با سلام
دوستان عزیز لطفا آخرین فریمور گوشی 810 رو معرفی کنید.
متشکر
عزت مزید
با سلام
دوستان عزیز لطفا آخرین فریمور گوشی 810 رو معرفی کنید.
متشکر
عزت مزید
لنز گوشی من کثیف شده ، به نظر دوستان پاکش کنم یا نه؟ آخه من قبلا تو این تاپیک خونده بودم که نباید اصلا لنز گوشی رو پاک کرد چون از کیفیت عکسا میاد پایین ؟ آیا این مطلب درسته یا نه؟ و اگه درسته آیا راهی وجود داره که بشه لنز دوربین رو تمیز کرد؟ ممنون میشم به این سوالم جواب بدین .
می خواستم بدونم که می شه قاب w810 رو عوض کرد؟ چون قاب گوشی من شکسته در ضمن قیمت قاب اصلیش حدودا چنده تا سرم کلاه نره؟ چه جوری میشه قاب اصلی رو از تقلبیش تشخیص داد؟و آخرین سوالمم اینه که عوض کردن قاب ضرری به گوشی می زنه یا نمی زنه؟ ممنون می شم اگه جواب سوالامو بدین
Last edited by chen_soigim01; 16-05-2007 at 20:31.
منشی رو فعال کنن؟ منظورت چیه؟ مگه الان منشی توشه ولی فعال نیست؟ من میخواهم منشی روی گوشی نصب بشه! فکر کنم بشه!
آخه گوشی سامسونگ (جاوا) رو که از نمایندگی خریدم , با اینکه گوشی جاواست ولی خود نمایندگی بهش منشی و تاریخ شمسی رو اضافه میکنه!
راستی هنگام مکالمه صدای فرد مقابل خیلی به نسبت گوشیهای قبلیم کمه! ماله شما هم همینطوریه؟ با آپدیت حل میشه؟
تازه رو حالت اسپیکر که میزارم میشه مثل حالت عادی گوشیهای دیگه!
منم لنز گوشیمو پاک کردم. کلاً یه خط و خطوطی روش افتاده بد جووووووووور
چی کار میشه کرد؟
دقیقاً منم همین مشکل رو دارم.
دی820 صدای مکالمه اش چند برابر بلندتر و واضح تر از دبلیو810 بود.
منم همین کار رو می کنممیزارم رو اسپیکر تا بشه خوب شنید.
همدردیم![]()
منشی رو فعال نمیکنن voice mail رو فعال میکنن . یه چیزی مثل منشیه ولی روی گوشی ذخیره نمیشه
روی سرور های مخابرات ذخیره میشه
هنگام مکالمه هم دکمه ی + کنار گوشیو چندبار بزن بهتر میشه
تا اونجایی که من میدونم r4ea031
از دوربین فروشی های معتبر بپرس لنز دوربینمو با چی تمیز کنم
فکر میکنم یه پارچه ی مخصوص با یه محلول مخصوص داشته باشه
نه فقط به سفارش کشورهای عربی ساخته شدن
تقویم شمسی هست توی تاپیک درخواست نرم افزار دنبالش بگردی پیداش میکنی تازه مناسبت ها رو هم داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)