شما با سازگار بگیر اما حد اقل من دیگه حتی هزار تومن هم بابت گارانتی نمیدم.
شما با سازگار بگیر اما حد اقل من دیگه حتی هزار تومن هم بابت گارانتی نمیدم.
سلام
درایور این مدل فقط از سایت Nvidia دانلود کنید.
مرسی
دوستان من هرچی تاپیک رو میخونم میام جلو هی اطلاعات جدید گیرم میاد و بهتر میتونم تصمیم گیری کنم!
تا الان به این نتیجه رسیدم که این کانفیگ رو بگیرم ((این کانفیگی که میگم تو بازار موجود هست؟)
ram:8g
hdd:1t
vga:2g 740m
core i7 3630
در مورد کارت گرافیک یه سوال داشتم :
تو کانفیگ بالا مدل کارت گرافیک 740m هست آیا این m آخر 740 مدل رو عوض میکنه یا نه؟(مثلا عایا یه مدل داریم این باشه 740 و یه مدل دیگه داریم این باشه : 740m )))(((اگه داریم کدومشون بهتره؟؟؟)))
اگه کانفیگی بهتر مورد نظرتون هست بگید!!!
راستی گرافیک 740 رم 8 داره؟یا باید رم رو از 6 به 8 ارتقا بدم؟
تا 1 ساعت دیگه میرم بگیرم!!!
دوستان به پست بالا جواب بدید!!! دارم میرما
دوستان من هرچی تاپیک رو میخونم میام جلو هی اطلاعات جدید گیرم میاد و بهتر میتونم تصمیم گیری کنم!
تا الان به این نتیجه رسیدم که این کانفیگ رو بگیرم ((این کانفیگی که میگم تو بازار موجود هست؟)
ram:8g
hdd:1t
vga:2g 740m
core i7 3630
در مورد کارت گرافیک یه سوال داشتم :
تو کانفیگ بالا مدل کارت گرافیک 740m هست آیا این m آخر 740 مدل رو عوض میکنه یا نه؟(مثلا عایا یه مدل داریم این باشه 740 و یه مدل دیگه داریم این باشه : 740m )))(((اگه داریم کدومشون بهتره؟؟؟)))
اگه کانفیگی بهتر مورد نظرتون هست بگید!!!
راستی گرافیک 740 رم 8 داره؟یا باید رم رو از 6 به 8 ارتقا بدم؟
تا 1 ساعت دیگه میرم بگیرم!!!
( دارم اسپم میدم نه؟! ) ( بزارید جواب سوالم رو بگیرم بعدش بن کنید)
سلام دوستان
قبلا لپ تاپ hp4530s داشتم که تو شمال از ماشینم دزیدم الان مدتی هست دنبال لپ تاپ هستم تا چشم ام به z500 خورد نظر شما درمورد این لپ تاپ چیه حتی زنگ زدم به کیمیا آنلاین اونها هم در مورد تصویرش گفتند که مشکل داره و باطری که جدانمیشه... در هر صورت یعنی تصویرش از 4530 hp کمتره و اینکه باطریش جدا نمیشه مشکلی ایجاد نمی کنه؟ و اگه مشکل و مزایایی داره بگید تا با دید درست انتخاب کنیم در مقایسه در سایت ها به لپ تاپ های سامسونگ دیدم که کانفیگ خوبی داره و دراین عین حال قیمت مناسبی هم دارن مانند سامسونگ NP350V5X-S03AE که I7 هست قیمت 2200 نظر شما چیه ؟ ایا اصلا این دو برند قابل قیاس هستند؟با تشکر
داداش خیلی شک میکنی بابا برو بگیر رم 6 هست بهش بگو ارتقا بده 8 کنه همین نه گرافیک هم اونجوری نیس m ماله نوت بوکه و اونا مال دسکتاپ
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
داداش چرا میزنی؟!
ممنون از راهنماییت![]()
دوست عزیز منم بین انتخاب این مدل از لنوو و مدل سامسونگ مردد موندم !اما به احتمال بیشتر برم سراغ سامسونگ !
سامسونگ :
مزایا : سی پی یو قویتر ، صفحه نمایش بهتر ، باطری بهتر
معایب : هارد دیسک با ظرفیت کمتر
قیمت : 2300
لنوو :
مزایا : طراحی شیک ، گرافیک قوی تر ، هارد با ظرفیت بیشتر
معایب : سی پی یو ضعیفتر ، صفحه نمایش با روشنایی کمتر ، داغ شدن بیشتر ، باطری غیرقابل تعویض و ضعیفتر
قیمت : 2650
به نظر من صرفه با سامسونگ هست ، بررسی ها رو هم دیدم عیب و ایرادی بهش نگرفته بودن ! اما باز مشورت کن با کسایی که واقعا اطلاعات مفید دارند و نه کسایی که تعصب به برند خاصی دارن و فقط از روی شنیده هاشون نظر میدن !
به این تاپیکم سر بزنید ممکنه راهنمای خوبی باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین به معایب سامسونگ رم کمتر رو هم اضافه کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)