچ فشاری هم به گوش نمیاره ، راحت راحت!
کابل فوق العاده انعطاف پذیرش و به خصوص فیش بسیار زیبای آب طلا کاری شده اون اصلآ برای شما دردسری درست نمیکنن منظورم با اشکالاتی هست که با انواع هدفونها تا به حال داشتم. مثل گره خوردن قطع شدن له شده کشیده شدنو . . .
یک روکش ظریف و محکم سرتاسر کابل کشیده شده که کابل به لباس گیر نکنه و به راحتی آزاد باشه هر چند بعید میدونم کسی بخواد با HD800 حتی ایستاده گوش بده چه برسه به حالت های در حرکت!
کانکتور اتصال دهنده کابل به هدفون برای من خیلی محکم هست برای جدا کردن کابل از هدفون باید فشاری زیادی به هدفون بیارم که هر لحلظه میگید الانه که یه کانال هدفون جدا بشه این حالت رو من فقط یک بار امتحان کردم احتمالآ بعدآ راحتتر بشه اون رو جدا کرد هر چند بعید هست نیاز به اینکار باشه مگه اینک شما بخواهید کابلش رو عوض کنید
از نظر اهمی توی اندازه گیری DC با توجه به اهم درایورها که 300 اهم هست رقمی که به دست میاد اهمی بالغ بر 320 اهم هست و یک تفاوت 2 اهمی هم بین کانال چپ و راست هست.
چیز اضافه ای توی بسته بندیش وجود نداره! فقط هدفون و کابل اتصالش که بهش اتصال داده شده که به راحتی جدا میشه و یک کتابچه بزرگ و یک جعبه شیک برای حمل ونقل! یا نگهداریش ، به اضافه یه فاکتور خرید که رقمش اینقدر صفر داره که برای بعضی ها ممکنه زیاد باشه.
به هر حال تا اینجای تست ظاهرآ همه چیز در حد عالی انتخاب و استفاده شده بعدآ بیشتر پست میدم چون مطمئن هستم که اگه چیزی با ارزش باشه هر کسی تمام تلاشش رو میکنه که اون رو به دست بیاره
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز مبارک باشه
HD800 خیلی خیلی خیلی حساسه هم با Cowon J3 هم با Creative Titanium X-Fi و هم با Creative HD هیس به راحتی شنیده میشه!!!! پس آمپ %100 نیازه! تا اون موقع Burn-in رو با همین ها انجام میدم.
صدای بیرون تقریبآ به راحتی شنیده میشه ،ولی و اما موزیکی که شما گوش میکنید تا دو متری هم شنیده میشه!!!
به خاطر اینکه پشت درایورهاش به سمت بیرون اوپن هست! و از همه بدتر اینکه نباید هیچ چیزی به سمت بیرون هدفون نزدیک کنید که در اینصورت تون صدا عوض میشه!!!!! حتی در فاصله 8 سانتی متری!!! یا به عبارتی اگه دستتون رو با فاصله 8 سانتی از بغل هدفون رد کنید تون صدایی که عوض شده تقریبآ به راحتی مشخصه!
همه جا عنوان شده بود که اصلآ برای سبکهای الکترونیک مناسب نیست چون بیس مناسب اون سبکهارو نمیتونه تولید کنه که با همین تست هایی که من من انجام دادم نظرم مخالف این بحث هست شاید یک دلیلش این باشه که من همه چیز رو به حالت طبیعی دوست دارم نه دست کاری شده به هر حال برای من که فوق العاده هست.
ولی به راحتی میتونه سبکهای زیر رو پخش کنه البته به ترتیب اولویت:
1. کلاسیک و تمام زیر مجموعه هاش
2. جاز
3. کانتری
4. پاپ سافت
5. پاپ
با این هدفون با یک چیز باید خداحافظی کنید که خودش یه عذابه و اون اینکه به هیچ عنوان و به هیچ عنوان شما نمی تونید هیچ تراکی که به فرمت محبوب MP3 هست رو گوش کنید!!!! چون این هدفون تمام چیزهایی که تا به حال توی این فرمت با هدفونه ای معمولی به دلیل ضعفشون توی پخش کردن داشتن ،شنیده نمیشد شنیده میشه. مثلآ صدای تمام تراکهایی که با بقیه هدفونهام فوق العاده و شفاف به نظر میومدن الان خش دار وبسیار بی کیفیت شنیده میشن ، پس بای بای 15 ترا بایت Mp3!
خوب حالا FLAC سه ورژن دارم یکی 16/44 و یکی 16/96 و یکی 24/192 حجم هر کدوم از اینا نسبت به Mp3 خیلی بالاتره و تست که انجام دادم به درصد کیفیت برای این سه فرمت اینطوری میشه :
1. برای Mp3 320K 10%
2. برای 16/44 60%
2. برای 16/96 80%
2. برای 16/192 100%
حالا تصمیم با خودتونه که چه فرمتی مناسبتره البته فکر نمیکنم کسی با این هدفون حتی اگر آماتور هم باشه Mp3 گوش بده
به هر حال پاسخ فرکانسی گوشهام با توجه به تست آخری که دو هفته پیش گرفتم برای فرکانس بالا خیلی خوب هست با اینکه نزدیک به 20 ساله که موسیقی گوش میکنم خیلی مراقب بودم که آسیبی به گوشم نرسه این هدفون با توجه به فیزیک شنواییم برام فوق العاده بوده و خواهد بود به امید روزی که همینجا بیام و یک مطلب حرفه ای در باره UltraSone ٍ10 خودم ، بنویسم.
شما هم موفق باشید.
دیروز Creative EP-630 رو با گارانتی شاب خریدم،
قبل از هر چیز از دوستان عزیز rezaomido و peaceful1 که من رو راهنمایی کردند تشکر میکنم.
دیشب به مدت 5 ساعت با استفاده از Frequency sweep ، White noise ، Pink noise و Silence در فواصل مختلف سعی کردم Burn-in انجام بدم ولی فعلا برای نتیجه گیری زود هست و باید چند شب دیگه هم ادامه بدم تا معلوم بشه هدفون نابود میشه یا هرچی
در مورد کیفیت واقعا با تمام هدفون هایی که تا الان داشتم فرق میکنه و ارزش پولی رو که براش میدید داره. (هدفون قبلی sony خیلی خیلی اصل به قیمت 5 هزار تومنقبل از اون هم چند تا هدست 3 یا 4 هزار تومنی داشتم)
rezaomido عزیز در پست های قبلی در مورد هدفون حرفه ای HD800 جدیدش (با صفرهای زیاد) نوشت و اینکه باید با MP3 خداحافظی کنه، نکته جالب اینکه حتی در EP-630 هم MP3 ها بسیار بی کیفیت هستند.
من مدتی قبل آلبوم Celine Dion - All The Way رو با فرمت FLAC دانلود کرده بودم و بعد از شنیدن با هدفون قبلی چون تفاوت زیادی با MP3 های کم حجم نداشت و تازه با اینترنت ایران دانلود چنین حجمی اقتصادی نبود بی خیال FLAC شدم.
اما دیروز که EP-630 رو خریدم تازه متوجه کیفیت FLAC شدمطوری که بعد از این شنیدن MP3 براتون جذابیتی نداره و شاید هم آزار دهنده باشه (مثل فرق تصویر VCD های قدیمی با HD).
و اما نکته منفی Creative EP-630 کابل و اتصالات اون با فیش از یک طرف و اتصال کابل با هدفون از طرف دیگر است که بسیار ظریف هست و فکر نمیکنم تحمل فشار و کشیدن رو داشته باشه پس باید با دقت از اون نگهداری کرد.
به هر حال اگر این هدقون شانس بیاره و از Burn-in سالم بیرون بیاد فکر کنم دوستان خوبی برای هم باشیم.
پیشنهاد من اینه که آدرس و تلفن شاب رو از اینترنت پیدا کنید و از اون ها کمک بگیرید.نوشته شده توسط *IN*
خرید اینترنتی یا بدون گارانتی رو توصیه نمیکنم.
لطفا در مورد روش کار و اینکه از چه موسیقی یا صدایی استفاده میکنید بیشتر توضیح بدید.نوشته شده توسط rezaomido
قصد مقایسه ندارم چون قابل مقایسه نیستبا این هدفون با یک چیز باید خداحافظی کنید که خودش یه عذابه و اون اینکه به هیچ عنوان و به هیچ عنوان شما نمی تونید هیچ تراکی که به فرمت محبوب MP3 هست رو گوش کنید!!!! چون این هدفون تمام چیزهایی که تا به حال توی این فرمت با هدفونه ای معمولی به دلیل ضعفشون توی پخش کردن داشتن ،شنیده نمیشد شنیده میشه. مثلآ صدای تمام تراکهایی که با بقیه هدفونهام فوق العاده و شفاف به نظر میومدن الان خش دار وبسیار بی کیفیت شنیده میشن ، پس بای بای 15 ترا بایت Mp3!ولی وقتی هدفون من هم تفاوت MP3 و FLAC رو معلوم میکنه واقعا حیف هست که با غولی مثل HD800 به MP3 گوش بدید.
واقعیت اینه که دوران MP3 هم کم کم رو به پایان هست همونطور که VCD و DVD منقرض شد، البته نه در ایران.
من در مورد ورژن های مختلف FLAC نمیدونستم، روش تشخیص اونها چیه؟خوب حالا FLAC سه ورژن دارم یکی 16/44 و یکی 16/96 و یکی 24/192 حجم هر کدوم از اینا نسبت به Mp3 خیلی بالاتره و تست که انجام دادم به درصد کیفیت برای این سه فرمت اینطوری میشه :
1. برای Mp3 320K 10%
2. برای 16/44 60%
2. برای 16/96 80%
2. برای 16/192 100%
راستی هدفون جدیدتون رو تبریک میگم
امیدوارم لحظات خوشی با هم داشته باشید![]()
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:01. دليل: پست متوالی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)