خط من چطوره دوستان ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط من چطوره دوستان ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خط فوق العاده ای داری و برو حالشو ببر.شما خطت به راحتی تا 24 مگابیت هم جوابگوست حتی بیشتر.آقا من یک جورایی دنبال شما تو آسمونا میگشتم تو این تاپیک گیرت آوردمیعنی در اصل دنبال مودمت میگشتم.دوست من ظاهرا شما مودم adsl هواوی داری.میشه بگی کدوم شهری و از کجا و چند گرفتی و اگه منم بخواهم لطف میکنی برای منم بگیری.(آخه مودم ای دی اس ال هواوی اصلا هیچ جا تو شهر ما مشهد گیر نمیاد)خیلی خیلی از لطفت ممنون میشم
![]()
دیدی داداش بهت گفتم که اول برو با یک مودم دیگه تست کن بعد مودمتو ببر واسه تعمیر(مرضو تشخیص میدم اما درمانش نمیتونم بکنم
)اما به دور از شوخی شما بفرما الان نهایت سرعت دانلودت از یک سرور داخلی(مثلا برو سایت سافت گذر و یکی از نرم افزارهاشو دانلود کن)چقدر است؟اگر اونجا هم دیدی سرعت دانلودت در حد پهنای باند 128 هستش بعد دیگه باید شاکی بشی و یقه isp رو بگیری.شما اول دقیقا سرعت دانلودت از یک سرور داخلی رو بگو تا بعد بگم که چه کنیم.
دوستان اگر کسی بفهمه که نویزی که داره فقط به فقط به خاطر داشتن فاصله زیاد با مرکز مخابراتی هستش(با شواهد و مدارک علمی و فنی کامل به این نتیجه برسه)آیا میتونه هیچ امیدی داشته باشه که بتونه نویزشو کم کنه؟.البته به غیر از اون راه حلی که میگه خونتو ول کن برو یک خونه کنار مرکز مخابرات اجاره کن یا بخر.
اره دیگه مشکل از مودم نبوده ... شما حقتونو خوردن داداش
داداشم شما حرف منو نفهمیدی شاهرا ...ببین سرعت دانلودم 128 تاس ...ینی نرم افزاری یا با هرچی سرعتم روی 128 هستش که خب بین 10 و 18 متغییره ...
از هرجا که دانلود بکنم سرعت همونه ...سرور داخلی تو پهنای باند حداقل 1 مگ معلوم میشه که سرعت دانلودش زیاده از سرور خارجی ...
ببین مثلا فرض کن یه لوله داری که قطرش زیاد و کم میشه ...حالا این لوله جوری قطرشو کم کردن که بیشتر از 128 تا تو ثانیه ازش آب رد نشه ...
حالا میخواد پشتش یه سد باشه یا بشکه 120 لیتری ...براش فرقی نداره و همون 128 تا رو رد میکنه ...گرفتی منظورمو؟ تو استیتس مودم دیتا رنج رو نوشته 128 ...
فقط یه بار که ای دی اس ال ماد رو تغییر دادم نمیدونم چش شد که سرعتش درست شد اما مودمو که خاموش روشن کردم باز برگشت به حالت قبلی ...هرچقدم دستکاریش کردم نشد که بشه ...
من هزار بار زنگ زدم به ای اس پی و 2020 ...فقط بلدن بگن که نویز داره :| اصلا هیچی بلد نیستن بخدا ...الان باید یه متخصص بیاد و بگه که من باید چی بگم به ای اس پی تا بفهمه و درستش کنه ...تو اون موندم ...
داداش من الان عکس استاتوس مودمت رو توی 10 صفحه پیش دیدم.شما ریتت رو گذاشتن روی 128 کیلو بایت.این خیلی ستمه.در صورتیکه خطت تا 10 مگابیت هم جواب میده راحت.حالا اگر سرویس 1 مگ گرفتی و سرعت دانلودت 128 کیلوبایته میشه گفت دارن سرعت درست رو بهت میدن.گر چه میتونند مثل خیلی از شرکتهای دیگه سرعت دانلود خیلی بیشتری بهت بدن.اما اگر سرعت دانلودت از 128 هم کمتره اونوقت میتونی یقه isp رو بگیری.وگرنه اگر سرعت 128 داری و بهشون زنگ بزنی میگن ما که داریم سرعت درست رو بهت میدیم و قانونا هم راست میگن.از کدوم شرکت اینترنت گرفتی؟.عوضش کن بقیه شرکتها سرعت خیلی بیشتری بهت میدن![]()
Last edited by david-ebi; 29-07-2014 at 19:58.
ایشون احتمالا خطشون فیبر نوری هست و عملا به جز مخابرات از هیچ شرکتی دیگه ای نمیتونن سرویس بگیرن ...
بابااااااا داداش شما تو باغ نیستین اصلا
اگه سرعتم که 128 کیلو بایت بود که من چرا باید اینجا میبودم؟ بابا سزعت دانلودم 10-18 کیلوبایت هستش هووووف من برم سرمو بکوبونم به دیوار
ملت من سرعت 10 گیگ هم بگیرم سرعت دانلود 10-18 هستش ینی 128 کیلو بییییییییییییییییییتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت ،ایراد هم از مودم نیست
از مخابراته ، همسایمون سرعتش تا 300 تا میره ......ولی ماله من 10-18
داداش من پس یک پیگیری حسابی و دیدار حضوری با مدیر عامل مخابرات استانتون لازم داری.چون مشکل از اوناست که به شما نمیتونن پهنای باند بالا بدن.تو مشهد که از طریق سایت مخابرات استانمون میشه نوبت گرفت و حضوری با خود مدیر عامل مخابرات صحبت کرد.شما یک جفت کفش آهنی بپوش و یا علیراه بیفت تا ایشالله مشکلت حل بشه هم اینترنتی شکایت کن و مهمتر از اون حضوری.حتی نمایندگی سازمان تنظیم مقررات تو شهرتون رو پیدا کن و حضوری برو جاشون.شما دیگه واقعا مشکلت حاده و مظلوم واقع شدی شدیدا
![]()
Last edited by david-ebi; 30-07-2014 at 08:41.
دوست عزیز jamal9 آدرس یک صفحه ای رو برات میزارم مربوط به سازمان تنظیم مقررات هستش.برو مطلبش رو دقیق بخون بعد متوجه میشی هممون قانونا هیچ غ.ل.ط.ی نمیتونیم بکنیم و طبق قانون سرعتی که الان داریم از سرمون هم زیاده و برای شما که پهنای باند 1 مگابیت گرفتی اگر سرعتت تا 12.8 کیلوبایتم پایین بیاد قانونا نمیتونی شکایت کنی و سرعتت درسته.برو بخون تا بفهمی چقدر هممون بدبختیم.البته شما به اینا توجه نکن و کاملا پیگیر کارت باش و حتما مشکلت حل میشه ایشالله.فقط خواستم بدونی اینا جای جاش که میرسه طبق خود قانون جلوی ما در میان.این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون.![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)